2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben temizliğimi yaptırdım cnm..

yarın akşamaıda geçirsinlerde ondan sonra gelsinler..

ocağın sonuna kalmaz inşallah yoksa 100 kilo olcam..

ohh rahatsın ozaman canım benim tek eksiğim temizlik kaldı onuda haftaya halledicem ondan sonra ne zaman isterse gelsin meleğim.
ama yarın gelmesin zaten canım ya doktorumuz da gelmez zaten büyük ihtimalle hem yorgun olur hem alkollü olur o şekilde doğmasın oğlum bir eşimsiz birde gürsel beysiz doğurmam

6 ocakta doğsun yaaa.. ben ayın 6sında istiyorum

Allah doğum yapan annişleresağlıcakla bebişlerini büyütmetyi nasip etsin darısı başımıza inşallah arkadaşlar ben mi çok duygusalım durup durup ağlıyorum hani bazı arkadaşlarda yazmışlarya düşüncesiz yakınlardan bende bundan muzdaribim dün akşam evimi temizledim rutin süpür sil işlemleri ama çok kötü oldum kramplar girdi kasıklarıma zaten eğilip doğrulamıyorum ya hiçmi kimse düşünmüyor illa söylemem mi lazım anneme bile söylemeden gelmiyor uyuz oluyorum birde benim 3 yaşında oğlum var oda haliyle ilgi bekliyor doğumdan sonra napıcam bilmyiorum bende doğum iznindeyim hatta 2 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyodum ama böyle yalnızlık çekeceksem hemen işe başlamak istiyorum şuan istanbuldayım ama görev yerim bodrum mecbur taşınmamış icab edecek hemen bu durumda eşiminde işleri şaşacak of sırf bebiş anne sütünden mahrum kalmasın diye izin süremi uzun tutmak istiyorum ama emmezse mamayla büyüyecekse hemen işe başlayacağım evde kafayı yemek üzereyim yani şimdiden

kızlar bişey soracağım bacaklarımda baldırlarımda çok kötü ağrı sızı var acaba rahimmi açılıyor bilen varmı

ağlattın beni Allah analı babalı büyütsün. darısı başımızagidip o doktoru pata küte dövmek istiyorum. uyuz ya hepsi odun bunların...senin günün çokmu geçti ki bebiş kakası yemiş anlamadım o olay 40. haftadan sonra olmuyomuydu.

kızlar hepinize çok teşekkür ederim,varlığınızı bilmek çok rahatlatıcı :)

eşimin ailesi çok iyi insanlar allah onlardan razı olsun.
şimdiye kadar ciddiye alacak bir can sıkıntısı yaşatmadılar bana.
ben 4 yıllık evliyim.be de eşimde çocuk istemiyorduk.
ailesi çok ısrar ediyordu.onların torunu çok istemiş olmaları ben de farklı beklentiler oluşturmuşş sanırım.
yoksa ben kendi ailemden bile hiçbir beklenti içine girmedim şimdiye kadar.
bi kitapta okumuştum 'eşinden bile beklentin olmasın-ki ; mutsuzluk yaşamayasın'ben bu düşünceyi aslında vakti zamanında benimsemiş biriyim.
onların,yani hepsinin çok fazla istedikleri şey gerçekleşince üstüne titreyeceklerini düşünmüştüm !
herneyse..insanlar neler yaşıyor..bu hiçbişi :))

nezay ve dudu gözünüz aydın..allah analı babalı büyütsün yavrularınızı.hayırlı gelecekler nasip etsin inşallah :)

bu arada ıspanakları dün kavurdum hazırladım.bugün o 'şeyi' (kızlar herkez hamile olduğu için o şeyi yazmıyorum)yapacaktım ki görümcem ve eltisi geldi.evde pratik olarak onun üzerine yapacağım tek şey ona yumurta kırıp sofraya koymaktı ve öyle yaptım.anlayacağınız ben hala yiyemedim dediğim şeyi :))))sağlık olsun

kızlar inş sağ sağlim bebekleinize kavuşursunuz yeni yılda şans kolaylık ve bereket getirsin kuzucuklarınız ile birlikte inş..hepimize..bende sizin haberleri sabırla bekliyorum valla.....malum biz sizden sonrayız....
nezay arkadaşım hikayeni ağlayarak okudum özellikle bebeğini serumlu bi şekilde gördüm dediğin yerde.....
.sağ sağlim ama süpriz bi şekildede olsa ona kavuşmuşsun dilerim bundan sonrası çok çok güzel olur.....allah kolaylık versin ve miniğini öpüyorum gıdısından........
dudu arkadaşım senin zaten rumuzunun bende ayrı bir yeri var çünkü bende çok emeği olan rahmetli annannemin adıda duduydu..o yüzden ilk ismini görünce çok dikkat etmiştim sana..sende uzun bir sancının ardından evladına kavuşmuşsun sağ sağlim büyütmenizi nasip etsin allahım...yavaş yavaş doğum haberleri geliyo bizde heyecan yapıyoruz.....inş 2012 de herşey hepimiz için çok güzel olur.....

