2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
cnm benım annem yok kayıvalidede sadee karşıdan bakıp eleştırır başka bı yardımı olmaz eşimde ilgisiz olsa delirirdim herhalde allah için azcık ondan barı yardım göreyım

cnm geçmiş olsun bakamıyorum gibi konuşma çocuk bu buyukler bıle hasta oluyor bebeklermı olmıycak allah şifalı hastalık versınn kendını suçlama gelir geçer bunlar dokttora götürdünmu bu arada

bu hafta 3 kere gittik bi burnu tıklı diye bi gözü çpaklandı bi aşıya şimdide kusmaya ama doktoru izine ayrıldı acilede gitmek istemiyorum

aşı olduk bide üşütmüş teyzesi iki gündür kusuyor :50:anlıyacagın bi çocuga bakamıyorum sinirlerim harp oldu üf sabahtan beri kusuntu temizliyorum
öyle deme canım ya en iyi şekilde bakarsın eminim ahsen birazcık zor bir çocuk çok nazlı sinirlerinin yıpranması normal bence ama bakamıyorum deme yaa.havaların altı üstü belli değil zaten hastalanmamaları bir mucize zaten

$183869_396741760395738_1106830786_n.webp $527276_396733243729923_1274126646_n.webp efe büyümüş mü canım?

efe de bu aralar günde 6 kez kaka yapıyor armuttandır dedim yedirmiyorum değişiklik olmadı bir türlü günde 7 keze kadar ishal için normalmiş

kızlar emırhanımın dişi cıkmış.tesadufen aklıma geldı bakayım dedim.bardaga çıtçıt vuruyor.cok sevındım darısı başınıza...
gözünüz aydın canım bu arada dişi ilk kim müjdelerse bebeğe hediye alırmış aklında olsun.bende hergün bakıyorum dişi çıktı mı diye ama tık yok doktorumuz dişi yerleşmiş 8. aya ancak çıkar dedi.

bayram geldi temizlik yapabılen oldumu ben bugun camları sıldım bıtırdım derken yağmur başladı :9::9::9: zaten zor fakıt buluyorum ama napalım bereket yarında silip süpürcem fırsatm olursa zaten kımse gelmıyor ama yınede manayla temızlık yapmış olurum

banaDA hep öyle olurdu ne zaMAN Cam silsem yağmur yağardı.kısmet işte.ben bugun temizleyeyim dedim a
ma nerdeeeee yarım kaldı oğlum uyandı onunla oynuyoruz işte

efe de bu aralar günde 6 kez kaka yapıyor armuttandır dedim yedirmiyorum değişiklik olmadı bir türlü günde 7 keze kadar ishal için normalmiş

ben akşam armut yedırdım bellerine kadar yapmıştı kakasını acayıp ishal olmuş dvm eder dıye ödüm koptu çok şükür sabah bişisi yoktu

gözünüz aydın canım bu arada dişi ilk kim müjdelerse bebeğe hediye alırmış aklında olsun.bende hergün bakıyorum dişi çıktı mı diye ama tık yok doktorumuz dişi yerleşmiş 8. aya ancak çıkar dedi.

banaDA hep öyle olurdu ne zaMAN Cam silsem yağmur yağardı.kısmet işte.ben bugun temizleyeyim dedim a
ma nerdeeeee yarım kaldı oğlum uyandı onunla oynuyoruz işte

şimdi onlar uyurken bıde sılsem dıyorum ama gne hava çok bozuk sadece çerçevelri silcem herhalde :15::15::15:

teşekkürler canım efe çok güleryüzlü hemen gülüyor hamileyken çok dua etmiştim güler yüzlü olsun diye Allahım kabul etmiş duamı ufacık bir şeyde gülüyoruz.

benımkide öyla cnm maşallah hiç huysuz hemen iletişim kuruyo mesala gezmeye gıttımızde asonsörde bıle hemen gülüyo bişiler yapıyo dıkkat çekiyo o kısacık sürede oğlum sayesınde herkesle konuşur olduk zorla sevdıryo kendısını ama ben herkese gülünce kıskanıyorum sankı bıraz

benımkide öyla cnm maşallah hiç huysuz hemen iletişim kuruyo mesala gezmeye gıttımızde asonsörde bıle hemen gülüyo bişiler yapıyo dıkkat çekiyo o kısacık sürede oğlum sayesınde herkesle konuşur olduk zorla sevdıryo kendısını ama ben herkese gülünce kıskanıyorum sankı bıraz
desene efeler güler yüzlüler diye ne mutlu bize.bende ben onunla konuşurken başkasına bakınca kıskanıyorum acaba onu daha mı çok seviyor diye düşünüyorum.

evet ya çok çabuk büyüdüler gezerkn görüyorum oğlumdan daha küçükleri var sonra diyırum oğluşum abi olmuşsun sen diye

aynen canım dün markette yeni doğmuş bebegi görünce eşim bizim kız abla olmuş artık dedi günler çok çabuk geciyo ne zaman 6 ay bitti farketmedik bile küçükleri görmesem bizim kız hiç büyümemiş gibi geliyo ama daha küçük bebişleri görünce kocaman abla olmuş :emir_bebek:

ahsenin iştahı nasıl oldu canım?hala aynı mı?

aynı canım artık zorlamıyorum uykuda emiyor bazende sagıp kaşıkla veriyorum biberon tutmadı ek besinde yedigi kadar en fazla 2 kaşık çok severse 4 5 oluyo tek sevdigi şeyde şeftali oda artık mevsimi bitti :50:

işler almış başını gidiyor ev temizlenecek yaa okumam gereken 8 sınıfın yazılısı var nasıl yapcam bunları yaaa...bana benim aynımdan bir kişi daha lazım olmuyor bööleee

aynı canım artık zorlamıyorum uykuda emiyor bazende sagıp kaşıkla veriyorum biberon tutmadı ek besinde yedigi kadar en fazla 2 kaşık çok severse 4 5 oluyo tek sevdigi şeyde şeftali oda artık mevsimi bitti :50:
canım ya işin çok zor ama sağlıklı olsunda gerisi bir yerde boş.bünyesine yetiyor demekki yedikleri hem senin kız formuna dikkat ediyor manken olacak kızımız.
bu arada benim sütüm baya azaldı gece tam doyumluk değilde uykuya daldıracak kadar oluyor 24 saatte 1 yada 2 kez çok az emiyor bazen o da olmuyor gece de mama vermek zorunda kalıom.kısmeti o kadrmış heralde diyorum artık.ama canımı da sıkıyorum.yoğurduna meyve rendeleyip verince yemiyor mu belki sever

keşke şeftali dönemi olsaydı birazcık olsun kakasının sayısını azaltırdı.yavrum bir kez yedi çok sevdi ama kabız olunca onu bir daha yiyemedi

Son düzenleme:
işler almış başını gidiyor ev temizlenecek yaa okumam gereken 8 sınıfın yazılısı var nasıl yapcam bunları yaaa...bana benim aynımdan bir kişi daha lazım olmuyor bööleee

:1::1::1:eve yardımcı lazım cnmm hem çalışmak hem temizlik olmaz ben evdeyken yetieşmıyorum

canım hem iş hem efe bide ev kaça bölülünecen bi kadın tutsaydın keşke valla ben yemegi bile zorla yapıyorum uyusa bile ayagımda küçük hanım bende pc alıyom yanıma :9:eşim bile diyo pc vakit buluyon ne yapayım 5 dakika kafamı dagıtıyorum :126:

Back
X