2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ah gülüm malesef yaş geçtikçe canları kıymetli oluyo hatunların heralde

kimsecikler kalmamış bizde uykuya ara vermiştik süt içmek için. siz ne kadar süt içiyorsunuz günde

2 bardak kesin bazen 3 bardak..

Oğlum yenidoğan sarılığı olmuştu, o sıkıntısı da bitmiş çok şükür. bugün oğlumu evimize getireceğiz artık :)

maşallah oğluna canım nasıl çauk atlattı çok şükür kavuşucaksın bugün darısı başımıza inşallah

günaydın kızlar

ben nedense ağrım sızım olmamasına rağmen hiç yatamadım

kayınvalideme gidicem şimdi kahvaltıya ordan doktora götürücez hatunu

kolay kolay dönemem evime heralde akşam eşimle artık iyi bakın kendinize

Sabah şerifleriniz hayrola hamiş arkadaşlarım.İyisinizdir umarım.Bennim artık azar azar suyum geliyor sanırım.Ağrı çekenlerde sanırım su kesesinde çatlaklar oluşuyormuş o yüzden sızma şeklinde su geliyormuş.Benim de sürekli sancılarım yüzünden öyle bi şey oldu sanırım.:44::44:
Ayrıca sanki bebişimde kanala girdi gibi çünkü kukuşumun üzerine kadar geldi başı.Çok sert o kısım artık.Pazartesi dr. gitcem bakalım o ne diyecek.

canım haklısın beklenti içerisinde olmaya ama onlar ne bileyim eskiler pek bizim kadar inca düşünemiyorlar.ama en azından eşinle uygun bir dille paylaşırsan o sana destekçi olabilir.Aslında bir de iyi tarafından bakmak lazım.Şimdi ben annemlere çok yakın oturuyorum kayınvalidemler çorumda.Annemler çağırınca bile gitmek istemiyotrum çünkü evdeki kadar rahat giyinemiyorsun istediğin gibi rahat oturamıyorsun babam ve kardeşlerimden utanıyorum çünkü karnım feci büyük.Rahat edemeyince de yediğin yemek işkence gibi geliyor.Anneme eve göndermesini istiyorum.Sen de bence gidince pek rahat edemezsin bir de çok kalabalıkmış.İster istemez yine ayağa kalkıp bi şeylerin ucundan tutmak isteyeceksin en azından ben öyle hissediyorum.Boşver evinde otur daha iyi arada da canın bir şey isters söyle eşine annesine kendi söylesin.Niye bunun için kafanı takıp bebişini üzüyorsun.Bebişin olsun onunla oturur istediğini yapar yersin.Boşveeeeer

Ben de 37+3 oldum bugün hakikaten evde boş oturynca zaman geçmiyor bana bir iş bul Melniz

günaydın herkese bugün heyecanlıyım kızımı görcm kontrolümz vaar

Günaydın canım.Bakalım bebişin ne kadar büyümüş iyi haberlerle dönersin inşlh.

merhaba kızlar nasılsınız? bu akşam inanılmaz rahat uyumuşum sağ tarafıma yatmam yasak normalde ama neredeyse hep sağ tarafıma yattım eşim gece 10 kere kaldırırdı sola dön diye ilk defa bukadar rahat yattın 1 gece rahat yat bari diye ses çıkarmadım bir daha olmaz ama dedi umarım sizlerde güzel bir gece geçirmişsinizdir.

Oğlum yenidoğan sarılığı olmuştu, o sıkıntısı da bitmiş çok şükür. bugün oğlumu evimize getireceğiz artık :)

canım çok geçmiş olsun. çok sevindim senin adına kuzun artık evine geliyor demek ki gözünaydın. nasıl özeniyorum sizlere anlatamam allahım bir daha zorluk göstermesin

merhaba kızlar
nasılsınız.. biz şükür dün kızıma kavuştuk.. hastaneden çıkardılar... şuan uyuyor meleğim.. sezeryandan hep korkardım ama korkulacak birşey yokmuş..ameliyattan 3 saat sonra kalkıp yürüdüm. ertesi gün taburcu oldum..bir gün sonra banyo yaptım.. burada sezeryan olmak zorunda olup korkan arkadaşlar vardı. tecrube ednmiş biri olarak söylüyorum.. hiç korkulack bişey yok..sadece dikkatli olmak gerekiyor... allah hepinizin yardımcısı olsun.. bebiş olduğu için çok giremiyorum..malum bebişlerin ne zaman uyuyup uyandığı belli olmuyor..her an gözünün içine bakıyorum..tarifsiz bir duygu.. meleğim benim yaa.. öptüm kızlar.. herkese hayırlı cumalar..

