- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.041
kızlar pazartesi doğuma gideceğim.Sezeryan olacak..Dua edin herşey yolunda gitsin, kızımı sağlıkla kucağıma alayım inş.
neden sezeryan?
normal doğurabileceğimi düşünmedim hiç..Kendim gönüllüydüm sezeryana..Ancak bebişimin gelişimi de çok yavaş ,kilo almıyor.. dolaşım problemi olabilir sancı ile birlikte kalp atımı bozulabilir normal denesek de çok büyük ihtimal sezeryana alınabilirsin dedi Doktor. O yüzden pazartesiye gün verdi..
normal doğurabileceğimi düşünmedim hiç..Kendim gönüllüydüm sezeryana..Ancak bebişimin gelişimi de çok yavaş ,kilo almıyor.. dolaşım problemi olabilir sancı ile birlikte kalp atımı bozulabilir normal denesek de çok büyük ihtimal sezeryana alınabilirsin dedi Doktor. O yüzden pazartesiye gün verdi..
selam, bu forumun ilk takipçilerindenim,
eskisi kadar grip paylaşımda bulunmasam da ara ara girip okuyorum
çok şükür ben meleğime kavuştum darısı kavuşamayanlara diyorum...
Merhaba arkadaşlar. Ben hala buradayım doğuramadımgünüm doldu. Ama kızım beklemeye devam ediyor. Pazar günü tekrar nst var bişi çıkmazsa pazartesi 1 de suni sancıyla doğum denenecek.
kizlar acil sezryanla kizimi kucagima aldim saat 13.10 itibariyle spinal sezryan cok iyiyiz allaha sukur telden giriyorum mesajim gelir ins, Beril ismi 3750 kg 51 cm coook tatli
hayırlısı olsun canım allah kurtarsında dr un kesin bişi demedi mi dolaşım bozukluğu kesin varsa doplerde falan belli oluyo çünkü :44:
hayırlısı olsun allah kurtarsın
bu arada benimkininde gelişimi yavaş bu hafta daha yeni 2870 gr oldu sebebide plasenta daki erken yaşlanma
Herkes bebeğini kucağına aldıkça imreniyorum yaaa, maşallah kızınıza boyu kilosu herşeyi mükemmel..Allah nazarlardan saklasınnn, uzun ömürler versinkizlar acil sezryanla kizimi kucagima aldim saat 13.10 itibariyle spinal sezryan cok iyiyiz allaha sukur telden giriyorum mesajim gelir ins, Beril ismi 3750 kg 51 cm coook tatli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?