Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oğlumu hasta ettikkuzum nezle grip arası bir şekilde burnu akıyor hırlıyor ağlıyor
ateşimiz yok çok şükür ama çokj huysuzzuz geçmiş sayfalarında grip olan bebekler sahip annelerimizin yorumlarına baktım peditus kullanmayın gibi yorumlar olmuş .doktor bana bugün peditus yazdı balgam söktürcü bir şurup yazdı birde serum fizyolojik kullan dedi ..acaaba kullanmasam mı peditusu ? nasıl iyileşecek yavrum ne yapsam ki kuzuma...yarım lütfen
Canım, budan 20 gün kadar önce sebze püresini ve meyvesine bayılıyordu neredeyse kafasına dikip yiyecekti ne olduysa 10 gündür ağzına almıyor hiçbirini
Bu ay bende odum canım, aynen dediğin gibi belim filan çok kötüydü ama yine de olunca rahatladım, özlemişimkızlar bu arada bugun regli oldum resmen ölüyorum hiçbir yerım tutmuyooo ilk olunca böle geçyor galıbaa inşallah düzenlı devam eder bundan s onra
Allah korusun canım tabi bir ihtimal olabilir, dün doktora sorduğumda dişten olur dedi bana, bekliyoruz şu dişleri dört gözle çıkıverse de rahatlasa çınar da ben deçok geçmiş olsun canım aklıma geldi idrar yolu enfeksiyonu olan bebeklerde de iştahsızlık olurmuş üstelik bu enfeksiyon ateş yapmayan sinsi bi enfeksiyon. bi tahlil felan yaptır istersen....
selam cnm ben temızlıyorum dr.temızle dedı ve vajınaya dıkkat et ben bılmıyodum ozellıkle kızlarda vajınal yapısıklık olurmus kı benım kızda olmustu afedersın o delık yarıya kadar kapanmıstı estrıol kremle actık masajlar falan arada kontrol et dedın dr ama temızle yanı dr.a sormustumİyi akşamlar herkese..Benim sorum kız bebeği olan arkadaşlara..Kukusunu temizlerken,iç yan taraflarda kalan sarımsı akıntıları temizliyor musunuz??Aslında akıntıdan ziyade tortu oluşmuş gibi orada..Temizlemeye korkuyorum;çok fazla uğraşmak istemiyorum o bölgeyle.Doktoruna bu durumu soran var mı içinizde?
cnm çizelgene baktım gözlerıme ınanmadım tebrık ederım senı banada yrdımcı olsana nasıl kılo verdınn buyuk derdım olduu hamıleyken sadece 9 kılo aldım ama mevcut kılom vardıı malum pkolu olduğumdan çok hormon ılacı kullandım onlarda şişirdi benı normalde obur bırı değilimdir ama kılo vermek çok zor pkoluyken neyse çorbama geleyım bu çorbayı bızde yapıp yemıyoruz yanı buyuklerın seveceği bir çorba değil en azından bız yemeğiz bebekler için balkabağı çokfaydalı çorbayı şu şekılde yaptım 4 kup balkabağı ufak ufak kuplar bır öğünlük işte bunları kanattım yarım saat yumuşadılar kapatmadan içine bır yemek kaşığı irmik attım oda hemen pilav gıbı butun suyu çektı koyu kıvamlı bır öğün oldu pek çorba denemez ama bi ismi olması lazım çokta güzel yedı bırde kvdem ayva kompostosu yapmış biberonuna ondan doldurdum onunla bırlıkte yedırdım baştan öğürdü ama oyun yaparak gayet güzel yedı
denemek isterim bu çorbayı
canım dikkat ediyorum yediklerime ve kilo vermek istiyorum 75 le kalmıştım ve hamile kalmak için kilo da aldım
sorma benimde ctesiydi ve misafirim vardı öldüm o gün hala düzene girmiş değil benimkilerkızlar bu arada bugun regli oldum resmen ölüyorum hiçbir yerım tutmuyooo ilk olunca böle geçyor galıbaa inşallah düzenlı devam eder bundan s onra
günü hep geçiyor
çok önemliymiş bu gerçektenselam cnm ben temızlıyorum dr.temızle dedı ve vajınaya dıkkat et ben bılmıyodum ozellıkle kızlarda vajınal yapısıklık olurmus kı benım kızda olmustu afedersın o delık yarıya kadar kapanmıstı estrıol kremle actık masajlar falan arada kontrol et dedın dr ama temızle yanı dr.a sormustum
erkeklerde de iç kısımda oluyor bu tortular