Günaydın canım.Senin de yanlış hatırlamıyorsam böbrek büyümesi vardı di mi canım? Artık ne hikmetse sağa yata yata benim böbrek düzeldi.hakikaten ben de bugün güzel yattım ağrısız sancısız ama her kalkışımda sırt üstü yatmış buldum kendimi normalde çok rahatsız oolurum yatamam ama nedense bu gece hep sırt üstü buldum kendimi :44::44::44:

canım gözünaydın ohh artık evinizdesiniz demekki darısı bizlerin başına gerçi ben en sona kalıcam galiba
şu anda iyi olmanıza çok sevindim canım birden doğum haberin gelince çok heyecanlandık kızlarla ama iyi haberleriniz geldi ya çok mutlu oldum

canım yaa ne güzel aldın bebişin koynuna bana hayal gibi geliyor.Hep böyle içimde kalacak hiç gelmicek oğlum gibi geliyor Gerçi hamile kalmak da hayal gibi geliyordu ama ...

cok sağol canım..zor bir gün geçirdik ama şükür herşey yoluna girdi.. evet çok anı oldu.güle oynaya gittim doktora. doktor acil yatırdı.. bikaç saate doğum oldu..ben de hiç anlamadım.. rabbim size de yardım etsin..bu işin sırası olmuyo canım..güne iyi başlıyosun bir anda doğum olabiliyo..hayırlısı olsun..bebekler sağlıklı olsun yeterki..

günaydın canım.. evet böbrek büyümesi var şansıma 5.ayda başladı allahtan bir süre sonra durdu büyümesi ama şu anda tekrar büyüyor hep kontrole gitmek zorunda kalıyorum eşim de oyüzden korkuyor sonuna geldik artık biraz daha idare et böbreğini riske atma diyor haklı ama ben de dayanamıyorum artık hiçbir yerimde çatlak yok sol omzumda 2 küçük çatlak var düşün hep o tarafa yatmaktanmı oldu anlamadım da ne alaka
canım en çok yüzüstü yatmasını severim hep de öyle yatardım gece nasıl yattıysam sabah öyle bulursun yani beni şimdi en çok o zorluyor allahtan daha hiç yüzüstü yatma girişiminde bulunmadım

çok haklısın canım nasıl olacağı ne zaman olacağı hiç belli olmuyor. sen ve bebeğin iyi olun da gerisi önemli değil zaten. ne oldu canım öyle peki birden yatman gerekti kordon dolanmasımıydı:26:

Geçmiş olsun canım hakikaten dayan biraz daha az kaldı ben böbrek büyümesini bir ay çektim hakikaten o da zor bir şey.Benim ki 2 cm lik bir büyüme idi küçük olduğu için çi çabuk geçti bilmiyorum bebek aşağı inince geçer demişlerid.Senin ki de inmiştir aslında ama niye yine büyümeye başladı ki :44::44: ben de yüzüstü yatmayı çok severdim yastığıma sarılır yatardım ne güzel ama hakikaten ben de hiç yatmadım yüzüstü bebişimi öğrendiğimden beri.Ama zaten bu kadar sivri bir göbekle de yüzüstü durmam mümkün değil yana devrilirim hemen sanırım

canım yaa ne güzel aldın bebişin koynuna bana hayal gibi geliyor.Hep böyle içimde kalacak hiç gelmicek oğlum gibi geliyor Gerçi hamile kalmak da hayal gibi geliyordu ama ...

bana da hayal gibi geliyordu..şuan ise hamileleik hayal gibi oldu..ama bebeişimin tekmelerini de özlüyorum..karnımda küçük bi hareket olsa tekme atıyo diye düşünüyorum sonra hatırlıyorum gerçeği... rabbimin bize bahşttiği en güzel duygulardan biri..şükürler olsun.. isteyen herkese versin inş.... sana ve diğer arkadaşlara da kolay doğumlar olur inş. öptüm canım..

kızlar günaydın doktorumu izliyorum orada ki doktor bazı bilgiler verdi hemen sizinle paylaşım istedim

Rezene çay ın içine bi kaç parça ısırgan otu günde 3-4 fincan içildiğinde bebekte gazı azaltıyor ve sütü çoğaltıyor

Armut elma ayva kompostosu sütü çoğaltıyor üzerine tarçın koyup içilecek

maydanoz ve mandalina c vitamini için çok faydalıymış

çok sağol canım sana da çok geçmiş olsun. gerçekten fena bir ağrısı var. şimdi yine ağrıyor ama ilk baştaki gibi değil oyüzden çok önemsemiyorum ilk ağrısının yanında bişey değil çünkü neden büyüyor ben de bilmiyorum doktorun dediğine göre zaten son haftalarda büyümesi normalmiş anne adaylarının çoğunda belirti vermiyormuş çok az bir büyüme oluyormuş. benim erken büyüdüğü için belki ondan rahatsız ediyor şimdi ama fazla değil zaten bebişlerimiz için idare edicez. canım bebeğim doğsun ilk işim yüzüstü yatmak olacak okadar çok özledim ki

çok haklısın canım nasıl olacağı ne zaman olacağı hiç belli olmuyor. sen ve bebeğin iyi olun da gerisi önemli değil zaten. ne oldu canım öyle peki birden yatman gerekti kordon dolanmasımıydı:26:

sezeryan olması kordondan oldu..ama doktora kan geldi diye gittim oysa sancım varmış açılmam olmuş..farketmemişim.. sonra da doğuma alındım..detaylı yazarım vaktm olunca inş.

hadi yaaa keşke daha önce haberim olsaydı 40 liraya aldım o kremi meğer 22 liraymış internette...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…