birde emzik olarak chicconun kauçuk olanını almıştım acaba silikon da almalımıyım???
Ben her ikisinden de aldım hangisin beğenirse onu vereceğim ama ilk önce kauçuk olanını vereceğim anne memesine daha yakın olduğu için.Ama kızlar siz ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz? ben kararsızım.

yok tatlım düzensiz sancılrm vardı yıne.doktor su an düzenli çıksaydı bile durdurmak için bir caba göstermezdik artık doğsa bike sorun olmaz dedi doktorum
ya doktor ben 36+1 deyken daha erken durduralım dedi.Gıcık doktor boş yere yatırdı beni

Ya ben de kauçuk daha iyi diye biliyorum canım ben onu vermeyi düşünüyorsum.Limonata sen ne zaman vereceksin canım emziği.Doktorun bir şey dedi mi bu konuda?

Ayy inanmıyorum karnımızda da mı öyle aranıyorlar kuzucuğum beniiiim Annesi iyi doyur bak bebişini.yazııııık

dün gece sağ kalçamdan bacagıma öyle bir kramp girdiki resmen cıglık attımkociş doguruyorum sandı yazık yaa
Benim kasılmalarım son bir haftadır durdu nedendir bilinmez.Yatakta az ayağımı uzatsam hemen kasılıyordum şimdi kurtuldum şükür.Darısı başınıza.

Canım benim ağladım vallahi eşim aklıma geldi benim de o da olsa oturur ağlardı vallahi.Rabbim kurtarmış hayırlısı ile almışsın ya koynuna gerisi boş artık.Rabbbim mutluluğunuzu daim etsin.

ben avent aldım benimkinde seçenek yok ama bildiğim tam tersi, geniş ağızlı olan daha zor değil mi? geniş ağızlı öneriyorlar dara alışıp bırakmasın diye biliyorum
Ben de geniş ağızlı dara göre daha iyi biliyorum ama :44::44:

slm arkadaşlar.doğum yapan anneler rabbim analı babalı büyütsün.rabbim hepimize we bebişlerimize sağlık sıhhat wersin.hayırlısıyla doğumlarımızı yapabilmeyi nasip etsin.bende çarşamba doktora gittim.sezeryan olacağım için gün aldım.Allahın izniyle 12 ocak saat 12 de doğumda olacağım inşallah..:))

selam kızlar.benim birkaç gündür böbreğimde ve kasıklarımda ağrı vardı,zaten önceden de sağ böbreğimde büyüme vardı.bugün ürolojiye gittim böbreğime ultrasonla bakıldı ve doktor biran önce doğum yapman lazım dedi. yoksa tel takılması lazımmış,bebeğe de zararı varmış. birazdan kendi doktoruma gidicem sezaryen hiç istemiyorum. nolur dua edin bişey olmasın ve sezaryen olmasın,aslında hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..

NezayAamann nezayy aglattin ya.hele esinin aglamasi caresziligi yalnizligi ..hemen insan esini yerine koyuoo..kesin herkesin esi ole olur..gecmis olsun..gecmis zaten sukurler olsun allahim bi omur boyu sizi ayirmasinnSaglicakla

Minikkus cnm gecmis olsunn..canini sikma sezeryanda olsan da olmasan da onemli olan sen ve bebeginin sagligii..umarim ehreey yolunda giderr..

canım her doktor farklı tarzda karar verıo bende anlamdım bızımkı artık düzenli sancıda durdurmaya gerek yok dedi ben de anlamadımayrıca evet ozellikle emme reflekslerını gelıstırmek ıcın ellerını fln emerlermiş cok ilginç allahım neler oluo içerde haberımız yok

Minikkuuuş canım benim çok üzüldüm inşallah sezeryan olmaz.Belki suni sancı ile normal doğum yaptırırlar.Ben seni hep merak ediyordum hangimiz önce olcaz diye hayırlısı ile sen doğur o zaman:18::18:.Şimdi dua etcem sana inşlh normal doğum olur canım.Üzme kendini.Herhangi bir durum olursa da haber et olur mu merak ederim seni.Rabbim kolaylık versin canım kocaman öpt seni.Hayırlı haberlerini bekliyorum

çok teşekkür ederim,çok korkuyorum ya dualarınızı eksik etmeyin:18:belki de olmaz bakalım birazdan gidiyorum haber veririm inşallah canım.

geçmiş olsun cnm inş hakkında en hayırlısı en kolayı neyse o olsun korkma..gönlünü ferah tut cnm.....benim komşumun kızındada dalak büyümesi vardı oda sezeryan oldu çok şükür iyiler şimdi böbrek tabi farklı ama hayırlısı olsun inş sağ sağlim kavuşursun yavruna.....bendede taş var ona bakarsan ne olacağım belli değil daha

çok teşekkür ederim,çok korkuyorum ya dualarınızı eksik etmeyin:18:belki de olmaz bakalım birazdan gidiyorum haber veririm inşallah canım.

canım benım Allahım yolunu en hayırlı olana döndürsn bılemeyız normal dogummu hayırlı yoksa sezeryan mı senın için hakkında hayırlısı ne ise o olsn dualarm seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…