2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm bnmde hereey normal.yalniz cuma gunu tartildigimda 22klo almisim..dr dedi tansiyon sorunu olabilir dogum esnasinda bole giderse kilo sezeryan olursinAmma ole dedi ya nasil uzuldum korkuodum hep ama olsun normal olsa ei olurdu dedim..ama tabi normal dogum yapmaya aday adaysin dedi

kızlar hakan çokerin doğal doğum diye sitesi var ya çok güzel doğum hikayeleri var ya okudukça bir güven geldi bana gaza gelip şimdi doğurcam yani okadar bir göz atın derim ohh cesaret verdi bana

Ben şimdi baktım da hıkayeler sayfanın neresınde acaba??Ben Şubat annesiyim,malum az kaldı bızım de..

çok fazla kilo alındığı zaman normal doğuma sıcak bakmıyor sanırım doktorlar canım benim doktorum da aman dikkat et en az kiloyla kapatalım diyordu hep şimdi sesi çıkmıyor hiç ama hamile kaldığın kilo da önemli canım eğer zayıf hamile kaldıysan biraz fazla bile kilo alsan vücut onu kaldırır yine de en iyisini doktorun bilir tabi. bende normal doğumu çok istiyorum ama engel bir durum çıkarsada yapacak bişey yok yeterki meleklerimiz iyi olsun

günaydın kızlar:26:
ben hala doğuramadım yaaa. dün sabah nişan geldi koştura koştura hastahaneye gittik çantalarla. ama nerdeee hiç sancım çıkmadıki ve sadece 1 cm açılmış. doktor tekrar eve gönderdi iki gün içinde düzenli sancıların olmazsa ya da suyun gelmezse ya da çok kanaman olmazsa gelme dedi. bende yarını bekliyorum ama şaka gibi, sancılarım var özellikle geceleri ama düzenli değil, kanamam var ped takıyorum sürekli çok fazla değil ama az az geliyor. gecede uyuyamıyorum hiç.. korkuyorum yaa sezeryanmı olsam annemde sen bu gidişle normal doğuramazsın boşuna sunni sancı çekme diyor:18: yarın sabah zaten randevum vardı ona gideceğiz eğer öncesinde birşey olmazsa. korkuyorum yaaaa ama yarın heralde normal ya da sezeryan bir şekilde doğurtacaklar beni.

günaydın canım.
stres yapma rahat ol bebeğini kucağına almana ne kadar az kalmış ayy ben heyecan yaptım ya nişan geldi su geldi sancım var diyorsunuz ya ben özeniyorum bir şekilde doğacaklar canım oyüzden çok fazla takıp da stres yapma doğum sürecine girmişsin artık sadece rahat olmaya ve sonucunu düşünmeye odaklan. hem suni sancı alıp da doğum yapan çok arkadaş okudum ben ve çoğu okadar zor değildi diyor. kendini nasıl hazırlarsan öyle olur canım güzel düşün güzel olsun. meleğini sağlıkla al canım kucağına

Canim 1bucuk aylikken ogrendim 58kilodum..iste cuma gunu 80..bugun gitcem tekrar tarti musait olursa tartilirimm..aslinda hic belli deil diolar vucudun toparladi kendine geldi diolar ama bilemiorummm canim..hayirlsiiii

Canim 1bucuk aylikken ogrendim 58kilodum..iste cuma gunu 80..bugun gitcem tekrar tarti musait olursa tartilirimm..aslinda hic belli deil diolar vucudun toparladi kendine geldi diolar ama bilemiorummm canim..hayirlsiiii

aynı kiloyla hamile kalmışız canım doktorum kilolu hamile kalmadığın için çok da sorun değil diyordu ama dediğim gibi şimdi ses etmiyor artık bence de kilolu hamile kalmamışsın ama yine de bundan sonra dikkat edelim canım da sonra vermesi sorun olcak

saol canım yaa, bu kadar bekleyeceğimi tahmin etmiyordum herşey birden gelişir olur biter diye düşünüyordum.. böyle olunca da sürekli tetiktesin acaba sancım varda anlamıyormuyum ya da neden kan geliyor diye. bende o sunni sancı alanlardan olacağım inş. çok zor değildir. yarın herşey belli olur artık bende doğum hikayemi yazarım

merhaba ben de tracker yapmak istiyordum yaptım fakat linki profil bilgilerime kopyaladığımda desteklemiyor diyo neden olabilir acaba

doğum hikayemi yazarım dedikten sonra bunu eklemen gerekiyor canım
gerçekten bak görümcemde suni sancıyla doğum yaptı çok rahattı diyor sen kimseyi dinleme her hamile her bünye farklı ama kendini nasıl şartlarsan öyle olacağına inanıyorum ben o yüzden iyi düşün kolay olacak ve ben bebeğimi kucağıma alıcam de daha güzeli varmı meleğin geliyor rahat olmaya çalış canım umarım en kısa zamanda çok güzel ve kolay bir doğum hikayesiyle aramıza geri gelirsin

merhaba ben de tracker yapmak istiyordum yaptım fakat linki profil bilgilerime kopyaladığımda desteklemiyor diyo neden olabilir acaba

tracker'ın olmuş gibi gibi görünüyor, çözüldü mü? orda yazılanlardan başka ekleyebileceğim hiçbirşey yok çünkü, daha ne yazarım bilmiyorum:)

inşallah hiç bi aksilik olmada sağ salim doğurup kucağına almışsındır yavrunu bu gün doğumu olan tüm arkadaşlar için dua ediyoruz...
bakalım ilk kim yazabilecek

kızlar nasılsınız 24 aralıkta kızım dünyaya geldi epidural normal doğum ile giremedim o süre boyunca malum dikişlerimden sandalyeye oturamıyordum ama şimdi çok rahatım ,darısı bekleyenlere inşallah

inşallah hiç bi aksilik olmada sağ salim doğurup kucağına almışsındır yavrunu bu gün doğumu olan tüm arkadaşlar için dua ediyoruz...
bakalım ilk kim yazabilecek

merhaba canım nasılsın? birazdan kontrole gidicem honeye de bakmak istiyorum gelince ikimizden de iyi haberlerle dönerim umarım

canım gözünaydın allahım analı babalı büyütsün darısı bizlere inş
doğum hikayeni de bekliyoruz müsait olduğun ilk fırsatta bu arada bilgilerini yazabilirmisin canım listeye ekleyim seni meleğinin adı doğum haftası boyu gibi

selamlar kızlar,
kayınvalidemlere taşındım ben, bi yerden bi internet buldum ama gidiyor bazen:) artık eskisi kadar girip yazamayacağım. bi kaç gün önce saçlarımı kestirdim, artık duşta daha az zaman geçireyim hem bebek doğunca da rahat ederim diye. 8-9 yıldır sahip olduğum en kısa saç bu oldu, anne saçı derler ya tam omuzda, alışamadım görüntüsüne ama kullanımı çok rahat
girmişken yazılanları da okudum, belki ameliyattan çıkar çıkmaz hikayesini yazan olmuştur diye merakla sona eriştim ama taze anneler henüz fırsat bulamamışlar anlaşılan. inşallah hepsi çok rahat bir şekilde sağlıkla kavuşurlar yavrularına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…