2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
:38:günaydın arkadaşlar bol uykulu güzel iştahlı bir hafta olur inşallah bebişlerimizin babamız hafta sonu yoktu dün gece geldi sabah ahseni görseniz resmen adamcaazı yaladı:9:
Benim oğlumda babası seyahatten dönünce babasından başkasını gözü görmüyor ben yokmuşum gibi bana bakmıyor bile, çok özlüyor babasını

Merhaba arkadaslar umarim herkes iyidir. Surekli takipteyim yazamasamda. Fundela tahlil sonuclarini doktorunuza gösterebildinmi? İnsallah birseyi yoktur Ada kuzucugun . Bu arada demos Duru toparladimi kendini?
Hasta olan bebeis ve annelerine gecmis olsun dis cikaran bebislerimizede hayirli olsun inci gibi disleri sıralansın. :-) kızımin ilk disi cikti bu arada . Gercekten cok guzel bir duygu. Bide bay bay yapmayi ve gel gel yapmayi ogrendik ama alakasiz zamanlarda yaiyoruz :-) reklamlari izlemeye bayiliyoruz hatta birkac karaktere gülücük atıyoruz. Meela ing bankin aslanina :-) müzik seciyoruz. Slow parcalar tercihimiz. Minicikler ama onlarinda tercihleri var . Bebek mamalarini özel corbalarıni katiyen istemiyor ögürüyor. Tatli sevmiyor cikolata haric. Ama bizim yedigimiz yemeklere itirazi yok bende yemeklerin salcasini ve tuzunu azalttim onada veriyorum. Doyunca kapatiyor agzini istemiyor. Yemeyen bebeklere kendi yemeklerinizden tattirmayi deneyebilirsiniz. Belki onlarda benim kizim gibi mamalari sevmiyorlardir. Bu cumartesi tasinacagiz ne zormus tasinmak.

elini pek açtı sayılmaz küçük hanım çok fazla sürdürmedi zaten yarısını ben aldım elimden benim ellerim kınalandı kızımın ellerindeki kınayı paylaştık :)

gerçekten babalarına karşı ayrı bir sevgileri var somurturken babasını görse geldiğini yüzü gülüyor.Onlarda küçücükler ama herşeyi anlıyolar artık :)

ay deminden beri ahsene gülüyorum oyun halısının aynası vardı onu verdim eline oynasın diye kendine bakıp bi gülüyo kendi dilinde birsürü laf saydı çok komik ya yer annesi çok şeker :emir_bebek:

elini pek açtı sayılmaz küçük hanım çok fazla sürdürmedi zaten yarısını ben aldım elimden benim ellerim kınalandı kızımın ellerindeki kınayı paylaştık :)

gerçekten babalarına karşı ayrı bir sevgileri var somurturken babasını görse geldiğini yüzü gülüyor.Onlarda küçücükler ama herşeyi anlıyolar artık :)

kızımız nazlanmış altın istemiş annesi altın koysaydınız açardı belki:34: yerim ben onun kınalı ellerini pamuk kızıma ne yakışmıştır kınalar

Merhaba arkadaslar umarim herkes iyidir. Surekli takipteyim yazamasamda. Fundela tahlil sonuclarini doktorunuza gösterebildinmi? İnsallah birseyi yoktur Ada kuzucugun . Bu arada demos Duru toparladimi kendini?
Hasta olan bebeis ve annelerine gecmis olsun dis cikaran bebislerimizede hayirli olsun inci gibi disleri sıralansın. :-) kızımin ilk disi cikti bu arada . Gercekten cok guzel bir duygu. Bide bay bay yapmayi ve gel gel yapmayi ogrendik ama alakasiz zamanlarda yaiyoruz :-) reklamlari izlemeye bayiliyoruz hatta birkac karaktere gülücük atıyoruz. Meela ing bankin aslanina :-) müzik seciyoruz. Slow parcalar tercihimiz. Minicikler ama onlarinda tercihleri var . Bebek mamalarini özel corbalarıni katiyen istemiyor ögürüyor. Tatli sevmiyor cikolata haric. Ama bizim yedigimiz yemeklere itirazi yok bende yemeklerin salcasini ve tuzunu azalttim onada veriyorum. Doyunca kapatiyor agzini istemiyor. Yemeyen bebeklere kendi yemeklerinizden tattirmayi deneyebilirsiniz. Belki onlarda benim kizim gibi mamalari sevmiyorlardir. Bu cumartesi tasinacagiz ne zormus tasinmak.
Dişiniz hayırlı olsun canım, gerçekten o küçücük diş çok şeker görünüyor güldüklerinde. Taşınmak zor Allah kolaylık versin hem bebekle hem de havalar soğudu, inşallah yardım edecekler vardır. Benim oğlum da mamaları hiç sevmiyor ben de kendi yemeklerimden tattıracam

