- 5 Aralık 2011
- 2.442
- 31
- 113
Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım tanışmak isterim ve bilgilerinizden faydalanmak isterim kızım 5 ay 8 günlük..
hoşgeldin aramıza canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım tanışmak isterim ve bilgilerinizden faydalanmak isterim kızım 5 ay 8 günlük..
evet gazı var karnından gurul gurul ses geliyor ıkınıyor ağlıyor şimdiye kadar çok şükür böyle bişeyi olmamıştı çok rahattı sadece bi kez olmuştu o da ikinci günü geçmişti bu son haftadır çok huzursuz çok ağlıyor daha demin 2 saat ağladı durdu, gözleri kıpkırmızı oldu, uyku akıyo göznden ama uyumuyor karnına zeytin yağı ile masaj yaptım havlu ısıttım koydum ama fayda etmedi emmedi babası oraya buraya derken zorla uyuttu son zamanlarda böyle oldu, akşamları yoğurt falan veriyorum ondan mı oluyor acaba üstelikte zayıfladı yüzü küçüldü yavrumun o ağladıkça ben ağladım ya![]()
caınım geçmiş olsun ben de bugün farkettim bebeğe akşama doğru yoğurt yedirmiştim bir gaz yaptı ki anlatamam ağladı durdu sürekli karnı şişti... yoğurdu genelde sabahları öğleye doğru veriyordum o zaman bişey olmuyordu...
birde bu arada 4 ay sonra ilk defa doktora gittikdemir damlası verdi ferro sanol günde 10 damla aç iken ver dedi bu damla hakkında çok olumsuz söylentiler var onlara da kulak asma dedi kafa karıştı benim siz veriyormusunuz bende yarın başlayacağım birde artık yavaş yavaş ek gıdaya başla, meyve suyu püresi sebze püresi muhallebi çorba yoğurt pekmez (1,2 çay kaşığı) vereblirsin dedi. balık yumurtanın beyazı bal tuz şeker süt kesinlikle verilmeyecek miş
teşekkürler canım, dediklerini yapıyorum ama geçmedi daha..İnşAllah alerji deildir, oda çok zor bir durum doğru dürüst bişi yiyemeyecek eğer öyleyseçok geçmiş olsun canım,gün içerisinde lazcık limonlu ıhlamur ver istersen daha önce bizimkininde olmuştu hırıltısı özel drmz söylemişti.birde burun damlası vardı serum fizyolojisi kısa sürede atlatmıştı.sizinde atlatmanız dileğiyle
ben dvm edıyorum doktor 1 yaşına kadar demişti oğlumun ayakları üstünü değişirken çoraplarını çıkardımda buz gıbıoluyo kansızlıkmı var anlamadım oyuzden teredütsüz dvm edıyorum ferrum haussman olan markaya
benım bebeğim henuz dönmuyor yana hızlı hareketlerle dönüyoo yanı ölee ağır hareketsız bı bebek değil ama tam tur dönmuyo endişelenmelımıyım ?
çok geçmiş olsun inşallah yoktur alerjisi
aramıza hoşgeldin bebeklerımız aynı gun doğmuş sanırım 2 nisan
hoşgeldin aramıza canım![]()
ben dvm edıyorum doktor 1 yaşına kadar demişti oğlumun ayakları üstünü değişirken çoraplarını çıkardımda buz gıbıoluyo kansızlıkmı var anlamadım oyuzden teredütsüz dvm edıyorum ferrum haussman olan markaya
benım bebeğim henuz dönmuyor yana hızlı hareketlerle dönüyoo yanı ölee ağır hareketsız bı bebek değil ama tam tur dönmuyo endişelenmelımıyım ?
caınım geçmiş olsun ben de bugün farkettim bebeğe akşama doğru yoğurt yedirmiştim bir gaz yaptı ki anlatamam ağladı durdu sürekli karnı şişti... yoğurdu genelde sabahları öğleye doğru veriyordum o zaman bişey olmuyordu...
