günaydın kızlar..o kadar uykusuzumki işe nasıl geldim bilmiyorum..kızım dün gece 12den başlamak üzere her saat başı uyandı, sanırım burnu tıkanmış uyuyamadı ve benide uyutmadı( bugünlerde salgın olduğundan herkesde başladı bu burun tıkanıklığı..Rabbim şifa versin bebişlerimize..
Kızlar yaaa kahvaltı bana işkence gibi geliyor, kızım yemiyor, bende işe geç kalıyorum diye acele ediyorum, ne yacağımı şaşırdım..o bulamaçların hiçbirini yemedi yaaaayrı ayrı yedirsem 1 saat sürüyor, bakıcıya desem hergün taşımak işkence gibi..1.5 saatlik süt iznimi bu sefer sabahları alacam sırf bu nedenle..
slm kızlar mirayda hasta oldu burn akıyo kuzumun gözler kıpkırmızı burnu tıkalı ateş yok ama çok keyifsiz geçen sefer dr kongest vermişti şimdi yine ondan kullanıyorum daha önce peditus kullandım hiç etkisi olmamıştı kongest verdi dr bu daha iyi geldi inşallah kolay atlatırız
kızlar mirayda normalde etmiyor kahvaltı aptamilin kahvaltısından kullanıyorum içine yarım labne yarım yumurta sarısı koyuyorum severek yiyiyor bi deneyin bakalım