- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.721
selam canım
dün akşamüstü saat 16 gibi mine hanım aradı beni cepten. ben hastaneden ayrılıyorum, cuma son dedi, 40.haftadasın, başındna beri takibini yaptığım bir hastamsın, ortada bırakmak istemiyorum seni gel yapalım ameliyatını dedi. ilgisi için teşekkür ettim, hakkınızı helal edin dedim. normali deniycem ben dedim ama kısmet değilmiş, yarın sabah sezaryan oluyorum başka bir hastanede.
lymonata ogluşuna kız bulmuşun :)) hni benim kuzzuma yok mu :)))
canım senin oğlan da maşallah çok yakışıklı rahat bırakmaz kızlar onu merak etme sen
:)) kıskanırım o zamanda tosunumu kızlardan.
günaydın kızlar...
birsürü alıntı etmiştim hepsi gitti((
işllh herkes iyidir herşey yolundadır...
kimse diye bi arkadaş fikir sormuştu o aklımda...bizde oda yaptık kızımıza ama yaza kdr yatak odamda yatıcak ve onun için bu sepeti aldık..içi oldukça geniş..yani 1 yaşın akdr rahat yatar....Eki Görüntüle 315780
maalesef bunda 1 yaşına kadar yatamaz, çünkü kenara tutunup doğrulabiliyor oluyorlar 1 yaşında, öylece yatıp uslu uslu uyumuyorlar, yani düşme riski çok yüksek, kendinizi ona göre ayarlayın
kızlar dün kipaya uğradım disneyin 5li çıtçıtlı badileri 12 liraya inmiş 35liraydı normalde uzun kısa sıfır kol nasıl isterseniz hepsi aynı fiyat ben aldım çok güzeller çok beğendim kumaşı kalitesi çok iyi tavsiye ederim çok da uygundu bence fiyatı eğer yakınlarda kipa varsa bi bakın derim belki heryerde geçerlidir indirimleri. eveeet reklamları izlediniz
kızlar çıtçıtlı badiler var ya hani içine falan giydircez miniklerin onlardan kaç tane aldınız? ve ayları nasıl? çok mu gidiyor falan bir yazarsanız çok sevinirim
biz aldık. sütün gelmediğinde ya da az geldiğinde her bir damlası bile çok değerli oluyormuş, aventin kalkanı onu da biriktiriyor, bi de tabi yara filan olursa da iyi oluyormuşkızlar göğüs kalkanı hakkında ne düşünüyorsunuz ?
lymonata canım nezay ark doğum yaptı ben bilgilerini yazdık doğum listesi olan sayfaya sen eklersin tabloyaa
Simrancim anladim...yukarda alintidan okduum hayirlisi olsun..tombik tombikk bebegin olcak ohhh..isir heryerini onunnnSen az kilo almistin dimi cnm..kac kilo almistinn..
ben 10 tane askılı 2 tane kısa kollu 7 tanede uzun kollu aldım ben ikişer tane giydirmek istiyorum askılıların üstüne ya uzun kollu yada yada kısa kolluları giydircem hepside 0-3 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?