- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.001
sezeryan olması kordondan oldu..ama doktora kan geldi diye gittim oysa sancım varmış açılmam olmuş..farketmemişim.. sonra da doğuma alındım..detaylı yazarım vaktm olunca inş.
kızlar günaydın doktorumu izliyorum orada ki doktor bazı bilgiler verdi hemen sizinle paylaşım istedim
Rezene çay ın içine bi kaç parça ısırgan otu günde 3-4 fincan içildiğinde bebekte gazı azaltıyor ve sütü çoğaltıyor
Armut elma ayva kompostosu sütü çoğaltıyor üzerine tarçın koyup içilecek
maydanoz ve mandalina c vitamini için çok faydalıymış
çok sağol canım sana da çok geçmiş olsun. gerçekten fena bir ağrısı var. şimdi yine ağrıyor ama ilk baştaki gibi değil oyüzden çok önemsemiyorum ilk ağrısının yanında bişey değil çünküneden büyüyor ben de bilmiyorum doktorun dediğine göre zaten son haftalarda büyümesi normalmiş anne adaylarının çoğunda belirti vermiyormuş çok az bir büyüme oluyormuş. benim erken büyüdüğü için belki ondan rahatsız ediyor şimdi ama fazla değil zaten bebişlerimiz için idare edicez. canım bebeğim doğsun ilk işim yüzüstü yatmak olacak okadar çok özledim ki
cok sağol canım..zor bir gün geçirdik ama şükür herşey yoluna girdi.. evet çok anı oldu.güle oynaya gittim doktora. doktor acil yatırdı.. bikaç saate doğum oldu..ben de hiç anlamadım.. rabbim size de yardım etsin..bu işin sırası olmuyo canım..güne iyi başlıyosun bir anda doğum olabiliyo..hayırlısı olsun..bebekler sağlıklı olsun yeterki..
kızımı gördüüm geldimminik kızım 2800gr üzerndeymiş boyuda 49cm haftaya cuma catı kontrolü var doktor inşallah bir aksilik çıkmaz senin normal dogum yapmanı cok istıyorum dedii pazar gününden sonra magnezyumu bıraktırıo kapıdan cıkarken o iğrenc espiriyi yaptı bana'' seneye görüşürüz '' dedi yaaaaa
Selam annecikler
Sayfalari okumadan direk konuya daliyorum..
Dun Doktora gidecegimi solemistim kan vermistim onun sonucu yine yukselmeye baslamis yani ilaclar fayda etmemis....
VE yARIN HASTAHANE ye yatiyorum suni sanci verecekler ve normal dogumu baslatacaklar...
Bebegimiz henuz tam assagi inmemis kafasi biraz yukaridaymis..... Onedenle biraz uzun surebilirmis...
Buyuk ihtimal bebegimi c.tesi alacagim kucagima...
Bizden simdilik bukadar son hazirliklarimi yapacam simdi... Haber vermeye calisirim..
(Arkadaslar ulasabilecegim bi tel verirseiz ararim dogum sonucu icin)
Iyi bakin kendinize
kızlar sizden rica ediyorum hepiniz cevap yazın.
36+2 günlük hamileyim.
kendi ailem istanbulda yaşıyor,ben trabzonda.burada hiçbir akrabam,arkadaşım yok.
eşimin ailesi kalabalık.4 bekar,2evli.biri şehir dışında ama bir yakınımda görümcem var.
hiçbir zaman arayıpta artık ağırlaştın senin için zor olur,gelin burada akşam yemeğinizi yiyin demediler.
ben oraya gittiğimde söylüyorlar canın bişi istese söyle diye ama bilirler ki ben bir ihtiyacım olsa dahi asla dile getirmeyen bir kişiliğim.
