2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
$311020122570.webp
Bu da benim çınarım, pek marifetli değildir oturamıyor, kalkamıyor ama gülüşü yetiyor bana

bu tam bi abi ollmuş paşa çok tatlı annesi çınar en küçüklerden sanırım topikte ama kendi iyi görünüyo dert etme eninde sonunda oturacaklar allahın izniyle
Evet canım 4 mayısta doğdu 42. haftada o yüzden küçüğüz henüz :1: sağlıklı olsunlarda canları istediği zaman otururlar, dün ahsenin resmini gösterdim ona bayramlıklarıyla olanı, nasıl dikkatlice bakıp gülümsüyor, tekrar tekrar bakmak istedi sanırım elektirik aldı ahsenden

Evet canım 4 mayısta doğdu 42. haftada o yüzden küçüğüz henüz :1: sağlıklı olsunlarda canları istediği zaman otururlar, dün ahsenin resmini gösterdim ona bayramlıklarıyla olanı, nasıl dikkatlice bakıp gülümsüyor, tekrar tekrar bakmak istedi sanırım elektirik aldı ahsenden

yerim ben onun elektirigini:9:

$11092012746.webp $11092012738.webp

Buda benim prensesim resimlerimiz yazdan kalma ama olsun deneme amaçlı yaptım olacakmı diye..

Son düzenleme:
ya koşturmaca içinde bir bakayım dedim resimleri gördükçe ağzım açık kaldı ayrıntılı geçerim akşama.Yaaaa çok tatlılar ayrılamadım bilgisayarın başından yemek yanacak şimdiiiiii

ya koşturmaca içinde bir bakayım dedim resimleri gördükçe ağzım açık kaldı ayrıntılı geçerim akşama.Yaaaa çok tatlılar ayrılamadım bilgisayarın başından yemek yanacak şimdiiiiii

İyi gene yanacak bi yemek te olsa yapmışsın daha ben yeni kalkacam şevvali bekliyorum ayaga kaldıgım an aglamaya başlıyo küçük hanım :36:

Günaydın arkadaşlar..Bebişler ve sizler iyisinizdir inşAllah..Bizde çok şükür iyiz..

Fundela canım kızın çok tatlı maşallah..Rabbim nazardan korusun..

Dilekcan canım şu çayı birde ben deneyim bakayım, belki kalkması azalır..

Kızlar bu arada ben kemik suyunu bu danonenin, büyümix'in küçük kutularında dondurdum..sırf kutu olsun diye bir akşamda 5 tane danone yedim :1: ama hoş oldu, üst kapak kağıdınıda tam çıkartmamıştım, geri kapattım ve buzdolabı poşetine koydum donduktan sonra..ne yapayım akşam akşam kalıp bulamadım benimde aklıma bu geldi :)))

ben buzdolabının buzluk kapları olurya onlarda dondurup poşete doldurdum çorbalarına atıcam 1 er 2şer :56:

arkadaşlar pirinç unu veriyormusunuz ve ne marka süt katıyormusunuz :44:

Pirinç unu Kenton veriyorum arada bir. Sütle yapıyorum ben pirinç ununu. İlk zamanlar su ile yapıyordum ama tadı falan çok kötüydü, bir de doktorların biri süt ver diyor biri verme diyor. Arada bir almaları normal bence ama alerjisi varsa vermeyin. Sadece inek sütü vermesinler diye yasak diyorlar bence. Bir de alerjik faktör için tabi. Bizde alerji falan yapmadı. Bebelac, Milupa kaşık mamalarından denedik. İçinde kanola yağı olmasın diye paketi okuyup alıyorum bazı ürünleinde var çünkü çoğu markanın. Milupa armutlu olanı beğenmedi. Ballı irmikli almıştım onu beğenmişti. Şimdi sütlü yulaflı buğdaylı aldım Bebelac'ın. Bir de SMA 2 aldım aylar sonra ilk kez.

Beğenileriniz için çok teşekkür ediyoruz kızlar, Ada kızımla. :16:
Canım ben milupanın gece çayını veriyorum.tadı guzelmiş.ben sevmem tadına bile bakamadım.ama kızımla oglum cok begendi.test edildı onaylandı yani :)
Sağol canım. Alıp deneyeyim belki içer de faydasını görürüz.

Ben de hastalandım, eşim bayram boyunca hasta yattı o iyileşir gibi oldum ama bu sefer de bana bulaştı. Çok fenayım iki gündür. Ada'nın da burnu akıyor, hafif ateşi var gibi. Topladım çantamı da eşim annesine getirdi bizi. Tek başıma inan çok zor geçirdim bu bir kaç günü. Zaten bayramda da babası hasta diye ilgilenemedi, hem bulaşan hastalık hem yorgunluk düşürdü beni.

biz 4 aylıkken yawaştan ek gıdaya geçtik kızlar. o zaman yoğurdu güzel yiyodu.1 ay kadar yedi şuan ise yoğurdu sadece biberonla içio kaşıkla ağzını açmıo.biberonla luplup yuttuu için diorum heralde tadını daha az alıo içip bitiro 120 cc falan ama kaşıkla hiç beğenmio. zamanla düzelirmi.kahwaltıda da aynı oldu önceleri bulamac yapılan kahwaltıyı yiyodu sora sewmez oldu anlamadım gitti.bende tek tek weriorum ama öyle karın doyurmuo ki arkadan mutlaka mama weriorum.corbaları falan sewio. ama korkuorum zamanla onları da sewmezmi die.mamaya daha düşkün olamya başladı. bu bi süreçmi gecermi? aslında iştahsız bi bebek değil normal alması gerekeni yiyo ama bu zamana kadar hep alt sınırda kilo aldı.2,900 doğmuştu.şuan 6 ay 3 haftalıkı ama 6,600 falan .tam 6 ayda 6,400 dü.çok hareketli.zayıf olduğundan korkuorum bi de zamanla diğer ek gıdaları da sewmezse kilo alamaz die .zayıflamaya müsait bi bebek değil.

Back
X