- Konu Sahibi antidepresif
-
- #22.961
kızlar 35ci haftadayım ve 2 gündür rahimde adet sancısı gibi ağrılar olmaya başladı haftaya perşembe nst ye girecekmişim ve suyum sınırdaymış ilk doğumum olacak normal çok istiyorum ama bir okadarda korkuyorum neyle karşılaşacağımdan allah yardımcımız olsun :18::18::18: ya bu çatının açılması için yapılması gereken bişeler yokmu bari yapalımda çatımız açılsın bebek kayıp çıksın
cnm benden sana bi tavsiye kabul edersen.galiba özele gidiyorsun kontrole.arada bi devlet hastanesine git.benim doktorumda suyun az az dedi devlet hastanesine gittim normal bi sorun yok dediler.istersen bi git görün için rahatlar.öyle yada degil emin olursun
sağol canım bilgin için ama hep bi dr gittim bu saatten sonrada başka yerlere gidip kafamı takmak istemiyorum şimdi giderim oda öyle bişey der iyice moralim bozulur bol su iç dedi artık allaha emanet napalım
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy CNMMM HAYDİ HAYIRLISI ANNİŞİM BNMMMM BOLŞANSLAR MELEĞİNE VE SANA SAĞLICAKLAAAA HABERLE DÖNESİNNN
Canım allah kolaylık versin.hayırlısı ile al bebişini koynuna
canım benim ne mutlu bebeğini kucağına alacaksın. Hasretin dinecek. allahım yar ve yardımcın olsun inşallah.
Selam annecikler
Sayfalari okumadan direk konuya daliyorum..
Dun Doktora gidecegimi solemistim kan vermistim onun sonucu yine yukselmeye baslamis yani ilaclar fayda etmemis....
VE yARIN HASTAHANE ye yatiyorum suni sanci verecekler ve normal dogumu baslatacaklar...
Bebegimiz henuz tam assagi inmemis kafasi biraz yukaridaymis..... Onedenle biraz uzun surebilirmis...
Buyuk ihtimal bebegimi c.tesi alacagim kucagima...
Bizden simdilik bukadar son hazirliklarimi yapacam simdi... Haber vermeye calisirim..
(Arkadaslar ulasabilecegim bi tel verirseiz ararim dogum sonucu icin)
Iyi bakin kendinize
pek mantıklı gelmedi bi erkek bebek bekliyorum haftasına göre ufak olduğundan doktorum doğuma kadar et yiyip protein almamı istiyo doktoruma güveniyorum bu yazı gerçek olsa mümkün değil bana tavsiye etezdiMerhaba
İlginizi çekeceğini umduğum bir yazı ;
Hamileyken Fazla Et Kısırlığa, Az Karbonhidrat Şişmanlığa Sebep Oluyor !
Hamilelik döneminde fazla miktarda kırmızı et tüketmek doğacak erkek çocukta sperm kalite sorunu, yetersiz düzeyde karbonhidrat tüketmek ise şişmanlık, şeker hastalığı gibi riskler yaşanması ihtimallerini artıyor. Bahçeci Sağlık Grubu doktorlarından Aile Hekimi Dr. Murat Berksoy hamilelik döneminde annenin aldığı besinlerin bebeğin ileriki hayatında ayrıca Alzheimer, kalp, şeker, infertilite gibi hastalılıklara sebep olabildiğini söyledi.
devamı için tıklayın
merhaba kızlar
nasılsınız? ben dun 16.20 de mecburi sezeryanla bebeğimi dunyaya getirdim.. şuan kuvezde ama sağlığı yerinde sukur... alıntı yaparak yazmak istiyordum ama biraz ağrım olduğu için yapamadım.. bebişim 2990 kilo 50 cm boyunda.. gün içinde sürekli onu emzirmeye gidiyorum..sanırım bu halimle git gel git gel üşütmüşüm...o yuzden artık sadece sütümü sağıp gönderebiliyorum..pek yerimden kalkamıyorum.. size halim olduğunda doğum hikayemı anlatırım..hayal ettiğimin çok ötesinde bir doğum oldu güle oynaya gittim bir anda doğuma alındım..nasip böyleymiş..suan bebişimin yanında olmayı oyle cok ıstıyrm kı..dakka bası resmine bakıyorum..en son ayrılırken bana gulucuk attı prensesim...ya oyle farklı bır duygu kı anlatamam.. hatırladıkca ağlayasım geliyor..rabbim hepinize bu duyguyu yasatsın inş. bebeğimi görünce yasamın anlamını ögrendim.. artık en buyuk yaşama sebebim diyebilirim... fazla yazamıyorum kızlar..ilk fırsatta genişçe doğum hikayemı paylaşırım.. allah yardımcınız olsun...grsrz...
herkese merhabalar uzun zamandır yazma fırsatı bulamamıştım. umarım herkes iyidir.doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun darısı bize ....
bende 37+2 günlük hamileyim dün dr. kontrolümüz vardı fakat çok kansız çıktım halsizim çarpıntım var...
doktorum iğne verdi ferrum fort aile hekimim kullanma yan etkileri var dedi kfam karıştı ben napıcam şimdi karmakarışık oldum
kızlar kimler facedende giriyo
Canım ilgin için tekrar teşekkür ederim...Gece hastaneye gittik serum verdiler bebeğe bakıldı bebek iyi diye eve gönderdiler ama karın ağrısı hala devam ediyor bakalım hayırlısı hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar dilerim...
Selam annecikler
Sayfalari okumadan direk konuya daliyorum..
Dun Doktora gidecegimi solemistim kan vermistim onun sonucu yine yukselmeye baslamis yani ilaclar fayda etmemis....
VE yARIN HASTAHANE ye yatiyorum suni sanci verecekler ve normal dogumu baslatacaklar...
Bebegimiz henuz tam assagi inmemis kafasi biraz yukaridaymis..... Onedenle biraz uzun surebilirmis...
Buyuk ihtimal bebegimi c.tesi alacagim kucagima...
Bizden simdilik bukadar son hazirliklarimi yapacam simdi... Haber vermeye calisirim..
(Arkadaslar ulasabilecegim bi tel verirseiz ararim dogum sonucu icin)
Iyi bakin kendinize
kızlar sizden rica ediyorum hepiniz cevap yazın.
36+2 günlük hamileyim.
kendi ailem istanbulda yaşıyor,ben trabzonda.burada hiçbir akrabam,arkadaşım yok.
eşimin ailesi kalabalık.4 bekar,2evli.biri şehir dışında ama bir yakınımda görümcem var.
hiçbir zaman arayıpta artık ağırlaştın senin için zor olur,gelin burada akşam yemeğinizi yiyin demediler.
ben oraya gittiğimde söylüyorlar canın bişi istese söyle diye ama bilirler ki ben bir ihtiyacım olsa dahi asla dile getirmeyen bir kişiliğim.
çok iyiler beni sevdiklerini biliyorum ama bu zor son günlerimde onlara daha çok ihtiyacım olduğunu düşünmeliler.
kızlar ben mi ç.ok beklentiliyim ?
buğğün nst ye girdi sancı çıkmadı 10 gün sonra tekrar kontrol ama idrarda intihap çok çıkmış anti. verdi
kimsecikler kalmamış bizde uykuya ara vermiştik süt içmek için. siz ne kadar süt içiyorsunuz günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?