Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tamam tamam burdayım zaten bi yere gitmiyorum.. bu olmazsa hemen peşine 2. aşılama için kolları sıvayacağız.. inşallah hepbirlikte seviniriz..

kuzum tabiki kopmak yok . bak biz tüpçü olduk ama hala buradayız, daha size tüp maceralarımı anlatacagım.

canım verdiğin bilgi için çok saol.bende denemek istiyorum.hergün mü içiyosun ?

slm arkadaşlar bende nisan 11de aşılama oldum tek tüp tıkalıymış ama yinede umut varmış çarşamba günü tahlil yaptırcam çok heyecanlıyım inş olur

kuzum tabiki kopmak yok . bak biz tüpçü olduk ama hala buradayız, daha size tüp maceralarımı anlatacagım.

bakarsın yetişirim sana bi anda bende tüpçü oluveririm..
aşılamaya bu kadar çok para vermek içime hiç sinmiyor açıkçası.. normal ilişkiden yüzde farkı sadece %4-5 kadar.. bu azıcık ihtimal için defalarca aşılama yaptıramam buna maddi olarak da manevi olarak gücüm yetmez.. bana kalsa ben direk tüp bebek yaptırıcaktım da eşim çok ısrar etti aşılama için.. şimdi de ikinci aşılama için ısrar ediyor eğer olmazsa bir kez daha aşılama deneyelim sonra bırakalım eylül ekim gibi tüp bebek yaptıralım diyor.. kafam allak bullak oluyor.. Allah'ım güç ve sabır versin..

inşallah tüpe gerek kalmaz arkadaşım.
benim doktorum rezervden ötürü fazla aşılama olmaz dedi. bir düşündük aşılamaya harcayacagız parayı tüpe yakın neredeyse o yüzden özelde tüp yapmaya karar veridk

inşallah.. benim doktor da aşılama deneriz 3-4 kere diyor ama hal derman kalmaz o kadarına.. 3-4 aşılama bir tüpe denk.. ben tüp için doktorla görüşmüştüm aşılama öncesinde 5bin lira paket fiyat var demişti.. ilaçlar herşey dahil.. rapor çıkarırsak 3.500 civarına düşüyor demişti.. Allah'ım oralara kadar getirmeden nasip etsin.. ama yine de insan merak edip öğrenmek istiyor.. sizin orda fiyatlar nasıl ?

Merhaba canım,iyiyim diyelim sen nasılsın?Keyfin nasıl?

bende iyiyim canım.. ama eli kulağında olan kırmızılarımı bekliyorum işte umudum kalmadı benim.. inşallah sizlerden iyi haberler duyarız..

Yaa seni okudukça kendimi görüyor gibiyim sona yaklaşıncamı böyle oluyor bilmiyorum ama bende umutsuz kaldım..Sen baya umudu kestin arkadaşım niye öyle oldun,çareler aramaya bile başlamışsın,deme öyle bi test yapsan en azından stresin biterdi

ınsallah tunc ve suretten guzel haberler gelır..
ama ya olmazsa dıyede duusnuyoz tuncc haklı herseye kendımızı hzırlamalıyız..
bende asılama olmzsa drek tupe gecıcem maddı manevı kaldıramam cok pahalı fıyatalr cunkuu..
nasıp bakalımm ne olcakk.
bugun bayagı akrnımda abskı avr bendede hıc umut yok canınızı sıkmak ıstemıyroum ama kendımı yazarak alıştırıyorum..
bugun adetımın 25. gunu ve 28 gunde bı adet gorurumm...

sendemi kırmızılara yaklaştın ne kadar kötü bir duygu benimde dünden berli ağrıyo ama orta hiç bişe yok olmadım inş olmam sende tabiki

Benimde 25.gün 28 günde regli dönemim,Amaaan napalım ya kısmette varsa yaşarız yoksa napalım demekten başka seçenek kalmıyo..Cansu sen doktoramı gitceksin yoksa kendinmi yapacaksın önce?

Benimde 25.gün 28 günde regli dönemim,Amaaan napalım ya kısmette varsa yaşarız yoksa napalım demekten başka seçenek kalmıyo..Cansu sen doktoramı gitceksin yoksa kendinmi yapacaksın önce?

canım suan hı hastane gıdesım yok yanı normalde 12.gun kanda cıkarmışş..
eger persembede olmazsam o zaman gıdıcem.cunku karın agrıları basladıı krmzılar yolda bıde gıdıpp hastaneye kan vermeye ne hacett.
saglık olsun ALLAH baska kotu ımtıhanlarla sınamasın bıı suankı durumumuzda bı ımtıhann...

Ya hamilelik belirtiside adet belirtisiyle aynı bu kadar önyargılı olmayın bakarsın tam tersi olur,benimde belim falan kopacak gibi,dün gece ağrılardan uyuyamadım hani bende olumsuza alıştırdım kendimi ama bi umutda yok değil..

suretcım ınsallah dedın gıbıdır ama artık vucudumuzuda tanıyoz az cokkk.ınşallahhhhhhhhhhhhh yanılırızzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…