ilk oğlum sünnet olmuştu 2 aylıkkken
bunu da kısa zamanda yaptırmayı düşünüyorum
hasta bebeklerimize çok geçmiş olsun kızlar,bizde de daha diş miş bi şi yok,bakalım ne zaman çıkacak?Bir de kızlar bebeğime ceviz veren var mı,ben bir kaç güündür çeyrek ceviz içini un gibi döğüp kahvaltısına ekledim,yedi,herhangi bir alerji falan da olmadı,devam edeyim mi diye düşünüyorum,veren var mı diye sorayım dedim
Kızlar, 2 gün önce 6. ay aşılarımızı vurulduk özel doktorumuzda bugün sağlık ocağından hemşire aradı aşılarını sordu ve bana ağızdan aşı olup olmadığını sordu ben de yok görmedim dedim sonra hastaneyi aradım doktorun hemşiresi salı günü elimizde o aşı yoktu dedi vurulmamıştır o zaman dedi sonra doktorla görüşmek için 1 saat sonra ardım doktor ben gerekli görmüyorum 5 li karmanın içinde var zaten demiş ama sağlık ocağı da ağızdan verilsin diyor. Bebeklerinize ağızdan çocuk felci aşısı verdiler mi, sizce yaptırayım mı
Hemşire doktorla konuşup bana doktor yapmıyor gerekli görmüyor dedi canım, ama sağlık bakanlığı gerekli görüyor ki sağlık ocağı beni arayıp bilgilendiriyor, bu cevap beni hiç tatmin etmedi çünkü doktorun hemişiresi eğer içiniz rahat etmiyorsa elimizde yoktu yarın geliyor isterseniz gelin yaptırın diyor. Ya aşı benim keyfime göre mi yapılıyor anlamadımgerekli görmemek ilginç, ya vurduk ya da vurmadık demeli, eğer içinde varsa neden bizim bebeklere verdiler o zaman bence sen araştır önemli bişey yaptır ağızdan damlatıyolar bizim de özel doktor yaptı canım
Hemşire doktorla konuşup bana doktor yapmıyor gerekli görmüyor dedi canım, ama sağlık bakanlığı gerekli görüyor ki sağlık ocağı beni arayıp bilgilendiriyor, bu cevap beni hiç tatmin etmedi çünkü doktorun hemişiresi eğer içiniz rahat etmiyorsa elimizde yoktu yarın geliyor isterseniz gelin yaptırın diyor. Ya aşı benim keyfime göre mi yapılıyor anlamadım
Aynen canım senin gibi düşünüyorum ellerinde olsa yaparlardı, ellerinde yok diye ayrıca bu konuda beni bilgilendirmedikleri için gerekli değil yapmıyoruz diyorlar hastane biraz uzak taksi ile gidiyorum muayene parasından çok taksi parası ödüyorum en iyisi sağlık ocağına gideyim hem yakın hem de havalar da pek bir soğudu, tabi doktorların umurunda mı nasıl gelip gittiğimiz. Üstelik belim de çok ağrıyor bana aşı için 2 defa iş çıkardılar ama önemli olan tabiki oğlumun sağlığı keşke dememek için tedbirleri almak gerek5li karmanın içinde inaktif polio var baktım ağızdan yapılanı oral polio ama yapıldığına göre gerek var demekki, ellerinde yokmuş söylemiyolar sonrada gerek görmüyorum diyorlar ellerinde olsaydı yapcaklardı sen git canım kontrol süresinde muayene ücreti de vermezsin yaptır
Kızlar, 2 gün önce 6. ay aşılarımızı vurulduk özel doktorumuzda bugün sağlık ocağından hemşire aradı aşılarını sordu ve bana ağızdan aşı olup olmadığını sordu ben de yok görmedim dedim sonra hastaneyi aradım doktorun hemşiresi salı günü elimizde o aşı yoktu dedi vurulmamıştır o zaman dedi sonra doktorla görüşmek için 1 saat sonra ardım doktor ben gerekli görmüyorum 5 li karmanın içinde var zaten demiş ama sağlık ocağı da ağızdan verilsin diyor. Bebeklerinize ağızdan çocuk felci aşısı verdiler mi, sizce yaptırayım mı
benim sizlere bir sorum olacak. bebeğim dış çıkarıyor ve son 1haftadır bir haylı huysuz. uyku düzeni bile bozuldu.
calgel ve dentinox diş jellerini cocuğunuzda kullanıyor musunuz?
yeni dişinin bebeğinizde yarattığı huzsuzluğun ve acının önüne nasıl geçiyorsunuz? neler yapıyorsunuz?