Benim ilk aşılamam,senindemi ilkti?suretcım ınsallah dedın gıbıdır ama artık vucudumuzuda tanıyoz az cokkk.ınşallahhhhhhhhhhhhh yanılırızzzzzzzz
Benim ilk aşılamam,senindemi ilkti?
Hah şöyle yaa canım olacaksa bile o güne kadar rahat olalım barievett canım benımde ılkkkk ve bu giidşle son olucakk ınsallahhh
tatlım ben özel profa gidiyorum onun bana dediği çalışılan merkeze 3500 tl verecegiz. ama benim ilaçlar en yüksek doz olacak o yüzden en fazla onlar tutuyor galiba 3000 tl tutacakmış, doktorad alsa 1000 tl gibi birde izmire kontrole transfere git gel 10000 tl içinde gibi duruyorki benim aşılama bile 2000 tl yi geçti çok ilaç kullandım, öyleki her yumurta kontrolüne gittigimde yeni bir puregon ve menogon aldıminşallah.. benim doktor da aşılama deneriz 3-4 kere diyor ama hal derman kalmaz o kadarına.. 3-4 aşılama bir tüpe denk.. ben tüp için doktorla görüşmüştüm aşılama öncesinde 5bin lira paket fiyat var demişti.. ilaçlar herşey dahil.. rapor çıkarırsak 3.500 civarına düşüyor demişti.. Allah'ım oralara kadar getirmeden nasip etsin.. ama yine de insan merak edip öğrenmek istiyor.. sizin orda fiyatlar nasıl?
Hah şöyle yaa canım olacaksa bile o güne kadar rahat olalım bari
tatlım ben özel profa gidiyorum onun bana dediği çalışılan merkeze 3500 tl verecegiz. ama benim ilaçlar en yüksek doz olacak o yüzden en fazla onlar tutuyor galiba 3000 tl tutacakmış, doktorad alsa 1000 tl gibi birde izmire kontrole transfere git gel 10000 tl içinde gibi duruyorki benim aşılama bile 2000 tl yi geçti çok ilaç kullandım, öyleki her yumurta kontrolüne gittigimde yeni bir puregon ve menogon aldım
bu arada arkadaşlar;
haftasonu dayım bizdeydi, kendisi 45 li yaşlarda ama botanik prof. türkiyede bir üniversitede, ama çok idealist biridir, işini çok sever,Yurtiçinde ve yurtdışında çok seminerler verir. Ve bir ayın neredeyse yarısını dışarıda geçirir. Yeni keşfettiği bitkileri falan vardır.
Şimdi nereden çıktı bu diyeceksiniz.Ben buralarda hayıt tohumu çayını duymuştum,Kendim bir ziraatçi olarak pek çok bitki bilirim ama faydası kadar zarırınıda bilirdim.Mesela adaçayı çok faydalıdır ama düşük için çok etken maddeler içerir.Kendisi ile hafta sonu görüştüm ve forumdaki arkadaşların hayıt tohumundan bahsettim. Bana tamami ile östrojen içeren bir bitki oldugunu söyledi içilmesinin çok fadalı oldugundan bahsetti anlyacagınız benim aklımda bir sürü tilki vardı acaba fayda edermi diye şimdi güvenerek içiyorum. Hemde çok ucuz aktardan 2 tl ye aldım bir sürü var içinde, yarım çay kaşıgını eziyorum sonra kaynattıgım suyun altını kapatıp içine atıyorum 10-15 dk dinlendirip ılık şekilde içiyorum tadı biraz buruk ama faydasını duyunca tamam dedim.Bence hepiniz deneyin derim. Bellimi olur belkide yumoşlarım kaliteli olur.
Selam kızlar...
Bu gün aşılamamın 7. günü yarıladım artık geriye 7 günüm kaldı. Normalde geçen ay 3 mayıs'ta regl olmuştum.
