2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım evet herkes çok çabuk küçülüyor diyor ne gerek var alma küçük diyorlar ama ben kadının dediğine katılıyorum ben de aldım en küçük boylarından ilk başta giymesi için ama az aldım çoğunluğu biraz daha büyük bedenlerden tercih ettim. zaten kaç paraki neden rahatsızlık vereyim bebeğime isterse bi kere giysin ama rahat giysin nelere para vermedik sadece abartmadım ben yine de elimde patlamasın diye daha çok 3-6 6-9 ay arası aldım:26:

inşallah ocagı bekler cnm surda bıkaç gün kaldı sık dişini
bilmiyorum ki..bi yanım istiyor bi yanım beklesin diyor..
3 ay diye biliyorum ben ama sadece 56 ya da 62 yazıyor canım benimkilerde.iyi yapmışsın büyüklerinden almakla da
( yani bekleyeceğiz daha
bu konu hakkında düşüncesi olan yok mu ??

canım nasıl bişey ki o anlatırmısın biraz

bu konu hakkında düşüncesi olan yok mu ??

bilgisi olan biri cevap versin diye atmadım kendimi ortaya ama cevap veren yok 2 çift laf edeyim göğüs kalkanı için anneler de doktorlar da farklı şeyler söylüyorlar yani bunun faydalı bişey olup olmadığına sen ve bebeğin karar verir ancak
ama iyi diyenler göğüslerinin biraz da olsa rahat ettiğini göğüslerine hava aldıklarını ve eğer akan süt olursa içinde biriktiğini söylüyor. kötü diyenler de bebeklerinin kesinlikle göğüs kalkanını kabul etmediğini rahatsızlık verdiğini ve içinde biriken sütün zaten bi kaç damla olduğunu ne gerek olduğunu söylüyor. ben de araştırmıştım bir ara da ama benim kendi fikrim yok karışığım hala

kız senin oğlan bizim merve'den küçük ! olur mu ki

olsun kız zengin olurlar daha iyi

gelinimizi vermeyiz kimseye oğlum daha şimdiden adını duydumu bir başka hareketleniyor sevenlerin arasına girilmez gerçi doğsunlar fotolarını gösteririz son karar onların ne de olsa dedik bakalım gençler ne dicek
hem evet canım haklısın zengin olurlar hem ne malum belki benim oğlan önce doğcak karizmayı çizdirmemek için

ayy dünürm sorma 2 gündür koptuk birirmizdeniyiyim cnm belimn sızlaması dışında sorunumz yok çok şükür damadım nasıl sen nasılsın

valla canım benim bebiş çok iyi keyfi pek yerinde kımıl kımıl ama benim sırtım ağrıdı dün hem de bayağ farklı da bir ağrıydı acaba geliyormu dedim heveslendim bir sonra küçük diye vazgeçtim bugün iyiyiz ama ikimizde bir güzel uyumuş dinlenmişiz ohh yemeğimiz de var rahatım yani

evet gencler görsün önce bırbırını sonrası kısmetvalla gözdecm istersen sıramı sana verebilirim yaniiiaklında bulunsn benım daha cok işim var doguramam

selam canım
dün akşamüstü saat 16 gibi mine hanım aradı beni cepten. ben hastaneden ayrılıyorum, cuma son dedi, 40.haftadasın, başındna beri takibini yaptığım bir hastamsın, ortada bırakmak istemiyorum seni gel yapalım ameliyatını dedi. ilgisi için teşekkür ettim, hakkınızı helal edin dedim. normali deniycem ben dedim ama kısmet değilmiş, yarın sabah sezaryan oluyorum başka bir hastanede.

Merhaba annişlerimmmm çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şimdiii evdeyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.eve yeni geldikkk izne çıktımmmm. Ne güzelll nasıl mutluymmm anlatamaaaaamm. Dr zatan bundan sonra önemli dedi. Hani ben hep kilosundan şikayet çiyim ya kızımın hadi hayırlısııı.