çok iyiler beni sevdiklerini biliyorum ama bu zor son günlerimde onlara daha çok ihtiyacım olduğunu düşünmeliler.
kızlar ben mi ç.ok beklentiliyim ?
haklısın insan bekliyor ister istemez. ama diyorsun ya kalabalıklar diye onlara göre çok normal ve rutin birşey sen hamile olman. bu anlamda beklentilerini minumum düzeyde tutacaksın ve bunun karşılığı olarak daha az verici olacaksın. daha az verdiğinde emin ol daha az beklenti içine giriyorsun zaten senin verdiklerinin kıymetini bilmiyorlarki vermesende olur.
olaya şöyle bak dünyada tek başına doğum yapan zor şartlarda bebek bekleyen binlerce kadın var. savaşta açlıkta yoklukta, o yüzden kendini şanslı görüp eşinin ailesinden bir beklentiye girme, ama gerektiğindede sen onlara karşı soğukkanlı ol. kendi ailenle kıyaslarsan daima mutsuz olursun ve sana hiçbir getirisi olmaz.
Oğlum yenidoğan sarılığı olmuştu, o sıkıntısı da bitmiş çok şükür. bugün oğlumu evimize getireceğiz artık :)
günaydın herkesebugün heyecanlıyım kızımı görcm kontrolümz vaar
günaydın kızlar
ben nedense ağrım sızım olmamasına rağmen hiç yatamadım
kayınvalideme gidicem şimdi kahvaltıya ordan doktora götürücez hatunu
kolay kolay dönemem evime heralde akşam eşimle artık iyi bakın kendinize
merhaba kızlar
nasılsınız.. biz şükür dün kızıma kavuştuk.. hastaneden çıkardılar... şuan uyuyor meleğim.. sezeryandan hep korkardım ama korkulacak birşey yokmuş..ameliyattan 3 saat sonra kalkıp yürüdüm. ertesi gün taburcu oldum..bir gün sonra banyo yaptım.. burada sezeryan olmak zorunda olup korkan arkadaşlar vardı. tecrube ednmiş biri olarak söylüyorum.. hiç korkulack bişey yok..sadece dikkatli olmak gerekiyor... allah hepinizin yardımcısı olsun.. bebiş olduğu için çok giremiyorum..malum bebişlerin ne zaman uyuyup uyandığı belli olmuyor..her an gözünün içine bakıyorum..tarifsiz bir duygu.. meleğim benim yaa.. öptüm kızlar.. herkese hayırlı cumalar..
kızlar günaydın doktorumu izliyorum orada ki doktor bazı bilgiler verdi hemen sizinle paylaşım istedim
Rezene çay ın içine bi kaç parça ısırgan otu günde 3-4 fincan içildiğinde bebekte gazı azaltıyor ve sütü çoğaltıyor
Armut elma ayva kompostosu sütü çoğaltıyor üzerine tarçın koyup içilecek
maydanoz ve mandalina c vitamini için çok faydalıymış
hadi yaaa keşke daha önce haberim olsaydı 40 liraya aldım o kremi meğer 22 liraymış internette...
kızımı gördüüm geldimminik kızım 2800gr üzerndeymiş boyuda 49cm haftaya cuma catı kontrolü var doktor inşallah bir aksilik çıkmaz senin normal dogum yapmanı cok istıyorum dedii pazar gününden sonra magnezyumu bıraktırıo kapıdan cıkarken o iğrenc espiriyi yaptı bana'' seneye görüşürüz '' dedi yaaaaa
hoşgeldin canım.Maşallah yavru kuşuna da.Ne güzel sen de çatı muayeneni yaptırcan ama ben son ana kadar hiçnbir şey öğrenemicem NST ye girmedin mi canım?
cnm girdim nst ye sancılar en fazla 40lardydı bir sorun yok dedı doktor
OO MŞLLH KUZU almış kilo yani..seninle hemen hemen aynı zamanda sanırım doğumumuz cnm..bende ptesi gidicem..çatıya bakarmı acep..bişey demedi ama kısmet artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?