Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolay gelsin canımGunaydin kizlarrr bugun tembellik yapamayacagim malesef yarin mesai var.offg yaaaa sabah sabah icim slklldl yaaaa.cocuklat bi heyecanla dinav sonucunu bekliyorlar yetistirebilirsem onllarida okiyayom.
günaydın arkadaşlar, bebeklerinize maşallah diyorum valla :) inşAllah bizimkide bu dediklerinizi en kısa zamanda yapar, benim kızım daha dönmüyor bilebirde yerde hiç yatmıyorki dönmeyi öğrensin, çok canım sıkılıyor, 5 dk yatmıyor hep kucakta, dün gittik yürüteç ve mama sandalyesi aldık ama nafile, 5 dk durmadı yürüteçte, hoppala yine babasının kucağındaydı..ben gerçekten çok yoruldum artık, gece desen 5 kez kalkar olduk, iş başladı uykusuzluk, depresyondayım gerçekten..uykusuzluktan kahvaltı falan yaptıramıyorum, apar topar ancak işe hazırlanıyorum 5 dkda..bunaldım ya
((
Kızlar ben çok mu az ek gıda veriyorum, şu ana kadar sebze püresi, yoğurt ve meyve püresi verdim hergün hepsini yemiyor zaten genelde emziriyorum ama süt yetiyor mu bilmiyorum. Sizlere bakıyorum da değişik çorbalar filan yapıyorsunuz, oğlum haftaya 6 aylık olacak az ek gıda mı veriyorum
kzlar acill ben ek gıdaya başlayalı 15 gün oldu yoğurt yarım çay bardağı, meyve suyu8püre halinde yemiyor,sebze püresi birazcık şimdi kahvaltıya başlayayım diyorum nasıl başlayayım nolur yardım edin aklım karıştı iyice bir de yararlanabileceğim bir kaynak veya site ismi var mı
oo ek besinlere başlanmış bol iştahlı günler bebişlerimize..
Bende başladım ek besinlere bayram öncesi ama boğazlarımız enfeksiyon olunca ara vermiştik. Dünden beridir yeniden başladık..
Kahvaltıda yarım yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı labne peyniri 2 kaşık ev yapımı üzüm pekmezi 3-4 tane cici bebe bisküvisi ve ıhlamur karıştırıyorum cok severek yiyor minik kızım ekmek ufalayarakta denedim hiic sevmedi.. Kilosu 8600gr dı bayramdan önce sağa sola yüzüstü sırtüstü 360 derece kendi etrafında dönebiliyor hiic yalnız bırakamıyorum gece uykularımız iyi ama gündüz 5 dakika durmak yok birde dadada demeye basladı baba dedirtmeyi öğretiyorum dada diyor :)
Şu ek besine alışma sürecinide aşarız inşallahhh
Ek gıdaları ne zaman veriyorsun canım, belirli bir düzen ya da saate göre mimaşallah bebeğine ilk konuşan senınkı olucak galiba :)bende bugun ıspanak çorbası denıcem bakalım yıcekmi merak içindeyim ıspanak pırasa karnıbahar lahana gıbı şeyleri bende babasıda hiç sevmeyiz çocuğa yedırmeye çalışıyorum yazık yavruma dıyerekama bılıyorumki çok yararlı sebzeler belki oğlumla bırlıkte bızde severız
Merhaba arkadaslar bi sorum olacak. Korunma yöntemi olarak spiral taktırmayı düsünen yada taktıran varmı?
Ek gıdaları ne zaman veriyorsun canım, belirli bir düzen ya da saate göre mi
Merhaba arkadaslar bi sorum olacak. Korunma yöntemi olarak spiral taktırmayı düsünen yada taktıran varmı?
kızlar bebeklere mama verdiğiniz kapları kaşıkları falan nasıl yıkıyorsunuz
oo ek besinlere başlanmış bol iştahlı günler bebişlerimize..
Bende başladım ek besinlere bayram öncesi ama boğazlarımız enfeksiyon olunca ara vermiştik. Dünden beridir yeniden başladık..
Kahvaltıda yarım yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı labne peyniri 2 kaşık ev yapımı üzüm pekmezi 3-4 tane cici bebe bisküvisi ve ıhlamur karıştırıyorum cok severek yiyor minik kızım ekmek ufalayarakta denedim hiic sevmedi.. Kilosu 8600gr dı bayramdan önce sağa sola yüzüstü sırtüstü 360 derece kendi etrafında dönebiliyor hiic yalnız bırakamıyorum gece uykularımız iyi ama gündüz 5 dakika durmak yok birde dadada demeye basladı baba dedirtmeyi öğretiyorum dada diyor :)
Şu ek besine alışma sürecinide aşarız inşallahhh
Ben araştırdım bir ara düşünüyordum ama kararsızım şuanda. Spiral taktırmak için hamile olunmadığından emin olmak ve uygulama kolaylığı için adetin 2-3. gününde olmak gerekiyor diye biliyorum. Bazı yakınlarım uygulamıştı memnun olduklarını söylüyorlar, bana da tavsiye ettiler. Doğum sonrası doktorum da isteyip istemediğimi sormuştu, malum sezaryen sonrası en az iki sene geçmesi gerekiyor doğum yapmak için. O yüzden sormuştu. Bu sezaryen sonrası doğum bazı ülkelerde 1 sene imiş. Gerçi ben bir daha doğum yapmayı düşünürsem ssvd olur diyorum.
Ben taktirdim canim.2ay olacak takilali ama bende kanama yapti epeyce..dr hap verdi kanamayi kesmek icin.simdi ara sira lekelenme oluyo.3aya kadar ara kanama normalmis.bakalim insallah memnun kalirim.benim 2 cocugum var.hatta 2.cisi kaza ile..simdi iyiki olmus diyorum. Ama 3. İcin ayni seyi diyemem tabi.kocama da guvenemiyorum..boylesi hepimiz icin iyi olacak insallah..
maşallah bebeğine ilk konuşan senınkı olucak galiba :)bende bugun ıspanak çorbası denıcem bakalım yıcekmi merak içindeyim ıspanak pırasa karnıbahar lahana gıbı şeyleri bende babasıda hiç sevmeyiz çocuğa yedırmeye çalışıyorum yazık yavruma dıyerekama bılıyorumki çok yararlı sebzeler belki oğlumla bırlıkte bızde severız
İste kaza kursunu prensesim..
İste kaza kursunu prensesim..