- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.061
kizlar acil sezryanla kizimi kucagima aldim saat 13.10 itibariyle spinal sezryan cok iyiyiz allaha sukur telden giriyorum mesajim gelir ins, Beril ismi 3750 kg 51 cm coook tatli
kizlar acil sezryanla kizimi kucagima aldim saat 13.10 itibariyle spinal sezryan cok iyiyiz allaha sukur telden giriyorum mesajim gelir ins, Beril ismi 3750 kg 51 cm coook tatli
teşekkür ederim inş. Kesin bişey demedi, tekrar doppler çektirmedi çünkü, kesin olmadığı için normal deneyebiliriz ancak böyle bi ihtimal olabilir bundan dolayı direkt sezeryan mantıklı bi tercih olabilir dedi..Bana bıraktı..Ben de zaten normal doğum korkusu olunca, bir de bebişim riske atma ihtimali söz konusu olunca gönül rahatlığıyla sezeryan dedim.. O da gün verdi.
bende ogluşumu kucagıma almak istiyorum artık yaa
Doğum yapan arkadaşlar geçmiş olsun.Allah analı babalı büyütsün.SAğlıklı uzun ömürler versin kuzularınıza...
Allahım yardım et bana da
nasil gidiyor kizlarr
napiyorsunuz
bnde iyiyimm canim tsk
aynen bende Beyazi izliyorum
##
senin tombiş oğlunu çok merak ediyorum valla doğunca hemen foto koyyyy
senin tombiş oğlunu çok merak ediyorum valla doğunca hemen foto koyyyy
paylaşımını okudum valla allah yardımcın olsun.eşin hep öylemiydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?