allah yardıncın olsun canım emziriyormusun oglunu bisküvi ezdim derken nasıl yaptın

cici bebeyi suda ezip verdim.biliyorum hazır cici bebe iyi değilmiş ama ne yapayım.geceleri sütümü sağıp bibeboranla veriyorum.oda 250 300 cc toplamda.bezi kuru oluyor.bide çok terliyor.ve çok hareketli nerden buluyor o enerjiyi bilmiyorumha 6 tane dişimiz var bide:)ve surekli kaşınma ve ısırma modundayız.çok fena ısırıyor.

Evet ya canım, benim oğlum hafta içi babası geç geldiği için göremiyor geceleri de uyuduğundan göremiyor sadece haftasonu görüyor olmasına rağmen sıkıntılı anında babasını görünce gülücükler atıyor gözlerini babasından alamıyor. Belki sana saçma gelebilir ama kıskanmaya başladım. Oğlum diyorum tabiki baban ama anneyi onun yanında görmezden gelme sanki ben yokmuşum gibi bakmıyor bile yüzüme bazı zamanlar. Ben bütün gün sabahtan diğer sabaha kadar hasta da olsam yorgun da olsam seni mutlu etmeye ihtiyaçlarını zamanında karşılamaya çalışıyorum geceleri hiç uyumuyorum saat başı kalkıyorsun seninle ilgileniyorum (artık istesem de uyuyamaz oldum bu arada)oyunlar oynatıyorum bana babanın yanında ilgi göstermiyorsun diyorum. Bebek işte demekki babasını çok özlüyor herşeyi hissediyorlar anlıyorlar nasıl olsa annem hep yanımda diye düşünüyor

Aylardır oğlumun geceleri bu sık uyanmalarından dolayı artık ben de uykuya dalamıyorum zaten 12 ye kadar 3-4 defa uyanır 12 den sabah 7 ye kadar da 6-7 defa uyanıyor bazen de 1-2 saat uyanık kalıyor bir türlü bu sorunu çözemedik dişten dediler ama 2-3 aydır böyle zaten önceden gazdan uyanırdı. Ne zaman şöyle deliksiz uyyuacak merak ediyorum

cici bebeyi suda ezip verdim.biliyorum hazır cici bebe iyi değilmiş ama ne yapayım.geceleri sütümü sağıp bibeboranla veriyorum.oda 250 300 cc toplamda.bezi kuru oluyor.bide çok terliyor.ve çok hareketli nerden buluyor o enerjiyi bilmiyorumha 6 tane dişimiz var bide:)ve surekli kaşınma ve ısırma modundayız.çok fena ısırıyor.

canım hiç degilse meyva suyuna kat hiç degilse vitamin olur dişinizde hayırlı olsun daha bizde 1 tane bile yok belirtide yok kabarma filan sütünü sagıp veriyorsun bir keredemi 250 300 cc oluyor canım

selam kızlar,kendimi çok kötü ve mutsuz hissediyorum.Neden diyorum bazen,neden anlaşılmak bu kadar zor?Karşındakine derdini anlatsan da o hala kendi bildiğini olkuyor.Bir insan iyilik olsun diye yaptığı her şey tam tersi anlaşılır mı?Acaba bende mi var bir sorun diye düşünüyorum.Oturuyorum,konuşuyorum,anlatıyorum ama yine de başka zamanda aynı şeyler karşıma geliyor.Sonra da hiç söylemedin ki,ben yeni duydum denilip çıkılıyor.Tabi bunlar sadece tek kişi için geçerli.En sonunda yine aynısı oldu.Yeter dedim ya yeter artık.Siz melek olun ben şeytan,varın siz öyle bilin dedim artık.Bir daha da iyilik olsun diye bir şey düşünürsem dedim.Dedim ama ben tabi sinir küpü oldum.daha neler kızlar ya...Allah kimseyi anlayışsız insanlarla,oturup konuşup da yine de konuşmadığını söyleyen insanlarla karşı karşıya getirmesin

