2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bugün gitim ahsenim montunu degiştirdim resim çekince koyarım kızlar biz taşınma işinden şimdilik vaz gectik herkes inşaat yeni ısınmaz bebegi hasta edersiniz diyo eşimle düşündük ve nisan yada mayısa erteledik siz ne dersiniz hiç inşaatı yeni bitmiş eve taşınanınız varmı okadarda toparlandım ama kzılar içinn vaz gectik gibi burası kira ama oraya herangibir aidat filan ödemiyicez valla bende şaştım herkes aynı fikirde olunca gözümüz korktu ahsende sürünecek durmayacak bebek degilki üstünü örteyim yatsın hasta olursa çok üzülürüm :50:

bugün gitim ahsenim montunu degiştirdim resim çekince koyarım kızlar biz taşınma işinden şimdilik vaz gectik herkes inşaat yeni ısınmaz bebegi hasta edersiniz diyo eşimle düşündük ve nisan yada mayısa erteledik siz ne dersiniz hiç inşaatı yeni bitmiş eve taşınanınız varmı okadarda toparlandım ama kzılar içinn vaz gectik gibi burası kira ama oraya herangibir aidat filan ödemiyicez valla bende şaştım herkes aynı fikirde olunca gözümüz korktu ahsende sürünecek durmayacak bebek degilki üstünü örteyim yatsın hasta olursa çok üzülürüm :50:
Evet canım ben inşaatı yeni bitmiş eve taşındım ve o yıl kabus gibiydi buz gibi ve rutubet bir yandan evde küf bile oluştu soğukta havalandıramadım. Bunlar tabi her yeni biten binada oluyor mu bilemem ama canım, benim başıma geldi

Evet canım ben inşaatı yeni bitmiş eve taşındım ve o yıl kabus gibiydi buz gibi ve rutubet bir yandan evde küf bile oluştu soğukta havalandıramadım. Bunlar tabi her yeni biten binada oluyor mu bilemem ama canım, benim başıma geldi

kızlar merhaba

kızım biraz üşüttü sanırım, öksürüyor. doktorun verdiği ilaç ve damlayı kullanıyoruz ama sonuç alamadım. araştırdım ama bulamadım bir şey önerebileceğiniz rahatlatıcı, zararsız bir şeyler var mı?

Canım buğdayın içine bir işaret koyuyorlar bizde. Bozuk para, plastik parçası vb. bir şey. Kime çıkarsa o hediye alıyor bebeğe. He bir de ilk dişi gören, anne baba hariç. O da hediye alıyor.
Evet onu da biliyorum ama ben koymak istemedim. Hediye meraklısı gibi olmayayım diye.. bana da süpriz oldu herkes bişeyler alıp gelince.. Beni biri çağırsaydı diş buğdayına öyle hediyesiz falan giderdim :)
Oğlumun ilk dişini annanesi gördü. O da oğlumun cebine para koydu.

benim arkadaşım geçen sene evlendi. yeni yapılmıştı binası sıvası bile kurumamış diyorlardı. evi ısıtmak için doğalgazı sonuna kadar açıyorlar yinede soğuktu. bence en doğru kararı vermişsiniz. Hem kızında büyür yerleşmeniz daha kolay olur. Eviniz hayırlı olsun. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

kızlar merhaba

kızım biraz üşüttü sanırım, öksürüyor. doktorun verdiği ilaç ve damlayı kullanıyoruz ama sonuç alamadım. araştırdım ama bulamadım bir şey önerebileceğiniz rahatlatıcı, zararsız bir şeyler var mı?

nane limon ıhlamur kaynatıp içirebilirsin. içine pekmez koy. TV de gördüm aklınızda bulunsun bebeklerimiz daha küçük ama bu formül için yinede yazayım. kurusoğanı rendeleyip balla karıştırıp kavanozda bir gece bekletip sabah akşam birer kaşık yeniliyormuş. öksürüğe çok iyi geliyormuş.

Allah rahmet eylesin hepsine, cennette kavuştursun tüm sevenleriyle...

Amin canım, dedemle aynı sene kaybettik. Nisanda dedem, aralıkta babaannem... Hep diyordu beni çağırıyor rüyamda diye. Kalple ilgili hiç bir şeyi yokken bir sabah kalbi durdu ve kaybettik. Canımdan bir parça koparmışlar sanki diyorum. Kendime inanamıyorum nasıl kaldırabildim onlarsızlığı, nasıl katlanabiliyorum diye. Ama işte tutunacak bir şeyi olunca insanın, bir parçası bu hayatta, her şeye dayanmak zorunda kalıyormuş insan. Kızım olunca anladım.

Evet onu da biliyorum ama ben koymak istemedim. Hediye meraklısı gibi olmayayım diye.. bana da süpriz oldu herkes bişeyler alıp gelince.. Beni biri çağırsaydı diş buğdayına öyle hediyesiz falan giderdim :)
Oğlumun ilk dişini annanesi gördü. O da oğlumun cebine para koydu.