Sizlerden ne haberrr.

İyi yapmışsın.biz biraz abarttık ama olsun dediğin gibi feda olsun.

böyle bir görünüme sahip.emzirirken boşta kalan göğüsten süt çok akıyormuş.
sütün çok kıymetli olduğunu düşünen anneler bunun ziyan olmasındansa biriktirip bebeğe vermeyi tercih ediyor.
benim ablam emziriken diğer göğüsünü parmağu ile tutuyor yoksa çok geliyor diyor.bebek emerken kaynatıyormuş göğüsü emilen göğüsten geldiği gibi diğer göğüstende geliyormuş.
olsun kız zengin olurlar daha iyi
kız öyle zengin mi olunuyor ?

çoğunluğıun fikri doğrusur.bakalım buradaki çoğunluk ne düşünüyor.

evet gencler görsün önce bırbırını sonrası kısmetvalla gözdecm istersen sıramı sana verebilirim yaniiiaklında bulunsn benım daha cok işim var doguramam

1 gün önce de olsa önce ben doğurcam inat ettim ben bitirdim bütün hazırlığımı herşeyi hazır ama ocak 10 gibi doğarsa daha iyi olur 2 ocakta doktoru ziyaret edicez sonra genel temizlik sonra buyursun gelsin yoksa ağrılarla temizliğe sararım bitirmeden doğurmam bana da yazık

merhaba canım nasılsın?
yarın sezeryan mı oluyorsun neden bir sorun yok dimi normal doğum istiyordun hep:26:

merhaba canım nasılsın?
yarın sezeryan mı oluyorsun neden bir sorun yok dimi normal doğum istiyordun hep:26:

sorun sayılmayacak bir sorunum var, 40.haftam bitmek üzere ama sancı ağrı kasılma vs hiçbişi yok bende hala tazı gibiyim, bebek kanala girmedi ve bebek 4 kg geçti durdukça kilo alıyor, bu irilikte bebeği normal doğuramayacağıma karar verdik.allah herkes için hayırlısını versin inşallah.

hayırlısı olsun canım.sakın bunun için üzme kendini sağsalim gelsinde bebeğin sezaren normal fark etmez.yeterki ikinizde iyi olun.
doğum hikayeni bize anlatmayı unutma.umarım herşey yolunda gider..

gözün aydın canım.yine iyi çalışmışsın sen bu zamana kadar.
bol bol ye yat kilo olsun kuzuna (ben 23 kilo aldımya seni kötüye teşvik ediyorum )

bende haftaya bi kez daha dip köşe temizliym dıom bakalım:13: zaten annemde haftaya gelck bebişimn 40ına kadar bizde inşallahh ben sıramı sana verdim gittisaka bir yana bakalım hangimizn kuzusu daha aceleci çıkck

anladım canım bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da nasıl doğdukları çok da önemli değil. ben de normal doğumu çok istiyorum ama olmuyorsa da zorlamanın bir anlamı yok hayırlısı olsun canım umarım sağlıkla ve kolaylıkla alırsın bebeğini kucağına. çok az kalmış yarın bu saatlerde yanında

Merhaba
İlginizi çekeceğini umduğum bir yazı ;

Hamileyken Fazla Et Kısırlığa, Az Karbonhidrat Şişmanlığa Sebep Oluyor !

Hamilelik döneminde fazla miktarda kırmızı et tüketmek doğacak erkek çocukta sperm kalite sorunu, yetersiz düzeyde karbonhidrat tüketmek ise şişmanlık, şeker hastalığı gibi riskler yaşanması ihtimallerini artıyor. Bahçeci Sağlık Grubu doktorlarından Aile Hekimi Dr. Murat Berksoy hamilelik döneminde annenin aldığı besinlerin bebeğin ileriki hayatında ayrıca Alzheimer, kalp, şeker, infertilite gibi hastalılıklara sebep olabildiğini söyledi.

devamı için tıklayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…