2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm gecmisi okuyamadim cok uzundu..neden kesin sezeryan dediler kacrdim ben.simdiden hayirli olsun kuzun

simrannn mine hanım kandırdı demişin ya nasıl bi taktik uyguladı sezeryan için paylaşabilirmisin benle de.bu arada benim eşimde 42 haftalık dogmuş 5 kilo dogmuş bebeklerin zamanı 42.haftaya kadar normal olarak uzayabiliyormuş.sorunun yoksa yani bebegin saglıgında sorun yoksa 1 hafta daha bekle bence.devlet hastanesine bi git istersen onlar bence en iyi kararı verir çünkü son ana kadar normali bekliyorlar

Simrancim anladim...yukarda alintidan okduum hayirlisi olsun..tombik tombikk bebegin olcak ohhh..isir heryerini onunnnSen az kilo almistin dimi cnm..kac kilo almistinn..

Eki Görüntüle 316069

ben bundan aldım ilk bebeğimde çünkü gece artık ıslanan atlet ve pijamalarla başedemiyodum ve çok zor buldum istnbulda olmamam rağmen phılıps avent'e a,it bişey ve çok az eczanede bulunuyo belki gerekmeyebilir ama ben 1 tek bunları vermeye kıymamamıştım kimseye çünkü çok üşütüyo gece çamaşırınız ıslandığında o kadar çok gögüs pedi kullandım ki 1 ayda kaç paket bitirdim hatırlamıyorum ama içinde biriken sütü içirmedim çünkü hiç gerek kalmadı 2 yaşına geldiğinde diğer oğluma hamile kaldığım için bıraktık emmeyi

:)) kıskanırım o zamanda tosunumu kızlardan.

tam kaynana olcam diyorsun yani eşim de daha şimdiden başladı başka şehirden biriyle evlendirmeyiz dimi diye erkek olduğunu ilk öğrendiğinde de sünneti okulu askerliği falan en güzelini nasıl yaparız oğlumuz için demişti adam daha şimdiden düşünüyor bunları. hele bir doğsun ne hayalleri var pabucum tamamen dama atılcak ben de onu düşünüyorum birde büyüyüp işin içine kızlar girdimi ayy kıskanırım ben

maalesef bunda 1 yaşına kadar yatamaz, çünkü kenara tutunup doğrulabiliyor oluyorlar 1 yaşında, öylece yatıp uslu uslu uyumuyorlar, yani düşme riski çok yüksek, kendinizi ona göre ayarlayın

maalesef bunda 1 yaşına kadar yatamaz, çünkü kenara tutunup doğrulabiliyor oluyorlar 1 yaşında, öylece yatıp uslu uslu uyumuyorlar, yani düşme riski çok yüksek, kendinizi ona göre ayarlayın

arkadaşım da almıştı canım bayağ da para vermişlerdi ozaman biz acemi annler olarak ooo bayağ kullanır bunu demiştik ama 6aydan sonra yatıramadı arkadaşım sevgili kızı kendini yere atma girişimlerinde çok fazla bulunmaya başlamıştı çünkü hala içinde dert o okadar para verdim bi yatıramadım der durur arada da bize sayar

kızlar dün kipaya uğradım disneyin 5li çıtçıtlı badileri 12 liraya inmiş 35liraydı normalde uzun kısa sıfır kol nasıl isterseniz hepsi aynı fiyat ben aldım çok güzeller çok beğendim kumaşı kalitesi çok iyi tavsiye ederim çok da uygundu bence fiyatı eğer yakınlarda kipa varsa bi bakın derim belki heryerde geçerlidir indirimleri. eveeet reklamları izlediniz

Eki Görüntüle 316209 Eki Görüntüle 316210 Eki Görüntüle 316211 Eki Görüntüle 316212 Eki Görüntüle 316214 Eki Görüntüle 316215 Eki Görüntüle 316216
kızlar merhaba geçenlerde gene yzmıştım istanbuldaki arkadaslar için doğum fotoğrafcısı isteyen varsa bana mesaj atabilir.anadolu yakası sezeryan düşününler avrupa yakası normal+sezeryan olabiliyor.arkadasımın ricası üzerine yazıyorum.detayları veriyorum
fotoğraf çekimi
albüm+interaktif albüm (müzikli slayt gösterisi çekilen fotolardan)
20 tane 10x15 baskı
2 tane 15x21 baskı
1 tane kapı posteri
fotoğrafların hepsi foto shoplu istenirse siyah beyaz
toplam 250 lira
isteyen arkadaslara telefonunu verebilirim arkadasımla görüşebilirler.
renkli cicililer kapı posteri.70-110 boyutunda hastane kapısı daha sonrada evinizde bebeğin olduğu kapıya aslılacak. bebeğin çekilen ilk fotosu yada sectiğiniz bir foto yapılabilir zemin değiştirilebilir.detayları sebnemle görüşürsünüz.arayıp pazarlıkta yapabilirsiniz isterseniz teşekürler......

artık herşeyim hazır çantamın içine deptip :) doğumu bekliyorum ... ama gelmiyo ....

kızlar çıtçıtlı badiler var ya hani içine falan giydircez miniklerin onlardan kaç tane aldınız? ve ayları nasıl? çok mu gidiyor falan bir yazarsanız çok sevinirim

ben 10 tane askılı 2 tane kısa kollu 7 tanede uzun kollu aldım ben ikişer tane giydirmek istiyorum askılıların üstüne ya uzun kollu yada yada kısa kolluları giydircem hepside 0-3 aylık

Simrancim anladim...yukarda alintidan okduum hayirlisi olsun..tombik tombikk bebegin olcak ohhh..isir heryerini onunnnSen az kilo almistin dimi cnm..kac kilo almistinn..

12 aldım ben cnaım, boyum 176 ,gebelik şekeri vs de yok ama bebek iri oldu. hayırlısı boyleymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…