Ay sonunda kan tahliline gitmem gerekiyor ama ben 3 gün daha bekliycem. Regl'mi görmek istiyorum. Umutlarım azalmış değil. arada sırada umutsuzluğa kapılıp hemen kendimi resetliyorum. Dün gece rüyamda bir üç harfli ikiz bebeklerimin olacağını söyledi ))))))
Belitilerime gelince, mide yanması ve akıntım var şimdilik. Kasık ağrım bitti. Şimdide kafaya yerleşme kanamasını takdım. ne zaman olacak diye??
sizde durumşar nasıl?
Sevgiyle kalın...
kızzzzzlarrr 14. günden sonra ultrasyonda belli oluyomu hamilelik[/QUO
canım 2 defa hamilelik yaaşamış biri olarak söylüyorum.adet gecikmesinden en az bir hafta-on gün sonra sonra ultrasonda görünür.
kızzzzzlarrr 14. günden sonra ultrasyonda belli oluyomu hamilelik
Ben ciddi anlamda 1 seneye yakın zamandır bebek istemeye başladım eylül ayında ilaç ve iğne tedavisine başladım ,ara vere vere nisan ayında aşılamaya karar verdik..:)))))) yanı canım tutsada son tutmasada son onu demek ıstedımm...
surettcım sen ne kadardır ıstıyosun yanı ugrasıyosun bu bebek ıışıyle hastane tedavı falan
Selam kızlar...
Bu gün aşılamamın 7. günü yarıladım artık geriye 7 günüm kaldı. Normalde geçen ay 3 mayıs'ta regl olmuştum.
Ay sonunda kan tahliline gitmem gerekiyor ama ben 3 gün daha bekliycem. Regl'mi görmek istiyorum. Umutlarım azalmış değil. arada sırada umutsuzluğa kapılıp hemen kendimi resetliyorum. Dün gece rüyamda bir üç harfli ikiz bebeklerimin olacağını söyledi ))))))
Belitilerime gelince, mide yanması ve akıntım var şimdilik. Kasık ağrım bitti. Şimdide kafaya yerleşme kanamasını takdım. ne zaman olacak diye??
sizde durumşar nasıl?
Sevgiyle kalın...
Ben ciddi anlamda 1 seneye yakın zamandır bebek istemeye başladım eylül ayında ilaç ve iğne tedavisine başladım ,ara vere vere nisan ayında aşılamaya karar verdik..
Selam kızlar...
sizde durumşar nasıl?
Sevgiyle kalın...
haklısın hem maddi olarak hemde rezerv olarak buna uygun degilim zaten o yüzden tüpe geçtik bu ay baskılayıcı dogum kontrol hapı ve dhea ve bemiks,coraspin kullanıyorum kısmetse adetten sonra igneler başlayacagım allahım bu sefer yüzümü güldürsün 4-5 senedir bekliyorum.canım senınn yerınd eolsam drek tupe gecerdımm...
yanı tup kadar para tutmuşş
sadece maddı dgl manevı anlamdada vucudun o kadar ilaç yıyorr
adetin kaçıncı günü başladın ?belli bir başlama ve bırakma zamanı var mı canım?
