- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.321
kızlar hakan çokerin doğal doğum diye sitesi var ya çok güzel doğum hikayeleri var ya okudukça bir güven geldi bana gaza gelip şimdi doğurcam yani okadarbir göz atın derim ohh cesaret verdi bana
Ben şimdi baktım da hıkayeler sayfanın neresınde acaba??Ben Şubat annesiyim,malum az kaldı bızım de..
Canim dogum haberleri var sol tarafta tikla orda hikayeler
Canim dogum haberleri var sol tarafta tikla orda hikayeler
Cnm bnmde hereey normal.yalniz cuma gunu tartildigimda 22klo almisim..dr dedi tansiyon sorunu olabilir dogum esnasinda bole giderse kilo sezeryan olursinAmma ole dedi ya nasil uzuldum korkuodum hep ama olsun normal olsa ei olurdu dedim..ama tabi normal dogum yapmaya aday adaysin dedi
günaydın kızlar:26:
ben hala doğuramadım yaaa. dün sabah nişan geldi koştura koştura hastahaneye gittik çantalarla. ama nerdeeehiç sancım çıkmadıki ve sadece 1 cm açılmış. doktor tekrar eve gönderdi iki gün içinde düzenli sancıların olmazsa ya da suyun gelmezse ya da çok kanaman olmazsa gelme dedi. bende yarını bekliyorum ama şaka gibi, sancılarım var özellikle geceleri ama düzenli değil, kanamam var ped takıyorum sürekli çok fazla değil ama az az geliyor. gecede uyuyamıyorum hiç.. korkuyorum yaa sezeryanmı olsam annemde sen bu gidişle normal doğuramazsın boşuna sunni sancı çekme diyor:18: yarın sabah zaten randevum vardı ona gideceğiz eğer öncesinde birşey olmazsa. korkuyorum yaaaa ama yarın heralde normal ya da sezeryan bir şekilde doğurtacaklar beni.
Canim 1bucuk aylikken ogrendim 58kilodum..iste cuma gunu 80..bugun gitcem tekrar tarti musait olursa tartilirimm..aslinda hic belli deil diolar vucudun toparladi kendine geldi diolar ama bilemiorummm canim..hayirlsiiii
günaydın canım.
stres yapma rahat ol bebeğini kucağına almana ne kadar az kalmış ayy ben heyecan yaptım ya nişan geldi su geldi sancım var diyorsunuz ya ben özeniyorumbir şekilde doğacaklar canım oyüzden çok fazla takıp da stres yapma doğum sürecine girmişsin artık sadece rahat olmaya ve sonucunu düşünmeye odaklan. hem suni sancı alıp da doğum yapan çok arkadaş okudum ben ve çoğu okadar zor değildi diyor. kendini nasıl hazırlarsan öyle olur canım güzel düşün güzel olsun. meleğini sağlıkla al canım kucağına
http://lbdf.lilypie.com/3isQp2.png
çizelge kısmına bunu kopyalayıp dene canım. daha sonra değiştirip düzeltmek istersen şöyle yapılıyor:
- Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. adresine giriyorsun
- Maternity & Pregnancy yazan yere tıklıyorsun
- Days and weeks yazan yere tıklıyorsun
- Full size ticker yazan yeri seçiyorsun
ya da üstteki bütün bu adımlar yerine şu linke tıklıyorsun:)
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
(üstteki adımları da yazdım, olur da bu yazı arada kaybolursa lilypie sitesinden buraya nasıl gelindiğini hatırlarsınız diye)
- soldan arka plan için cetvelini seçiyorsun, sağ tarafta Next'e basıyorsun
- soldan bebek/leylek vs. seçiyorsun, yine sağda Next'e basıyorsun
- sol tarafta en üstte "Event Date" penceresi var, "Expected Due Date" kısmında beklenen doğum tarihini giriyorsun. sağda yine nexte basıyorsun (öncesinde tarih girdiğin yerin altında başka ayarlar da var onları da kurcalayabilirsin istersen)
- son sayfaya geldiğinde tracker'ın altında bi sürü link var, onlardan "Image URL" yazana tıkla, Code snippet: Image URL yazan pencere gelecek ekrana.
- The Ticker URL: altında bize lazım olan link var, onu kopyalayın.
sonra foruma geliyoruz,
-Üstte kontrol paneli, solda profili düzenle'ye tıklıyoruz
- aşağılarda "Çizelge:" yazan yere kopyaladığın linki yapıştırıyorsun
- en alttan da değişiklikleri kaydet diyorsun hazır oluyor:)
saol canım yaa, bu kadar bekleyeceğimi tahmin etmiyordum herşey birden gelişir olur biter diye düşünüyordum.. böyle olunca da sürekli tetiktesin acaba sancım varda anlamıyormuyum ya da neden kan geliyor diye. bende o sunni sancı alanlardan olacağım inş. çok zor değildir. yarın herşey belli olur artık bende doğum hikayemi yazarım
merhaba ben de tracker yapmak istiyordum yaptım fakat linki profil bilgilerime kopyaladığımda desteklemiyor diyo neden olabilir acaba
selam anişlerrr kargalar pohunu yimeden günaydın dimm dedim(aslında tırsıyorum korkuyorum sresliyim ) azsonra hazırlanıp hasteye gidicem doğuma aneeeeee nolur dua edin gece uyumadım zaten inşlah meleğime kavuşcam hepinizi öpüyorum anestezi uzmanım 10 gibi yapcak büyük ihtimal şehir dışından tatilden dönüyomuşta.kendimi kurbanlık koyun gibi hisediyorum ben yaaa
inşallah hiç bi aksilik olmada sağ salim doğurup kucağına almışsındır yavrunubu gün doğumu olan tüm arkadaşlar için dua ediyoruz...
bakalım ilk kim yazabilecek
kızlar nasılsınız 24 aralıkta kızım dünyaya geldi epidural normal doğum ilegiremedim o süre boyunca malum dikişlerimden sandalyeye oturamıyordum ama şimdi çok rahatım ,darısı bekleyenlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?