Merhaba arkadaslar umarim herkes iyidir. Surekli takipteyim yazamasamda. Fundela tahlil sonuclarini doktorunuza gösterebildinmi? İnsallah birseyi yoktur Ada kuzucugun . Bu arada demos Duru toparladimi kendini?
Hasta olan bebeis ve annelerine gecmis olsun dis cikaran bebislerimizede hayirli olsun inci gibi disleri sıralansın.

kızımin ilk disi cikti bu arada . Gercekten cok guzel bir duygu. Bide bay bay yapmayi ve gel gel yapmayi ogrendik ama alakasiz zamanlarda yaiyoruz

reklamlari izlemeye bayiliyoruz hatta birkac karaktere gülücük atıyoruz. Meela ing bankin aslanina

müzik seciyoruz. Slow parcalar tercihimiz. Minicikler ama onlarinda tercihleri var . Bebek mamalarini özel corbalarıni katiyen istemiyor ögürüyor. Tatli sevmiyor cikolata haric. Ama bizim yedigimiz yemeklere itirazi yok bende yemeklerin salcasini ve tuzunu azalttim onada veriyorum. Doyunca kapatiyor agzini istemiyor. Yemeyen bebeklere kendi yemeklerinizden tattirmayi deneyebilirsiniz. Belki onlarda benim kizim gibi mamalari sevmiyorlardir. Bu cumartesi tasinacagiz ne zormus tasinmak.