bence olur cunku bı kere yıne hamıleyım dıye gıtmıstım hastaneye orda benı ultrosanada ayzmıstı doktor bende kan vercem sadece demıstım.tabı adet gunum gecmıştı. asılamadan sonra 14. gun bılmıyom sen yoksa ultrsondamı baktırcan
Yaa seni okudukça kendimi görüyor gibiyim sona yaklaşıncamı böyle oluyor bilmiyorum ama bende umutsuz kaldım..Sen baya umudu kestin arkadaşım niye öyle oldun,çareler aramaya bile başlamışsın,deme öyle bi test yapsan en azından stresin biterdi
sendemi kırmızılara yaklaştın ne kadar kötü bir duygu benimde dünden berli ağrıyo ama orta hiç bişe yok olmadım inş olmam sende tabiki
tatlım ben özel profa gidiyorum onun bana dediği çalışılan merkeze 3500 tl verecegiz. ama benim ilaçlar en yüksek doz olacak o yüzden en fazla onlar tutuyor galiba 3000 tl tutacakmış, doktorad alsa 1000 tl gibi birde izmire kontrole transfere git gel 10000 tl içinde gibi duruyorki benim aşılama bile 2000 tl yi geçti çok ilaç kullandım, öyleki her yumurta kontrolüne gittigimde yeni bir puregon ve menogon aldım
Ateş tablosuda neymiş ya tunc,o yumurtlama gününde işe yarıyo adetin geleceğini nerden bilecek;?sen beni baya şaşırttın valla moralini bozmana çok üzüldüm..canım ben artık kendimi çok iyi tanıyorum.. kırmızılarımın geleceği çok aşikar hal aldı.. ateş ölçüyorum, ateş tablom da gelmenin yakın olduğunu söylüyor.. idrar testlerine asla güvenmiyorum.. bir keresinde pozitif çıktı ve ben hamile değildim.. nur topu gibi kistim varmış meğersem.. o günden sonra idrar testlerine töbe ettim.. kan da da günüm geçmeden asla baktırmam.. sonuçta negatifse zaten kırmızılar gelecek o kızın sesini telefonda duymak istemiyorum; sonucunuz negatif, gebe değilsiniz..!! hıııh gıcık
ben daha aşılamaya başlamadan önce bu çareleri arıyordum.. doktorum çok kızıyordu ama mecburum bunları düşünmeye.. sonuçta maaşlı çalışan bir kocam ve işsiz bir ben varım ortada.. ekonomiyi düşünmek zorundayım.. stresli değilim aslında aksine bi rahatlık var üstümde.. kaçınılmaz son diyorum artık ben kırmızıların gelmesine..
canım ben yaklaştığımı bugün anladım.. bakalım çıkmadık candan umut kesilmezmiş.. beklemekten başka çaremiz yok.. ama ben artık pozitif sonuç değil kırmızıların hayalini kuruyorum..
hmm anladım canım.. sizinki baya bi zorlu olacak desene.. Allah'ım çok uğraştırmadan nasip etsin inşallah.. insanda derman kalmaz bu kadar para verirken.. elde avuçta ne varsa saçıyor insan yeter ki Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin diye.. Allah'ım emeklerimizin karşılığını bekletmeden göndersin inşallah.. ben düşük dozla başladım sonra artırdık ama zaten tüp bebekde doktorumun dediğine göre en az günde 250 ile başlarmışız.. ki bu da iki günde bir kutu gonal f demek.. baya zahmetli zorlu bir süreç.. Allah yardımcımız olsun canım.. gelecek bebeğin inşallah, tüpten bir yavrucuk olacakben küçükken bu tüp bebek haberlerini dinlediğimde filan tüpe benzeyen çocuklar sanırdım doğacak olanları annem de hep gülerdi bana
hmm anladım canım.. sizinki baya bi zorlu olacak desene.. Allah'ım çok uğraştırmadan nasip etsin inşallah.. insanda derman kalmaz bu kadar para verirken.. elde avuçta ne varsa saçıyor insan yeter ki Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin diye.. Allah'ım emeklerimizin karşılığını bekletmeden göndersin inşallah.. ben düşük dozla başladım sonra artırdık ama zaten tüp bebekde doktorumun dediğine göre en az günde 250 ile başlarmışız.. ki bu da iki günde bir kutu gonal f demek.. baya zahmetli zorlu bir süreç.. Allah yardımcımız olsun canım.. gelecek bebeğin inşallah, tüpten bir yavrucuk olacakben küçükken bu tüp bebek haberlerini dinlediğimde filan tüpe benzeyen çocuklar sanırdım doğacak olanları annem de hep gülerdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?