canım diş cıkardımı senın kuzu[/
he ya veledi uyuttumda bu ara yemek yiyeym dedim ondan kusura bakma canım,yok canım diş miş yk ,sanki niyeti yok geç çıkacak galiba.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he ya veledi uyuttumda bu ara yemek yiyeym dedim ondan kusura bakma canım,yok canım diş miş yk ,sanki niyeti yok geç çıkacak galiba.
anladım canım pekı emzırıyomusungayet normaldi o yüzden kullanmadım başı terliyodu sadece şüpheleniyodum ama hala terliyo ilgisi yok demekki, hatta doktor önce muayene etti her şey gayet güzel dedi göz içine avuç içine baktı normal dedi, ben sonra demir kullanmıyorum dedim tekrar baktı rengi biraz soluk dediyani doktor farketmedi kullanmadığımı ama o kadar çok ısrar ettiki kullanmam için sonuçta ben çok direndin karşı tezler ürettim banane ne yaparsan yap diyebilirdi ama mutlaka kullan beyin gelişimi için dedi, ben de de kansızlık vardır normlde onda da olması büyük ihtimal diye kullanıyorum ama 9 damla
hımm anladm canım.bende bu akşam bi denicem bakim dokunmazsa devam ederm,benim kardeşimn eşi hiç vermedi,onun bebeğinde kusma yapmıştı oda bıraktı doktoruna sölemiş o zaman sıksık et yedir kıyma kat çorbasına demş.kesinliklemesela kadir tuğcu diye bi doktor var nette bebeklerin kan değerinin 10 olması yeterlidir, ilaç kullanmaya gerek yoktur diyor, ama bizim doktor 12 olması gerekir diyo ama bence de yetişkinde bile zor hatta doktor ağır kansızlık oluşmuş falan diye korkutmaya çalıştı beni çünkü çok kararlıydım vermemekte ama gel gör ki veriyorum beyin gelişimi falan dedi bitirdi beni,
![]()
he ya veledi uyuttumda bu ara yemek yiyeym dedim ondan kusura bakma canım,yok canım diş miş yk ,sanki niyeti yok geç çıkacak galiba.[/QUO
huysuzlugu diş cıkarana dek surecek ozamngece uyanması ıcınde acıkıyordur dıyecektım canım.yatırmadan ne yedırıyosun
yandık desenecanım diş cıkardımı senın kuzu[/
he ya veledi uyuttumda bu ara yemek yiyeym dedim ondan kusura bakma canım,yok canım diş miş yk ,sanki niyeti yok geç çıkacak galiba.[/QUO
huysuzlugu diş cıkarana dek surecek ozamngece uyanması ıcınde acıkıyordur dıyecektım canım.yatırmadan ne yedırıyosun
yatırmadan önce şöle diyeyim 6-7 gibi muhallebi veryorm,saat 9 gibide mama yapıp en geç 9,30 gibi yatırıyorm geneldede 3-4 gibi uyanır ama o ara deliksiz uyur ,sonra mamasını veririm yatırırm sonra saat başı başlar 5,6 ve ensonunda 7 de uyanır.
artık benim kolum zaten karyolayı sallamaktan uyuşmuştr o an.yani açlıktan olamz ama nede,ayaklarını sürekli kaldırıp kaldırıp yatağa vurur.
anladım canım pekı emzırıyomusun
hımm anladm canım.bende bu akşam bi denicem bakim dokunmazsa devam ederm,benim kardeşimn eşi hiç vermedi,onun bebeğinde kusma yapmıştı oda bıraktı doktoruna sölemiş o zaman sıksık et yedir kıyma kat çorbasına demş.
bana verdikleri ilaçda o canım günde bi kere 9 damla demişlerdi.benimki 11 kilo nasıl olcak.işte doktora göre değişiyo, ferrum hausmann en hafif demir ilacıymış, sindirim problemi yapmaz dedi doktorumuz, ben öğlen ver diğim sebzeden yarım saat bir saat sonra veriyorum biraz da su içiriyorum ondan sonra zaten 1 saat sonra falan tekrar besleniyo kilosu başına 1 damla ama akşam verme karnı filan ağrırsa gece uyumaz belki gündüz ver bence bir de kakası siyah yeşil oluyo korkma :)
bana verdikleri ilaçda o canım günde bi kere 9 damla demişlerdi.benimki 11 kilo nasıl olcak.
yok teyzesi toparlak değil benim oğlum hafif balık etlimaşallah tosunaaaaa9 damla ver o zaman bir dahaki kontrolde sorarsın, hatta ben alışsın diye 1. gün 4 damla 2. gün 5 damla diye arttırarak artık 9 veriyorum benimki 9 kilo ama 11 kiloya bayıldım tostopalak
![]()
canlar merhaba herkese..herkes iyidir inşAllah..çok şükür bizde iyiz..
DİLEKCAN canım sana çooookk teşekkür ediyorum, bu gece çayı sanki bizdede işe yarıyacak gibi :)) kızım 2 defa kalkmaya başladı, nasıl seviniyorum anlatamam yaaa :)))
kızlar elanında başı çok terliyor, tam ense kısmı, saçlıda baya ıslanıyor, bende hep bez koyuyorum, doktora sordum normal dedi, d vitamini falan da değiştirmedi..Dvit3 ve santafere devam ediyorum..bu arada santafer kullanan arkadaşlar bebeğin kilosuna göremi damla sayınız? yoksa sabit mi? Ankarada bir doktor 4 damla dedi bana halbuki 8 veriyorum ben kilo başına dedi doktorumuz..
kesinliklemesela kadir tuğcu diye bi doktor var nette bebeklerin kan değerinin 10 olması yeterlidir, ilaç kullanmaya gerek yoktur diyor, ama bizim doktor 12 olması gerekir diyo ama bence de yetişkinde bile zor hatta doktor ağır kansızlık oluşmuş falan diye korkutmaya çalıştı beni çünkü çok kararlıydım vermemekte ama gel gör ki veriyorum beyin gelişimi falan dedi bitirdi beni,
![]()
merhabalar.. bizde nisanda merhaba dedik hayata...:) kızım var aslında öncedende yazdım belki hatırlarsınız...kzıım tel sarar ve gel gel yapıyor .. ama yemek yemiyor maalesef. şimdilik 6 kilo.. sıvı hiçbirşeyi yediremiyorum emmek istemiyorne yapacağımı şaşırdım.. bizim durumumuzda olan var mı ?
birde arkadaşlar serum fizyolojik alan arkadaşlar size tavsşyem ecz.den serum ,enjektör ve damlalık alın .. o kadar parayı serum fizyolojiğe boşa vermeyin. toplam 4 lira tutuyo kocaman serumla...
Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta » BİRİLERİ BİZİ SERUM FİZYOLOJİKLİ BURUN DAMLALARI İLE ALDATIYOR MU?
isteresniz eczacınıza da danışabilirsiniz....
Kızlar bugün 6. ay aşılarımızı olduk ilk defa oğlum aşıdan sonra bu kadar huzursuzlandı ağlama krizleri tutuyor, böyle bir durum yaşayan oldu mu
Kızlar bugün 6. ay aşılarımızı olduk ilk defa oğlum aşıdan sonra bu kadar huzursuzlandı ağlama krizleri tutuyor, böyle bir durum yaşayan oldu mu