- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.701
dünür nerdesin sen 2 gündür bi diyalog kuramadık senlenasılsın canım meleğin nasıl gerçi karnı doymuş ohhh keyfi yerindedir şimdi
dünür nerdesin sen 2 gündür bi diyalog kuramadık senlenasılsın canım meleğin nasıl gerçi karnı doymuş ohhh keyfi yerindedir şimdi
2 tane uzun kollu kadife 62 cm
2 tane uzun kollu penye aynı beden.
bu yukarda yazdıklarım beden ölçüsüne göre daha küçük gözüküyor !
2 tene yarım kollu aynı 54 cm
2tane sıfır kollu 54 cm.
2 tane uzun kollu 62-68cm.
alışveriş yaptığım yerdeki kadın, evet çabuk büyüyorlar ama bunlar kış bebeği üzerinde bol olan şeyle üşürler.yazık ya sırf çabuk küçülecek diye çocuk neden üşüsün ki ? dedi.
içim cız etti( bende herşeyini küçük almışım
bilmiyorum ki..bi yanım istiyor bi yanım beklesin diyor..inşallah ocagı bekler cnm surda bıkaç gün kaldı sık dişini
3 ay diye biliyorum ben ama sadece 56 ya da 62 yazıyor canım benimkilerde.iyi yapmışsın büyüklerinden almakla dacanım 56-62 cm 0-3 aymı yoksa 3-6 aymıben yenidoğduğu zaman giymesi için 2 tane aldım sadece yani yenidoğan boyundan çok çabuk büyür giydiremezsin onlardan çok alma dediler. 3-6 ay olandan 5li paketlerden aldım bayağ indirime girmişti hazır bulmuşken 6-9 aylık olanlardan da aldım nasılsa kullanılıyormuş dedim. ayyy yazın birde altına şort giydiririz diye çok özeniyor babamız ama ben tek giydircem tombul bacakları çıplak kalsın oğlumun
canım nişan gelince doğum yaklaştı demekmiş ama doktorumun dediğine göre 1 hafta hatta daha fazla bile sürebilir demişti doğumun başlaması sadece doğumun çok yaklaştığının habercisidir nişan hemen panik yapma demişti:26:
bu konu hakkında düşüncesi olan yok mu ??
kız senin oğlan bizim merve'den küçük ! olur mu ki
bu konu hakkında düşüncesi olan yok mu ??
kız senin oğlan bizim merve'den küçük ! olur mu ki
olsun kız zengin olurlar daha iyi
ayy dünürm sorma 2 gündür koptuk birirmizdeniyiyim cnm belimn sızlaması dışında sorunumz yok çok şükür damadım nasıl sen nasılsın
gelinimizi vermeyiz kimseyeoğlum daha şimdiden adını duydumu bir başka hareketleniyor sevenlerin arasına girilmez gerçi doğsunlar fotolarını gösteririz son karar onların ne de olsa dedik bakalım gençler ne dicek
hem evet canım haklısın zengin olurlar hem ne malum belki benim oğlan önce doğcak karizmayı çizdirmemek için
mine hanım hastane yöneticisi ile sorun yaşamış öle dedi selçuk bey de iyi bi doktormuş ama erkek dr istemedim ben geri kafalılıkdan değil ama eşimde hiç istemedi elimizde fırsat varken bayan dr olsun dedik yanlış anlamayın beni ama ben bayan dr taraftarıyımm
İyi yapmışsın.biz biraz abarttık ama olsun dediğin gibi feda olsun.canım evet herkes çok çabuk küçülüyor diyor ne gerek var alma küçük diyorlar ama ben kadının dediğine katılıyorum ben de aldım en küçük boylarından ilk başta giymesi için ama az aldım çoğunluğu biraz daha büyük bedenlerden tercih ettim. zaten kaç paraki neden rahatsızlık vereyim bebeğime isterse bi kere giysin ama rahat giysin nelere para vermedik sadece abartmadım ben yine de elimde patlamasın diyedaha çok 3-6 6-9 ay arası aldım:26:
bilmiyorum ki..bi yanım istiyor bi yanım beklesin diyor..