birde bu arada 4 ay sonra ilk defa doktora gittikdemir damlası verdi ferro sanol günde 10 damla aç iken ver dedi bu damla hakkında çok olumsuz söylentiler var onlara da kulak asma dedi kafa karıştı benim siz veriyormusunuz bende yarın başlayacağım birde artık yavaş yavaş ek gıdaya başla, meyve suyu püresi sebze püresi muhallebi çorba yoğurt pekmez (1,2 çay kaşığı) vereblirsin dedi. balık yumurtanın beyazı bal tuz şeker süt kesinlikle verilmeyecek miş
teşekkürler canım, dediklerini yapıyorum ama geçmedi daha..İnşAllah alerji deildir, oda çok zor bir durum doğru dürüst bişi yiyemeyecek eğer öyleyse
canım bizimde öyle, çok terliyor sonra soğuyor ve dediğin gibi çorabını çıkarınca buz gibi, bende veriyorum, biz santafer kullanıyoruz, dün doktora sordum devam et dedi, çok ağrı falan yapıyorsa ferro sanol verim dedi bende istemedim..Ferrumun tadı nasıl acaba?
bu arada bizimkide hala dönmüyor, yana doğru hafif döner gibi yapıyor o kadar![]()
Kızlar demir ilacını günde kaç damla veriyorsunuz ????
bayanlar merhaba,bir şey soracaktım oğlum 10 nisan doğumlu yani tam 5 aylık ve 8 kilo 500 gram,dün medikal parkta bir doktora götürdük bana kilosunun normale göre biraz fazla olduğunu mamayı azaltıp ek gıda olarak çorbalara geçmem gerektiğini söyledi.Ayrıca aptamil 2 ye geçmemizi önerdi.sizin bebişleriniz kaç kilo?
bebişin kaç aylık bilmem ama ben bu dediklerini 2 ay gece gündüzz yaşadım canım 4 gaz ilacı, anason, rezene, kimyon. zeytin yağı, doktor, hoca :) denemediğimiz şey kalmadı aklımızı yitirecektik şimdi rahatladık biraz ama geceleri yinede tutuyor sancısı ve çatlayana kadar ağlıyor ben şimdi OM-x diye bir şurup kullanıyorum vala 3 dk geçiyor zortt zortt diye çıkarmaya başlıyor anason çayıda çok çıkarttırıyordu canımm geçmiş olsun..
Canım dün ben de doktora götürdüm geçen aylara göre 1 cm uzamış ve az kilo almış bu ay neden böyle oldu anlamadım doktor ayına göre normal ölçülerde dedi ama önceki aylarda ayda en az 1 kilo alıyor ve boyu 4cm uzuyordu. Senin bebeğinin kaç cm uzamış bu ay. Acaba belli bir aydan sonra yavaşlıyor muslm canım benim oğlumda 10 nisan doğumlu dün doktora götürdük 6800 geldi bizimkide normalden 500 gr azmış ama sağlığı iyi çok şükür....![]()
bayanlar merhaba,bir şey soracaktım oğlum 10 nisan doğumlu yani tam 5 aylık ve 8 kilo 500 gram,dün medikal parkta bir doktora götürdük bana kilosunun normale göre biraz fazla olduğunu mamayı azaltıp ek gıda olarak çorbalara geçmem gerektiğini söyledi.Ayrıca aptamil 2 ye geçmemizi önerdi.sizin bebişleriniz kaç kilo?
slm canım benim oğlumda 10 nisan doğumlu dün doktora götürdük 6800 geldi bizimkide normalden 500 gr azmış ama sağlığı iyi çok şükür....![]()
Canım dün ben de doktora götürdüm geçen aylara göre 1 cm uzamış ve az kilo almış bu ay neden böyle oldu anlamadım doktor ayına göre normal ölçülerde dedi ama önceki aylarda ayda en az 1 kilo alıyor ve boyu 4cm uzuyordu. Senin bebeğinin kaç cm uzamış bu ay. Acaba belli bir aydan sonra yavaşlıyor mu
benim kız çok hareketli ama halen tam yüz üstü dönmedi yarım yan dönüp sonra sırt üstü dönüyo