2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dün gece bende tuhaf bir agri vardi anlayamadim ya

Gaz sancisi gibi uyumayi denedim sonra kalktim karnim kas kati kesilmis biraz dolastim evin icinde

sonratekrardan uyudum sanirim gaz sancisiydi

aman dikkat kızlar bunları sakın doğurmadan önce yapmayın, hamilelere zararlı şeyler

benim de canm senin gibi hayal kuruyorum.Hele bebişlerimize kavuşalım da bak bak o zaman daha neler yapcaz inşlh.

canım gözün aydın alalh analı babalı büyütsün darısı bize olsun

geçmişi hızla okuyup geldimm ne güzel doğum yapan arkadaşlar güzel şeyler yazmıslar ınsanın moralı yerıne geliyor Allah analı babalı büyütsün darısı biz bekleyenlerin başına inşallah 2 ocak sabah 9 hem cabuk gelsın ıstıyorum hem korkuyorum hayırlısı...

günaydın arkadaşlar nezay ne güzel bebeğin artık yanında darısı bizleree

kaynanadan muzdarip arkadaşlara katılıyorum bizimkide yapıoo ama çaktırmadan lafları iğnelemeleri ile hamile doğuumu bekleyen benim ama aranıp hali hatırı sorulacak olan o hafif sancılansam nie bana haber vermediniz oluo aramıo sormuo suçlu olan ben oluorum sabır sabır nereye kadarrr;;;(

kızımı gördüüm geldimminik kızım 2800gr üzerndeymiş boyuda 49cmhaftaya cuma catı kontrolü var doktor inşallah bir aksilik çıkmaz senin normal dogum yapmanı cok istıyorum dedii pazar gününden sonra magnezyumu bıraktırıo kapıdan cıkarken o iğrenc espiriyi yaptı bana'' seneye görüşürüz '' dedi yaaaaa

gözün aydın cnm.. inş normal doğumu isteyen herkes hayırlısıyla normal doğum yapar..

Allah yardımcın olsun cnm..işllh çok kolay geçer kuzucuğuna sağlıkla kavuşursun....

hiç kafaya takma benimkiler 15 dk ötemde de noluyo :))) hamiş olduğumu anlamadılar mı acaba :))

sonuna kdr katılıyorum arkadaşım çok güzel özetlemişsin...

Oğlum yenidoğan sarılığı olmuştu, o sıkıntısı da bitmiş çok şükür. bugün oğlumu evimize getireceğiz artık :)

hadi gözün aydın cnm..süt kuzusu kokucak evin negüzel....

günaydın herkese bugün heyecanlıyım kızımı görcm kontrolümz vaar

hayırlı haberlerle gel işllh..bende ptesi görücemm kısmetse....

cnm sen bu halde nasıl onunla uğraşıyorsun mşllh valla..nekdr anlayışsız bencil insanlar ya..yürümeye halimiz yok neler bekliyorlar..Rabbim yardımcın olsun...

gözün aydın cnm..Allah analı babalı büyütsün..doğum hikayelerinizin güzel olması beni çok cesaretlendiriyo..Rabbim işllh herkeze kolay hikayeler yazmak nasip eder...

tavsiyeler için sağol arkadaşım..notumu aldım :)

hadi yaaa keşke daha önce haberim olsaydı 40 liraya aldım o kremi meğer 22 liraymış internette...

bende dün aldım ve hemen yazdım cnm..ama bişeyi almadan mutlaka araştırırım ben...sende bundan sonra öle yaparsın sağlık olsun...

HAYIRLI CUMALAR KIZLARRRRR

hoşgeldin canım.Maşallah yavru kuşuna da.Ne güzel sen de çatı muayeneni yaptırcan ama ben son ana kadar hiçnbir şey öğrenemicem NST ye girmedin mi canım?

OO MŞLLH KUZU almış kilo yani..seninle hemen hemen aynı zamanda sanırım doğumumuz cnm..bende ptesi gidicem..çatıya bakarmı acep..bişey demedi ama kısmet artık...

OO MŞLLH KUZU almış kilo yani..seninle hemen hemen aynı zamanda sanırım doğumumuz cnm..bende ptesi gidicem..çatıya bakarmı acep..bişey demedi ama kısmet artık...

cnm bende sasırdım bir haftada 300 grdan fazla almış kızım sevindim vallabir hafta önceden söyluyorlar catı için hanı hazırlıklı olalım dıye sanırım ama bellı olmaz duruma göre senı muayenede edebilir de:44:

kızlar dr browns ın biberonunu almayı düşünüyorum ama geniş ağızlı mı alayım yoksa dar ağızlımı ?? ayrıca bugün kocişle alışverişe çıkalım diyorum. humana stil tea, chicco göğüs mendili baynyo süngeri ve banyo termometresi eksik... bunlarıda alırsak şükür birşey kalmıyor.

canım maşallah kuzuna ohh ne güzelmiş kilosu boyu. herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım beni de dün çağırmıştı doktorum gitmedim 2 ocakta gelcem dedim:)) pazartesi benim de kontrol var bakalım benim kuzu nasıl:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…