Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tatlım ben özel profa gidiyorum onun bana dediği çalışılan merkeze 3500 tl verecegiz. ama benim ilaçlar en yüksek doz olacak o yüzden en fazla onlar tutuyor galiba 3000 tl tutacakmış, doktorad alsa 1000 tl gibi birde izmire kontrole transfere git gel 10000 tl içinde gibi duruyorki benim aşılama bile 2000 tl yi geçti çok ilaç kullandım, öyleki her yumurta kontrolüne gittigimde yeni bir puregon ve menogon aldım

Selam kızlar...
Bu gün aşılamamın 7. günü yarıladım artık geriye 7 günüm kaldı. Normalde geçen ay 3 mayıs'ta regl olmuştum.
Ay sonunda kan tahliline gitmem gerekiyor ama ben 3 gün daha bekliycem. Regl'mi görmek istiyorum. Umutlarım azalmış değil. arada sırada umutsuzluğa kapılıp hemen kendimi resetliyorum. Dün gece rüyamda bir üç harfli ikiz bebeklerimin olacağını söyledi ))))))
Belitilerime gelince, mide yanması ve akıntım var şimdilik. Kasık ağrım bitti. Şimdide kafaya yerleşme kanamasını takdım. ne zaman olacak diye??
sizde durumşar nasıl?
Sevgiyle kalın...

canım senınn yerınd eolsam drek tupe gecerdımm...
yanı tup kadar para tutmuşş
sadece maddı dgl manevı anlamdada vucudun o kadar ilaç yıyorr

adetin kaçıncı günü başladın ?belli bir başlama ve bırakma zamanı var mı canım?

bı aynıyız bazen umutlu bazen umutsuz yola devamm...
canım yerleşme kanaması aılamının 12. yada 13. gunu oluyormuş bılgıne sunulurrr.
bu mıde yanmasıda bebek 1 aylık olunca olan bısı hemen olmazz suan hıc bı belırtımız yokk tıbbenn ama 6. hıssı kuvettlı arkadslar varsa orasını bılemmemm

kızzzzzlarrr 14. günden sonra ultrasyonda belli oluyomu hamilelik

bence olur cunku bı kere yıne hamıleyım dıye gıtmıstım hastaneye orda benı ultrosanada ayzmıstı doktor bende kan vercem sadece demıstım.tabı adet gunum gecmıştı. asılamadan sonra 14. gun bılmıyom sen yoksa ultrsondamı baktırcan

:)))))) yanı canım tutsada son tutmasada son onu demek ıstedımm...
surettcım sen ne kadardır ıstıyosun yanı ugrasıyosun bu bebek ıışıyle hastane tedavı falan
Ben ciddi anlamda 1 seneye yakın zamandır bebek istemeye başladım eylül ayında ilaç ve iğne tedavisine başladım ,ara vere vere nisan ayında aşılamaya karar verdik..

canım yerleşme kanamasına takılma daha önce 2 defa hamile kaldım.ikisinde de yerleşme kanaması olmadı.yerleşme kanaması herkesde olmaz.benim ablamda da olmad.nur topu gibi oğlumuz var :)

yerleşme kanamsı herkeste olmuyorki takma kafana bence

canım senınn yerınd eolsam drek tupe gecerdımm...
yanı tup kadar para tutmuşş
sadece maddı dgl manevı anlamdada vucudun o kadar ilaç yıyorr
haklısın hem maddi olarak hemde rezerv olarak buna uygun degilim zaten o yüzden tüpe geçtik bu ay baskılayıcı dogum kontrol hapı ve dhea ve bemiks,coraspin kullanıyorum kısmetse adetten sonra igneler başlayacagım allahım bu sefer yüzümü güldürsün 4-5 senedir bekliyorum.
adetin kaçıncı günü başladın ?belli bir başlama ve bırakma zamanı var mı canım?

yok tatllım ama benim adetin3. gününe denk geldi hergün içecegim ben

şimdi şöyle söyliyim ben özele gitcem her zaman gittiğim bir doktor var orda hemen ultrasyona koyuyolar tabi kan testide yapcamda hani ilk ultrasyona koycaği için belli olurmu dedim

canım ben artık kendimi çok iyi tanıyorum.. kırmızılarımın geleceği çok aşikar hal aldı.. ateş ölçüyorum, ateş tablom da gelmenin yakın olduğunu söylüyor.. idrar testlerine asla güvenmiyorum.. bir keresinde pozitif çıktı ve ben hamile değildim.. nur topu gibi kistim varmış meğersem.. o günden sonra idrar testlerine töbe ettim.. kan da da günüm geçmeden asla baktırmam.. sonuçta negatifse zaten kırmızılar gelecek o kızın sesini telefonda duymak istemiyorum; sonucunuz negatif, gebe değilsiniz..!! hıııh gıcık
ben daha aşılamaya başlamadan önce bu çareleri arıyordum.. doktorum çok kızıyordu ama mecburum bunları düşünmeye.. sonuçta maaşlı çalışan bir kocam ve işsiz bir ben varım ortada.. ekonomiyi düşünmek zorundayım.. stresli değilim aslında aksine bi rahatlık var üstümde.. kaçınılmaz son diyorum artık ben kırmızıların gelmesine..

sendemi kırmızılara yaklaştın ne kadar kötü bir duygu benimde dünden berli ağrıyo ama orta hiç bişe yok olmadım inş olmam sende tabiki

canım ben yaklaştığımı bugün anladım.. bakalım çıkmadık candan umut kesilmezmiş.. beklemekten başka çaremiz yok.. ama ben artık pozitif sonuç değil kırmızıların hayalini kuruyorum..

hmm anladım canım.. sizinki baya bi zorlu olacak desene.. Allah'ım çok uğraştırmadan nasip etsin inşallah.. insanda derman kalmaz bu kadar para verirken.. elde avuçta ne varsa saçıyor insan yeter ki Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin diye.. Allah'ım emeklerimizin karşılığını bekletmeden göndersin inşallah.. ben düşük dozla başladım sonra artırdık ama zaten tüp bebekde doktorumun dediğine göre en az günde 250 ile başlarmışız.. ki bu da iki günde bir kutu gonal f demek.. baya zahmetli zorlu bir süreç.. Allah yardımcımız olsun canım.. gelecek bebeğin inşallah, tüpten bir yavrucuk olacak ben küçükken bu tüp bebek haberlerini dinlediğimde filan tüpe benzeyen çocuklar sanırdım doğacak olanları annem de hep gülerdi bana

Ateş tablosuda neymiş ya tunc,o yumurtlama gününde işe yarıyo adetin geleceğini nerden bilecek;?sen beni baya şaşırttın valla moralini bozmana çok üzüldüm..

haklısın biraz zorlanacagız ama bu durumada hep doktorlar ile geldik biz benim 2009 da aydında özel bir hastahaneye doktora gittim fsh 9,13 çıkmıştı doktor o zaman bizi birşeyiniz yok deyip gönderdi.eşime bakmadılar bile megerse sorun eşimdeymiş. hep bana ilça verdiler klomen vs. şimdide benim rezervim azalmış o ilaçlar yüzünden allahım o doktorlarında evlatları var, onların içi nasıl rahat ediyor çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…