kızlar sebze corbası hakkında ne dusunuyosunuz.ek gıdaya gecıste sindırım sıstemı zayıf oldugundan ılk sebzeyle basladık tamam bu kabul.ama artık ben vermek ıstemiyorum.tadı hıc guzel degil.bebegımde diliyle bitek onu itiyor valla.cokda özenle yaptım domates bile rendeledım az tuz bıle koydum ben tadına baktım kötu ya bende sevmedım.ben vermıyorum artık cok gereksiz bence artık.mesela haslanmıs patatesı havucu kırmızı mercımegın icıne de koyabılırız illa havuç yedırecez diye o corbayımı yapmalıyız.ben begenmedıgım yıyecegı ogluma veremıyorum.yanlısmı sizce.soyle guzelım tarhana yogurt corbası varken negerek var o corbaya yaa.
bence sebze corbaso onemlı ya.ama bızımkınede yedıremıyorum.mesela gecen gun brokolı,havuc ve patates yaptım yedı baya.bugun havuc,kabak ve pırınc koydum hıc sevmedı.ıspanak havuc ve patatesıde sevdı,pırasa havuc patatesıde eh bıraz sevdı.ama az yıyıyor yanı.ben her corbaya cıgden bır tatlı kasıgı zeytınyag koyuyorum.bı de dr balkabagı koyabılırsın demıstı henuz pazarda yok.sanırım o tatlı oldugu ıcın corbaya lezzet verıcektır dıye dusunuyorum.bırde dun yogurduna gun kurusu kayısıyı hasladım ve ezıp koydum.o kadar guzel oldukı nehır buyuk bır keyıfle yedı.denemeyen varsa mutlaka denesın:)