2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ne var ne yok hanımlar hala gündelik hayatınıza devam edebiliyomusunuz kocaman göbişlerimizle ben zorlanıyorum artık birde keyifsizim böyle beklemek sıkıyo artık

selamlar..geçmişi okumadan direk yazıyorum,doktora gittim önce direk pazartesi ya da salı sezaryene alalım dedisonra bebeğe baktık ultrasonla başı çok aşağı inmiş bi alttan muayene edelim dedi,vee 1 cm açılmam varmışpazartesi sabah yatış yapıcam açıklığa bakılacak suni sancı verilecek olmazsa sezeryaninşallah gerek kalmaz,kızım da 2920gram olmuş 3 kilo ile doğarsa normal mi sizce:44:kafam çok karışık allak bullak oldum:18:2 ocakta ne çok doğuracak var diyorduk ya biri de ben olucam Allah nasip ederse

Minikkus cnm gecmis olsunn..canini sikma sezeryanda olsan da olmasan da onemli olan sen ve bebeginin sagligii..umarim ehreey yolunda giderr..

canım benım Allahım yolunu en hayırlı olana döndürsn bılemeyız normal dogummu hayırlı yoksa sezeryan mı senın için hakkında hayırlısı ne ise o olsn dualarm seninle

minikkuş geşmiş olsun inşallah bebeğin ve senin için herşey yolunda gider
d dudu arkadaşım gözün aydın alalh analı babalı büyütsün darsı bekleyen bize olsun

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar..

hayırlısı olsun canım ne güzel sende kavuşacaksın bebeğine kilosuda gayet normal sağlıklı olsun inş özellikle ayın 2sini bende merak ediyorum

kızlar geçmişi okuyamadım,durumlardan haberim yok.

merak ediyorum; sezaryenden sonra yüksek belde olsa çamaşır giyilir mi? hani lastikli ya dikiş yerine baskı uygular gibime geliyor.eşofmanların bel lastiği içinde geçerli dediğim ??

buldum.. canım 3 kilo çok iyi :)hiç endişe etme.
umarım herşey yolunda gider..herşey gönlünce olsun..
hayırlısı ile sağ salim al yavrunu kucağına inşallah..

yüksek bel çamaşır tavsiye ediyorlar canım. ben normal düşünüyorum ama aksilik olur da sezeryan olurum diye yüksek bel de alıp koydum çantaya. çamaşırı mecburen giyeceksin zaten hasta bezi ya da pedi tutturmak için

Son düzenleme:

uff artık hepimiz bu güzel duyguları yaşamak istediğimizden herhalde herkes gibi benide çok ağlattın çok güzel anlatmışsın nasıl hissettiğini canım. gözün aydın allah hayırlı evlat etsin inşallah yavrunu darısı hayırlısıyla bize olsun.
sezeryanı da çok rahat anlatmışsın beni de rahatlattın açıkçası. benimde bebek tekrar ters döndüğü için sezeryan ihtimali çok yüksek görünüyo. çok korkuyorum ama inşallah bebeğim sağlıkla gelsinde gerisi önemli değil diye yatıştırmaya çalışıyorum kendimi. ama sen cesaret verdin bana da:)

ne yazmistin canim bildigim bir konuysa yardimci olmak isterim

ben baktım bizim başlığa ne yazmış arkadaş:

http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...nneleri-paylasim-alani-2297.html#post22405886

dün akşam saat 9 gibi Aranızda clexane iğne kullanan varmı?? demiş.

ondan taaa 1 ay önce de şunu atmış:
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...nneleri-paylasim-alani-1848.html#post21970741

Kızlar göbek kısmımda ağrılar oluyor sizdede varmı?Normalmi acaba bu?
demiş.

onun dışında diğer başlıklarda kampanyalarla ilgili filan soruları var.
ekleme:
yine 1,5 ay kadar önce bir soru daha sormuş bizim başlıkta onda da 3-4 kişiden cevap almış, işte bi tanesi:

http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...nneleri-paylasim-alani-1539.html#post21513914

ama sorusuyla ilgili devam etmemiş, herhalde cevapları okumamış ya da öylesine sormuş...

sevgili filiz, fazla ilgi bekleyen birisin galiba. dünden beri clexane kullanan kimse okumamış demek ki sorunu. e kullanmayanların da kullanmadık diye cevap atmaması çok normal, senin de yazdığın tek bir cevap yok ki forumda, diğer başlıklarda bile hep soru sormuşsun.

