Mercimek çorbası Ada da içiyor severek. Hiç gaz problemi olmadı mercimekle ya da verdiğim herhangi bir ek gıda ile alakalı. Bir tek fasulye, nohut gibi bize de gaz yapan gıdaları vermiyorum. Patlıcan vermiyorum nikotein içerdiği için. Balık vermiyorum henüz belki zehirler diye sonuçta emiyor. Hazır meyve suyu (%100 yazsa dahi) vermiyorum, evde kendim sıkıyorum suyunu ya da püre gibi veriyorum. Bazen eline veriyorum kendisi kemiriyor.
Kilolarıma gelince ilk aylarda fazla geliyordu bana ama yazın kendiliğinden gitti. 52 ile hamile kalıp 68 ile doğuma girmiştim. Doğum sonrası 60 -61 civarıydım. Bir iki aya 56 oldum ama bunalıma soktu beni o fazlalık. Elbiselerim olmuyordu, yenisini de almaya cesaretim yoktu. Sonra kendiliğinden gitti kilolar 52-53 gibiyim bir iki aydır.
Bu arada Ada da sokağa çıkınca herkese gülücük atıyor. Zaten sokak olsun ona çamurdan olsun. :))))) Bayılıyor dışarıya ama kış geldi ancak camdan bakar bir süre. Neden kıskanayım canım, Ada sevildikçe benim hoşuma gider aksine. Onlar dünyanın en masum en tatlı yaratıkları bence sevilmeyi ve şımarmayı fazlasıyla hak ediyorlar.