3 ay diye biliyorum ben ama sadece 56 ya da 62 yazıyor canım benimkilerde.iyi yapmışsın büyüklerinden almakla da
( yani bekleyeceğiz daha
canım nasıl bişey ki o anlatırmısın biraz
kız öyle zengin mi olunuyor ?olsun kız zengin olurlar daha iyi
bilgisi olan biri cevap versin diye atmadım kendimi ortaya ama cevap veren yok 2 çift laf edeyimgöğüs kalkanı için anneler de doktorlar da farklı şeyler söylüyorlar yani bunun faydalı bişey olup olmadığına sen ve bebeğin karar verir ancak
ama iyi diyenler göğüslerinin biraz da olsa rahat ettiğini göğüslerine hava aldıklarını ve eğer akan süt olursa içinde biriktiğini söylüyor. kötü diyenler de bebeklerinin kesinlikle göğüs kalkanını kabul etmediğini rahatsızlık verdiğini ve içinde biriken sütün zaten bi kaç damla olduğunu ne gerek olduğunu söylüyor. ben de araştırmıştım bir ara daama benim kendi fikrim yok karışığım hala
evet gencler görsün önce bırbırını sonrası kısmetvalla gözdecm istersen sıramı sana verebilirim yaniii aklında bulunsn benım daha cok işim var doguramam
selam canım
dün akşamüstü saat 16 gibi mine hanım aradı beni cepten. ben hastaneden ayrılıyorum, cuma son dedi, 40.haftadasın, başındna beri takibini yaptığım bir hastamsın, ortada bırakmak istemiyorum seni gel yapalım ameliyatını dedi. ilgisi için teşekkür ettim, hakkınızı helal edin dedim. normali deniycem ben dedim ama kısmet değilmiş, yarın sabah sezaryan oluyorum başka bir hastanede.
kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için.ve kararımı verdim sanırım park yatak alacağız :) yatağını seçerken nelere dikkat ediyorsunuz ? hangi park yatağını tavsiye ediyorsunuz ?
çok çok geçmiş olsun canım..
ilk başta ben de öyle düşündüm ama dediğim gibi odam küçük benim,tıkış pıkış durur diye vazgeçtim.
maşaallah bereketli bebeğinhayırlısı ile gelsin meleğin evine inşallah..
ben iyiyim canım.bugün çok güzel uyandım :)) eşimin sesine ve kızımın hareketlerine uyandım :)) eşim kızıma bişeyler diyor kızımda tepki gösteriyordu uyandığımda :))çok hoşuma gitti gördüğüm manzara ve çok duygulandım
:)) çok hoş
merhaba canım nasılsın?
yarın sezeryan mı oluyorsun neden bir sorun yok dimi normal doğum istiyordun hep:26:
hayırlısı olsun canım.sakın bunun için üzme kendini sağsalim gelsinde bebeğin sezaren normal fark etmez.yeterki ikinizde iyi olun.selam canım
dün akşamüstü saat 16 gibi mine hanım aradı beni cepten. ben hastaneden ayrılıyorum, cuma son dedi, 40.haftadasın, başındna beri takibini yaptığım bir hastamsın, ortada bırakmak istemiyorum seni gel yapalım ameliyatını dedi. ilgisi için teşekkür ettim, hakkınızı helal edin dedim. normali deniycem ben dedim ama kısmet değilmiş, yarın sabah sezaryan oluyorum başka bir hastanede.
Merhaba annişlerimmmm çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şimdiii evdeyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.eve yeni geldikkk izne çıktımmmm. Ne güzelll nasıl mutluymmm anlatamaaaaamm. Dr zatan bundan sonra önemli dedi. Hani ben hep kilosundan şikayet çiyim ya kızımın hadi hayırlısııı.
Sizlerden ne haberrr.
1 gün önce de olsa önce ben doğurcam inat ettimben bitirdim bütün hazırlığımı herşeyi hazır ama ocak 10 gibi doğarsa daha iyi olur 2 ocakta doktoru ziyaret edicez sonra genel temizlik sonra buyursun gelsin yoksa ağrılarla temizliğe sararım bitirmeden doğurmam bana da yazık
sorun sayılmayacak bir sorunum var, 40.haftam bitmek üzere ama sancı ağrı kasılma vs hiçbişi yok bende hala tazı gibiyim, bebek kanala girmedi ve bebek 4 kg geçti durdukça kilo alıyor, bu irilikte bebeği normal doğuramayacağıma karar verdik.allah herkes için hayırlısını versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?