tamam tamam burdayım zaten bi yere gitmiyorum.. bu olmazsa hemen peşine 2. aşılama için kolları sıvayacağız.. inşallah hepbirlikte seviniriz..
bu arada arkadaşlar;
haftasonu dayım bizdeydi, kendisi 45 li yaşlarda ama botanik prof. Türkiyede bir üniversitede, ama çok idealist biridir, işini çok sever,yurtiçinde ve yurtdışında çok seminerler verir. Ve bir ayın neredeyse yarısını dışarıda geçirir. Yeni keşfettiği bitkileri falan vardır.
şimdi nereden çıktı bu diyeceksiniz.ben buralarda hayıt tohumu çayını duymuştum,kendim bir ziraatçi olarak pek çok bitki bilirim ama faydası kadar zarırınıda bilirdim.mesela adaçayı çok faydalıdır ama düşük için çok etken maddeler içerir.kendisi ile hafta sonu görüştüm ve forumdaki arkadaşların hayıt tohumundan bahsettim. Bana tamami ile östrojen içeren bir bitki oldugunu söyledi içilmesinin çok fadalı oldugundan bahsetti anlyacagınız benim aklımda bir sürü tilki vardı acaba fayda edermi diye şimdi güvenerek içiyorum. Hemde çok ucuz aktardan 2 tl ye aldım bir sürü var içinde, yarım çay kaşıgını eziyorum sonra kaynattıgım suyun altını kapatıp içine atıyorum 10-15 dk dinlendirip ılık şekilde içiyorum tadı biraz buruk ama faydasını duyunca tamam dedim.bence hepiniz deneyin derim. Bellimi olur belkide yumoşlarım kaliteli olur.
seviniyimmi ağlıyımmı anlamadım
canım verdiğin bilgi için çok saol.bende denemek istiyorum.hergün mü içiyosun ?
kuzum tabiki kopmak yok . bak biz tüpçü olduk ama hala buradayız, daha size tüp maceralarımı anlatacagım.
bakarsın yetişirim sana bi anda bende tüpçü oluveririm..
aşılamaya bu kadar çok para vermek içime hiç sinmiyor açıkçası.. normal ilişkiden yüzde farkı sadece %4-5 kadar.. bu azıcık ihtimal için defalarca aşılama yaptıramam buna maddi olarak da manevi olarak gücüm yetmez.. bana kalsa ben direk tüp bebek yaptırıcaktım da eşim çok ısrar etti aşılama için.. şimdi de ikinci aşılama için ısrar ediyor eğer olmazsa bir kez daha aşılama deneyelim sonra bırakalım eylül ekim gibi tüp bebek yaptıralım diyor.. kafam allak bullak oluyor.. Allah'ım güç ve sabır versin..
Merhaba canım,iyiyim diyelim sen nasılsın?Keyfin nasıl?surett nasılsın canım?
inşallah tüpe gerek kalmaz arkadaşım.
benim doktorum rezervden ötürü fazla aşılama olmaz dedi. bir düşündük aşılamaya harcayacagız parayı tüpe yakın neredeyse o yüzden özelde tüp yapmaya karar veridk
Merhaba canım,iyiyim diyelim sen nasılsın?Keyfin nasıl?
Yaa seni okudukça kendimi görüyor gibiyim sona yaklaşıncamı böyle oluyor bilmiyorum ama bende umutsuz kaldım..Sen baya umudu kestin arkadaşım niye öyle oldun,çareler aramaya bile başlamışsın,deme öyle bi test yapsan en azından stresin biterdiinşallah.. benim doktor da aşılama deneriz 3-4 kere diyor ama hal derman kalmaz o kadarına.. 3-4 aşılama bir tüpe denk.. ben tüp için doktorla görüşmüştüm aşılama öncesinde 5bin lira paket fiyat var demişti.. ilaçlar herşey dahil.. rapor çıkarırsak 3.500 civarına düşüyor demişti.. Allah'ım oralara kadar getirmeden nasip etsin.. ama yine de insan merak edip öğrenmek istiyor.. sizin orda fiyatlar nasıl ?
bende iyiyim canım.. ama eli kulağında olan kırmızılarımı bekliyorum işteumudum kalmadı benim.. inşallah sizlerden iyi haberler duyarız..
Yaa seni okudukça kendimi görüyor gibiyim sona yaklaşıncamı böyle oluyor bilmiyorum ama bende umutsuz kaldım..Sen baya umudu kestin arkadaşım niye öyle oldun,çareler aramaya bile başlamışsın,deme öyle bi test yapsan en azından stresin biterdi
inşallah.. benim doktor da aşılama deneriz 3-4 kere diyor ama hal derman kalmaz o kadarına.. 3-4 aşılama bir tüpe denk.. ben tüp için doktorla görüşmüştüm aşılama öncesinde 5bin lira paket fiyat var demişti.. ilaçlar herşey dahil.. rapor çıkarırsak 3.500 civarına düşüyor demişti.. Allah'ım oralara kadar getirmeden nasip etsin.. ama yine de insan merak edip öğrenmek istiyor.. sizin orda fiyatlar nasıl ?
bende iyiyim canım.. ama eli kulağında olan kırmızılarımı bekliyorum işteumudum kalmadı benim.. inşallah sizlerden iyi haberler duyarız..
Benimde 25.gün 28 günde regli dönemim,Amaaan napalım ya kısmette varsa yaşarız yoksa napalım demekten başka seçenek kalmıyo..Cansu sen doktoramı gitceksin yoksa kendinmi yapacaksın önce?ınsallah tunc ve suretten guzel haberler gelır..
ama ya olmazsa dıyede duusnuyoz tuncc haklı herseye kendımızı hzırlamalıyız..
bende asılama olmzsa drek tupe gecıcem maddı manevı kaldıramam cok pahalı fıyatalr cunkuu..
nasıp bakalımm ne olcakk.
bugun bayagı akrnımda abskı avr bendede hıc umut yok canınızı sıkmak ıstemıyroum ama kendımı yazarak alıştırıyorum..
bugun adetımın 25. gunu ve 28 gunde bı adet gorurumm...
Benimde 25.gün 28 günde regli dönemim,Amaaan napalım ya kısmette varsa yaşarız yoksa napalım demekten başka seçenek kalmıyo..Cansu sen doktoramı gitceksin yoksa kendinmi yapacaksın önce?
Ya hamilelik belirtiside adet belirtisiyle aynı bu kadar önyargılı olmayın bakarsın tam tersi olur,benimde belim falan kopacak gibi,dün gece ağrılardan uyuyamadım hani bende olumsuza alıştırdım kendimi ama bi umutda yok değil..canım suan hı hastane gıdesım yok yanı normalde 12.gun kanda cıkarmışş..
eger persembede olmazsam o zaman gıdıcem.cunku karın agrıları basladıı krmzılar yolda bıde gıdıpp hastaneye kan vermeye ne hacett.
saglık olsun ALLAH baska kotu ımtıhanlarla sınamasın bıı suankı durumumuzda bı ımtıhann...
Ya hamilelik belirtiside adet belirtisiyle aynı bu kadar önyargılı olmayın bakarsın tam tersi olur,benimde belim falan kopacak gibi,dün gece ağrılardan uyuyamadım hani bende olumsuza alıştırdım kendimi ama bi umutda yok değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?