2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cevabını bekleyeyim de öyle gideyim düzenli olarak mı 40 lardaydı çünkü benimki de 40 lardaydı ama serum vermişlerdi.düzenli sancı olunca sorun oluyor çünkü.

yok tatlım düzensiz sancılrm vardı yıne.doktor su an düzenli çıksaydı bile durdurmak için bir caba göstermezdik artık doğsa bike sorun olmaz dedi doktorum

cnm benim randevuda pazartesiye 9:20 ye aldım..

hep öğleden sonra oluyodu sabırsızlanıyodum.. şimdi sabahtan gidicem..

honeyde aynı gün doğum yapıyor sanırım..

birde emzik olarak chicconun kauçuk olanını almıştım acaba silikon da almalımıyım???

canım ben de chicco kauçuk aldım damaklı olandan. ama doktorun dediğine göre dişleri çıkana kadar silikon dişleri çıktıktan sonra kauçuk. kauçuk daha dayanıklı oluyormuş dişleri çıktığında o tavsiye ediliyor yenidoğan içinde silikon. ama ben kauçuk aldım denicem bakalım alcakmı bebeğim

ehh normal ölçülürde kızım yınede sükürler olsun tabıkı elini yumruk yapıp agzına bir sokması vardı hayret ettim yaadoktor ac bu kız aranıyor bak dedi senin kuzun da iyidir inşallah cnm ya allah herkesin yavrusuna iyilik saglık versin

maşşallah kzına annesi

cnm benim randevuda pazartesiye 9:20 ye aldım..

hep öğleden sonra oluyodu sabırsızlanıyodum.. şimdi sabahtan gidicem..

honeyde aynı gün doğum yapıyor sanırım..

ben de hep sabah gidiyordum genelde canım ama eşim boş vaktini bu ara ancak öğleden sonra ayarlayabiliyor mecbur öğleden sonra gidiyorum. meraklı o gelmeden de olmuyor testlerini tahlillerini falan yapalım hazır olalım dedi canım bana sana bişey dedimi:26:
evet honeyde aynı gün doğum yapacak yanına uğrarız artık

maşallah canım doğana kadar 3500 olur benimde o haftada aynı kilodaydı oğlum bizimkilere minyon bebek dicekler sanırımm

valla hiçbişi demedi ne yapcak hiçbilmiyorum..

bide çatı muaynesi yaparsa

amin canım benimkininde el hep ağzında doktor da diyo bu çocuğu nasıl doyurcaksın diye okadar yemek yiyorum daha ne açı delirtmesin beni hareketleri bayağ güçlü canım o konuda içim rahat hep ama yinede sağlığından emin olamıyoruz hep bir tedirginlik heyecan oluyor kontrolden önce. zaten pişman oldum keşke dün gitmeyi kabul etseydim diye özlemişim kuzuyu
canım kızlar narin olur daha zayıf olur falan derler ama seninki maşallah çok iyi zaten çok kilolu olmasınlar rahat doğuralım

aynen cnm yaa 4 kg olsa sanki doguramam gibi gelıo

valla hiçbişi demedi ne yapcak hiçbilmiyorum..

bide çatı muaynesi yaparsa

yok canım ya haber vermeden yapmaz bana da bişey demedi çatı muayenesi için ama kontrollerini test ve tahlillerini yapalım dedi bu saydıklarının içinde çatı da olabilirmi acaba:26: olsada farketmez gerçi takıntılı oldum 7/24 hazırlıklı geziyorum acil bişey olurda hastaneye gitmek gerekirse diye

bende pazar günü hazırlıyım kendimi ne olur ne olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…