2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar 35ci haftadayım ve 2 gündür rahimde adet sancısı gibi ağrılar olmaya başladı haftaya perşembe nst ye girecekmişim ve suyum sınırdaymış ilk doğumum olacak normal çok istiyorum ama bir okadarda korkuyorum neyle karşılaşacağımdan allah yardımcımız olsun :18::18::18: ya bu çatının açılması için yapılması gereken bişeler yokmu bari yapalımda çatımız açılsın bebek kayıp çıksın

cnm benden sana bi tavsiye kabul edersen.galiba özele gidiyorsun kontrole.arada bi devlet hastanesine git.benim doktorumda suyun az az dedi devlet hastanesine gittim normal bi sorun yok dediler.istersen bi git görün için rahatlar.öyle yada degil emin olursun

sağol canım bilgin için ama hep bi dr gittim bu saatten sonrada başka yerlere gidip kafamı takmak istemiyorum şimdi giderim oda öyle bişey der iyice moralim bozulur bol su iç dedi artık allaha emanet napalım

sağol canım bilgin için ama hep bi dr gittim bu saatten sonrada başka yerlere gidip kafamı takmak istemiyorum şimdi giderim oda öyle bişey der iyice moralim bozulur bol su iç dedi artık allaha emanet napalım

sen bilirsin ama devlet hastanesine öyle bi kontroldü dedigim.ben günde 6 lt su içiyorum 2 aydır.....ölüyorum ama zorlaya zorlaya

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy CNMMM HAYDİ HAYIRLISI ANNİŞİM BNMMMM BOLŞANSLAR MELEĞİNE VE SANA SAĞLICAKLAAAA HABERLE DÖNESİNNN

Canım allah kolaylık versin.hayırlısı ile al bebişini koynuna

canım benim ne mutlu bebeğini kucağına alacaksın. Hasretin dinecek. allahım yar ve yardımcın olsun inşallah.

Coook saolun bi sorun yasamayiz umarim doktor cuma diyince kalbim duracakti..... Cook karisigim

canım Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin bi avazda kurtul inşallah

selamlar herkese, nasılsınız görüşmeyeli, kayunvalidem geldi giremiyorum internete, kızım hala gelmedi, gündür sancısı çoktu bugün hiç olmadı , vazmı geçti ne :)

idrar yolu iltihabı benim de belamdı, şükür çoktandır yok, bol su iç, ben en az litre içiyorum , gerçekten çok faydalı, hem süt de yapıyo

pek mantıklı gelmedi bi erkek bebek bekliyorum haftasına göre ufak olduğundan doktorum doğuma kadar et yiyip protein almamı istiyo doktoruma güveniyorum bu yazı gerçek olsa mümkün değil bana tavsiye etezdi

gözün aydın canım allah uzun ömürler versin ...

ben hamileliğin başından beri ferrum fort hap kullanıyorum ne gibi bi sakıncası olduğunu söylediler paylaşırmısın canım

kızlar kimler facedende giriyo

benn

aynı haftada ben de bu sıkıntıyı yaşadım canım acile gittik nst falan bende de bişi çıkmadı üşütmüşsün dediler ayaklarını sıcak tut canım nefes darlığım bu haftada karnımın inmemesine rağmen çok azaldı

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

malesef insanların b kadın hamile alttan alalım hoş tutalım hassas bu dönemde dicekleri yerde ,bitek o mu hamile bizde doğurduk falan gibi saçma düşüncelerle ilgileri daha da azalıyo yada bana öyle geliyo,
sen kendini bu düşüncelerle sıkma canım her htiyacını paylaş maden arada bi kırgınlık yada anlaşamama durumuda yok pokemon un dediği gibi sen dile getir derim

ben 30 lu haftalarda hasta olduğumda 1 hafta aramamıştı kayın validem hiç ama ben şuan 2 gündür onla ilgileniyorum hatta yarında dr a götürcem hiçsen gelme falanda demiyolar yanii ve tüm ev işimi her hafta ailemden biri yardıma gelerek bitirdim yine gelip yardım etmedi normalde mecbur değil ama daha yaşı genç ve bi durum olduğunda herkesten çok ahlayıp vahlıyo
neyse ben senden de doluymuşum

kısacası takma canım bazen insanlar düşünemiyo ,sen biraz belli et onlara ihtiyacın olduğunu

bu arada 2 günü nasıl geçti anlamdım
eşimin amcası rahatsızdı o vefat etti...

kayınvalidem rahatsızlandı (vefatla alakası yok bu arada) ona git gel
eve servis gelcekti ona git gel
engelliler derneği yılbaşı eğlencesine yardım atcektim söz vermiştim ona git gel
derken 2 gün geçmiş ve 36 haftayı bitirmişim bugün

haftaya da kendime iş çıkartayımda öteki hafta da doğururum zaten

kayınvalideler konusunda herkes aynı sanırım, ben de 36+5 teyim bugün, geçen hafta geldi kayınvalidem, sözde bana yardıma bir de benim kızım da minik, eşinde kanama var büyüyemiyor, öyle olunca geçen hafta eşim çağırdı annesini, sen gel yemek yaparsın azıcık işine yardım edersin defense de dinlenir diye, bir haftadır burada şükür bu akşam yedik yemeğini o da eşimin iğnelemeleri sebebi ile yaptı. dün ütü yapıyorum yanında diyemedi ki ver kızım 2 gömlek ben yaparım.

velhasılı, diğer tüm arkadaşların da dediği gibi, çok rutin geliyor insanlara hamile olmak ama bilmiyorlar ki eskisi gibi değil hiç bişi, yediğimiz içtiğimiz onların zamanındaki gibi değil. bir de çalışıyordum ben zaten, bir haftadır evdeyimi, zaten vücut yorgun bir de üstüne benden hizmet beklenmesi zoruma gidiyor ama umursamamaya çalışıyorum, eşimin hatrı için en azından.

ben de çıkıyorum kızlar, herkese iyi geceler, rahat uykular ( ben bu ara en çok bu durumdan muzdaribimö ya onu dileyeyim dedim :) gündüz giremiyorum nete, eve bağlatmadık, akşam eşim gelince giriyorum iphone dan , yaşasın teknoloji :)

kızıııım, gel artık :)

ben hiç sevmiyorum sütü ama mecburen bu son aylar da ona da başladım, günde 500-750 ml olıuyor. ama ben yoğurt ve özellikle kaşar peyniri çok tüketiyorum , şükür kızım zayıf ama uzun,ben de hiç kasılma olmadı, 36+5 teyim ona rağmen 4,5 kilo aldım.

ete yoğunlaştık buara, bir de bulgura, hem besleyici özelliği çok imiş hem de süt yapıyormuş, bir de kızlar boza çok süt yapıyormuş ama çok kalorili, kilolara dikkat yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…