Hediye merakıyla alakası yok canım, ben kaynanamdan duyduğumu söylüyorum yani onların adeti böyleymiş. Her yeni doğan bebek için aynı şeyi yaparlarmış. Yoksa ben de hamile olduğumu öğrenene kadar bilmiyordum diş buğdayı diye bir şey olduğunu.

Bir kaç ay aradan sonra merhaba kızlar,
ben kızım izin verdiği sürece gelicem :) :3:
Nasılsınız bakalım neler var neler yok bebişler nasıllar gçmişi okuyamadım epey uzun zaman geçtiği için vakitte olmadığı için elifim uyanıkken ilgi istiyo uyurkende bişeyler yapmaya çalışıyorum netim geldiya arada ben gelirim yine
Bebişleri öpün benim için :38:

benim arkadaşım geçen sene evlendi. yeni yapılmıştı binası sıvası bile kurumamış diyorlardı. evi ısıtmak için doğalgazı sonuna kadar açıyorlar yinede soğuktu. bence en doğru kararı vermişsiniz. Hem kızında büyür yerleşmeniz daha kolay olur. Eviniz hayırlı olsun. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
cevap verdiginiz için öncelikle teşekürler herkes aynı şeyleri söyleyince benimde gözüm korktu dogrusu evi toplamıştık diye gitmek istiyordum dogrusu ama sizleride duyunca iyice emin oldum gitmiyicez evin eksikleride daha rahat ayarlarım o zaman ahsenle bu sogukta çok zor oluyordu alışveriş:1:
Nasılsınız bakalım neler var neler yok bebişler nasıllar gçmişi okuyamadım epey uzun zaman geçtiği için vakitte olmadığı için elifim uyanıkken ilgi istiyo uyurkende bişeyler yapmaya çalışıyorum netim geldiya arada ben gelirim yine

Hoşgeldin canım gözüm hep sizi arıyordu sende elif i benim yerime öp :16::54:

Kızlar bilen varsa diş buğdayı hakkında bilgi verirmisiniz bizim burda pek yapılmıyor da merak ettim..

bizdede dişbuğdayı denilmez dişhedigi denir yakın akraba arkadaş çagrılır her gelen hediye getirir bizdede ilk gören bebege hediye alır hedigin yanına gene pastası böregi yapılır ama ben ilk kızımada ahsenede yapmıyıcam sevmiyorum bir arkadaşta demişti bende mart annelerini takip ediyorum onlar kafelerde filan kutladılar

Ben de yapmak istiyorum hem eğlenceli hem de yapımı kolay birşeymiş ama gurbette tek olunca pek de bir zevki olmuyor. Bebeğim doğmadan önce yakın görüştüğüm 2 komşum vardı şimdi uzaklaştılar. Önceleri tabi özgürdüm birlikte ya dışarıdaydık ya da bibirimize gidip gelirdik. Şimdi ben dışarı çıkamıyorum havalar soğudu rüzgarlı, onlara da gidemiyorum sigara içiyorlar, kapı pencere açık nasıl çıkarayım, onlar da gelmiyorlar demekki gelmemizi istemiyorlar. Eee tabi herkes kendi rahatını düşünüyor. Biz de çekirdek aile kutlarız dişimizi

maksat eglenmek canım sizde babasıyla yapın diş bugdayınızı

kızlar bu resimler neye göre ölçekleniyor açaba kaç poz çektim büyük diyo bende anlamadım
:50::50::50::50:

Hoşgeldin canım, dün aklıma geldin acaba nasılsınız diye merak ettim. Biz biraz iştahsızız, ek gıdaları reddediyor, bir tanecik dişimiz çıktı, henüz emeklemiyoruz, oturamıyoruz, siz de durumlar nasıl

selam arkadaşlar nasılsınız.. Valla artık biz duru hanımı zaptedemiyoruz kızlar allahım esirgesin bir o yana bir bu yana...:1:

Canım bende yeni evlendiğim zaman yeni binaya yerleşmiştik kabustuu kabuusss evin her yeri küf oldu yatak yorgan vestiyer bile yeşillendi :1: ..

canım nasılsın?geçen yazmışsın alıntı yapamadım bu sıralar çok giremiyorum girsem de yazamıyorum.Okulumla evin yakınmış.müsait olduğumuz bir ara görüşelim tabiki

Canım bende yeni evlendiğim zaman yeni binaya yerleşmiştik kabustuu kabuusss evin her yeri küf oldu yatak yorgan vestiyer bile yeşillendi :1: ..
Aynen canım ben de evlendiğimde yeni binaya taşınmıştım çok berbattı dediğin gibi duvarlardan tut dolaptaki giysilere kadar her taraf küf oldu ve ben de kronik bir öksürük başladı ne kadar temizlesen de tekrar oluşuyordu.

Back
X