ay deminden beri ahsene gülüyorum oyun halısının aynası vardı onu verdim eline oynasın diye kendine bakıp bi gülüyo kendi dilinde birsürü laf saydı çok komik ya yer annesi çok şeker :emir_bebek:
tatlı şey seni :9:
kızımız nazlanmış altın istemiş annesi altın koysaydınız açardı belki:34: yerim ben onun kınalı ellerini pamuk kızıma ne yakışmıştır kınalar

anneannesi koydu zaten ah bu anneanneler olmasa zaten :) şu an ben yazıcam diye ben ellerimi çekiyor elif hanım :9:
Evet ya canım, benim oğlum hafta içi babası geç geldiği için göremiyor geceleri de uyuduğundan göremiyor sadece haftasonu görüyor olmasına rağmen sıkıntılı anında babasını görünce gülücükler atıyor gözlerini babasından alamıyor. Belki sana saçma gelebilir ama kıskanmaya başladım. Oğlum diyorum tabiki baban ama anneyi onun yanında görmezden gelme sanki ben yokmuşum gibi bakmıyor bile yüzüme bazı zamanlar. Ben bütün gün sabahtan diğer sabaha kadar hasta da olsam yorgun da olsam seni mutlu etmeye ihtiyaçlarını zamanında karşılamaya çalışıyorum geceleri hiç uyumuyorum saat başı kalkıyorsun seninle ilgileniyorum (artık istesem de uyuyamaz oldum bu arada)oyunlar oynatıyorum bana babanın yanında ilgi göstermiyorsun diyorum. Bebek işte demekki e babasını çok özlüyor herşeyi hissediyorlar anlıyorlar nasıl olsa annem hep yanımda diye düşünüyor

canım ya bu hemen hepsinde oluyor kıskanmamak elde değil heleki benim gibi akrep burcuysan :9:
geçenlerde annemlerdeyim biberonuyla mamasını teyzesi verdi 2 defa sonra tekrar verecektik mamayı ablamdan istiyor ay nasıl bozuldum artık kimseye verdirmiyorum bi tek babası arada veriyor :35:

selam kızlar,kendimi çok kötü ve mutsuz hissediyorum.Neden diyorum bazen,neden anlaşılmak bu kadar zor?Karşındakine derdini anlatsan da o hala kendi bildiğini olkuyor.Bir insan iyilik olsun diye yaptığı her şey tam tersi anlaşılır mı?Acaba bende mi var bir sorun diye düşünüyorum.Oturuyorum,konuşuyorum,anlatıyorum ama yine de başka zamanda aynı şeyler karşıma geliyor.Sonra da hiç söylemedin ki,ben yeni duydum denilip çıkılıyor.Tabi bunlar sadece tek kişi için geçerli.En sonunda yine aynısı oldu.Yeter dedim ya yeter artık.Siz melek olun ben şeytan,varın siz öyle bilin dedim artık.Bir daha da iyilik olsun diye bir şey düşünürsem dedim.Dedim ama ben tabi sinir küpü oldum.daha neler kızlar ya...Allah kimseyi anlayışsız insanlarla,oturup konuşup da yine de konuşmadığını söyleyen insanlarla karşı karşıya getirmesin

Malesef bu böyle oluyor bence herkes işine geleni duyuyor işine gelmeyeni duymadımki deyip geçiyor insanlar anlaşılmazı zorlar aslında aldırmamak gerek ama yapamıyoruz malesef.

slm kızlar bugünkü misafirlerimide çok şükür atlattım apartmandakiler geldi bulaşıkları maineye bile dizdiler allah razı olsun mirayın sesini duymuşlar fenalığını biliyolar herkes bir çeşit yapıp gelmiş çok mutlu oldum:16::16:
mirayda o kadar üzmedi bugün beni kucaktan kucağa gezdi şükür:21:
sizler neler yapıyosunuz fundela merak ettim sonuç ne acaba güzel haberlerle gelin:26:

