2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

normal doğurabileceğimi düşünmedim hiç..Kendim gönüllüydüm sezeryana..Ancak bebişimin gelişimi de çok yavaş ,kilo almıyor.. dolaşım problemi olabilir sancı ile birlikte kalp atımı bozulabilir normal denesek de çok büyük ihtimal sezeryana alınabilirsin dedi Doktor. O yüzden pazartesiye gün verdi..

hayırlısı olsun allah kurtarsın

hayırlısı olsun canım allah kurtarsında dr un kesin bişi demedi mi dolaşım bozukluğu kesin varsa doplerde falan belli oluyo çünkü :44:

bu arada benimkininde gelişimi yavaş bu hafta daha yeni 2870 gr oldu sebebide plasenta daki erken yaşlanma

selam, bu forumun ilk takipçilerindenim,
eskisi kadar grip paylaşımda bulunmasam da ara ara girip okuyorum
çok şükür ben meleğime kavuştum darısı kavuşamayanlara diyorum...

hayırlı olsun canım sağlıkla büyütmek nasip etsin yavrunu,uygun olunca paylaş hikayeni merakla bekliyoruz

Merhaba arkadaşlar. Ben hala buradayım doğuramadım günüm doldu. Ama kızım beklemeye devam ediyor. Pazar günü tekrar nst var bişi çıkmazsa pazartesi 1 de suni sancıyla doğum denenecek.

Son düzenleme:

canımmm çokk sevindim yaaa
Allah analı babalı büyütsün inşallahhh
darısı başıma canım
detaylı doğum hikayeni bekliyorum hee

ayy kızlarr ii akşamlarrr sizin heycanlarınız bir fakrlıdır şimdi eli kulağında sizin bıdıkların
ay ay darısı bizim topimiğize olsun inş. kızlarr ben 5+5 haftalıkım zaman geçermi kızlarr sizler gibi 9 ay bitermi yaaa:))
hepinizeeee sağlıklı kolay bir avazdaa kurtulacak doğumlar diliyorum Allah yardımcınız olsun inş.

kizlar acil sezryanla kizimi kucagima aldim saat 13.10 itibariyle spinal sezryan cok iyiyiz allaha sukur telden giriyorum mesajim gelir ins, Beril ismi 3750 kg 51 cm coook tatli

hayırlısı olsun canım allah kurtarsında dr un kesin bişi demedi mi dolaşım bozukluğu kesin varsa doplerde falan belli oluyo çünkü :44:

teşekkür ederim inş. Kesin bişey demedi, tekrar doppler çektirmedi çünkü, kesin olmadığı için normal deneyebiliriz ancak böyle bi ihtimal olabilir bundan dolayı direkt sezeryan mantıklı bi tercih olabilir dedi..Bana bıraktı..Ben de zaten normal doğum korkusu olunca, bir de bebişim riske atma ihtimali söz konusu olunca gönül rahatlığıyla sezeryan dedim.. O da gün verdi.

Hayırlı olsun bebeğin..Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin ikinize de..Darısı tezz zamanda bize inş.

kizlar acil sezryanla kizimi kucagima aldim saat 13.10 itibariyle spinal sezryan cok iyiyiz allaha sukur telden giriyorum mesajim gelir ins, Beril ismi 3750 kg 51 cm coook tatli
Herkes bebeğini kucağına aldıkça imreniyorum yaaa, maşallah kızınıza boyu kilosu herşeyi mükemmel..Allah nazarlardan saklasınnn, uzun ömürler versin Pazartesi de ben alayım inşşşşşşşş kızımı kucağıma sağlıklı bişekilde..Aminnnnnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…