burda sabahtan akşama teker teker soruları okuyup elinden geldiğince cevap veren, sıkıntıları dertleri paylaşan, gerekince destek olan bir sürü insan var, hepsi de çok iyi insanlar (ben kendimi katmıyorum, çünkü ben sadece okurken bildiğim bişe varsa paylaşmaya çalışıyorum genelde çok vaktim olmuyor) ama sen bu insanlara haksızlık ediyorsun

Son düzenleme:

canım benim tekrar geçmiş olsun.Bebeğin kilosu iyi daha küçük doğanlarda oluyor canım takma kafanı iki güne kadar 3 kilo olur zaten.açılman da varmış hem bebişin aşağıda inmiş suni sancı ile çok çabuk açılma oluyormuş.Sezeryana gerek kalmaz bence.Pazartesi ben de kontrole gitcem ben oradayken sen doğuma gitcen yanii.keşke ben de doğursam o gün ne güzel olur.

canm gözlerım doldu valla sankı ben yasadım o anlarısu anda bebegın yanında ne güzel darısı hayırlısıyla bizim basımıza

amin canım..hayırlısıyla inş.

iyi dileklerin için sağol canım..hamile biri olarak ağlamanı istemezdim. . ama hikayem böyleydi..bundan sonraki ağlamalarını hep mutluluktan olsn inş.

amin canım..çok sağol iyi dilekelrin için.

bir solukta okudum cnm..
allah analı babalı büyütsün,hayırlı evlat olsun inşallah

amin inş.darısı basınıza olsun..

Nezay;

Allah bağışlasın geçmiş olsun şimdi kollarında bebeğin Çok duygulandım

Kızlar, Simranda dün doğuracaktı haberiniz var mı?

cok sağol canım.. teşekkür ederim.

Allah bağışlasın kuzunu, ağlayarak okudum hikayeni, Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin.....

amin cümlemizin bebeğine inş.

ayy ağlamanı istemezdim... o doktoru bana vermeleri lazım asıl..bir de bundan sonra bebek doktoru olarak ona gitcekmişiz.. gidermiyim hiç..seytan görsün yüzünü.. günüm gecmemişti canım..38+2 de doğum yaptım..ben de anlamadım neden öyle oldu..daha vakti vardı oysa..

haklısın canım bir erkeğin ağlaması gerçekten kolay değil..o anki ruh halini tahayyul edemiyorum..rabbim hepimizin bebeklerini korusun.. seni ağlattığım için uzgunum..iyi dileklerin için sağol...

NezayAamann nezayy aglattin ya.hele esinin aglamasi caresziligi yalnizligi ..hemen insan esini yerine koyuoo..kesin herkesin esi ole olur..gecmis olsun..gecmis zaten sukurler olsun allahim bi omur boyu sizi ayirmasinnSaglicakla

aamin inş...hangi baba olursa o caresizlikte oyle yapardı herhalde..ki eşim daha 22 yasında.. ve bu yasta boyle bir olayı yapayalnız yasıdı..rabbim kimseye yasatmasın.. seni de ağlattığım icin uzgunum.. iyi dileklerin için sağol...

canım gözünüz aydın benimde gözlerim doldu yaaaa

kıyamaam..sağol ccanım.darısı sizlere inş.

amin canım inş.yazdıklarımın sana bir nebze dahi olsa faydası olduysa ne mutlu bana.. biliyorsun ben de sezeryan hiç istemiyordum.. ama insanın elinde olmuyo her zaman bazı seyler..sondakikaya kadar kordon düzelcek ümidindeydim hiç umidimi yitirmemiştim ama olmadı..o yuzden sen benim gibi yapma..her iki duruma da hazırla kendini..o zaman daha rahat gecirirsin.. tabi inş. ümit ettiğin gibi bebeğin döner de rahat normal doğum yaparsın olmazsa da takma..sezeryan da rahat bir doğum yontemiymiş... ben gayet rahat kendi işlermi suan yapabiliyorum.hakkında hayırlısı olsun canım...

sağol canım yaaa.valla hala şok halindeyim hiç düşünmemiştim böyle ama hayırlısı olsun artık sen de iyi haberlerle dönersin inşallah doktordan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…