Ahsen abla diyor kızlar baba dede enne yanlış yazmadım anne yerine enne diyordu sabahtan buyana şevvali görünce abla diyor :52::21::21::21::52:
ahsene kocaman alkış:46::46::46: aferin kzıma
kim sıktı bu kadar canını canım ya:26:

Aylardır oğlumun geceleri bu sık uyanmalarından dolayı artık ben de uykuya dalamıyorum zaten 12 ye kadar 3-4 defa uyanır 12 den sabah 7 ye kadar da 6-7 defa uyanıyor bazen de 1-2 saat uyanık kalıyor bir türlü bu sorunu çözemedik dişten dediler ama 2-3 aydır böyle zaten önceden gazdan uyanırdı. Ne zaman şöyle deliksiz uyyuacak merak ediyorum

Merhaba canim benim oglum da asiri düzensiz uyuyor son zamanlarda, ayni senin anlattigin gibiydi düzeni, aksam uykuya dalmasi cok zor oluyo, gece sık sık uyaniyo, ayagimda sallayarak uyutabiliyorum ancak, en kötüsü de gece kendi kendine uykuya dalamamasi... Dün aksam ilk uykuya dalışında bir saatten fazla uyudu sasirdim, gece de on ikiden yaklasik dörde kadar uyudu yine sasirdim ve sevindim, sabah yine alti gibi uyandi o baska... Sonra sabah baktik ki üst disleri patlamaya yakin damağı iyice incelmiş, demem o ki biraz da dişlerden uyuyamiyo kuzular, insAllah yavas yavas düzene girerler... Biz üst disleri cikariyoruz ama cok zorlandik nedense iki ayi gecti bunlari cikarmasi, öyle pat diye cikmiyo yani... Bi de dis ağrısına biz bile dayanamiyoruz ne yapsın minikler...

canım hiç degilse meyva suyuna kat hiç degilse vitamin olur dişinizde hayırlı olsun daha bizde 1 tane bile yok belirtide yok kabarma filan sütünü sagıp veriyorsun bir keredemi 250 300 cc oluyor canım

ah nerde birkerede gün içinde toplam:(doğru meyve suyuyla daha besleyici olur.teşekkürler cnm.

slm kızlar bugünkü misafirlerimide çok şükür atlattım apartmandakiler geldi bulaşıkları maineye bile dizdiler allah razı olsun mirayın sesini duymuşlar fenalığını biliyolar herkes bir çeşit yapıp gelmiş çok mutlu oldum:16::16:
mirayda o kadar üzmedi bugün beni kucaktan kucağa gezdi şükür:21:
sizler neler yapıyosunuz fundela merak ettim sonuç ne acaba güzel haberlerle gelin:26:

ahsene kocaman alkış:46::46::46: aferin kzıma

kim sıktı bu kadar canını canım ya:26:

oooo öyle misafir her gün gelsin anlayışlıymış komşuların canım yorulmadan atlatmışsın bebişlerle zor oluyor misafir agırlamak :21:

Dişiniz hayırlı olsun canım, gerçekten o küçücük diş çok şeker görünüyor güldüklerinde. Taşınmak zor Allah kolaylık versin hem bebekle hem de havalar soğudu, inşallah yardım edecekler vardır. Benim oğlum da mamaları hiç sevmiyor ben de kendi yemeklerimden tattıracam

Sagol canim , kendi yemeklerinden tattir mutlaka bence ogluşun sevecek. Ben neler denedim yemedi. Önce bi tadina bakip sonra agzini kapatiyordu kesinlikle acmiyordu. Biz sofradayken kipir kipir mizildaniyordu. Meger yavrum yemek istiyormus.

ah nerde birkerede gün içinde toplam:(doğru meyve suyuyla daha besleyici olur.teşekkürler cnm.
Benim oğlum da az yiyor iştahsız, birkaç gündür cicibebe mandalina suyu ve çay kaşığı pekmezle eziyorum mama gibi yediriyorum. En azından bu karışımı yiyor ağzını çok iştahla açmasa bile

Back
X