- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.081
*** rosinetta**
yardımcı bulamadın mı ?
sabahki yazını okudum çok üzüldüm canım.
ama sen eşini alıştırmışsın hep alttan alarak.
en kısa zamanda bulda yardımcı sende rahat et bebeğinde..
Hep böyleydi de, ben biraz geç anladım. Şimdi daha fazla dokunuyor.. Koca değil kaynana bildiğin..
Yardımcı buldum, çok şükür, ama ona da eğitim vermem lazım. Evi ve manyak kocamın tarzını anlatmam lazım. Kadını peşin peşin uyardım zaten, benim adam herşeye karışır, elinde selpak, heryeri yoklar toz arar, eliyle koltukların altını yoklar, dolapların içini her akşam teftiş eder diye.. Kaynanam sessiz bir kadın ama, kocam kaynanayı da aratmıyor sağolsun..
kizlar acil sezryanla kizimi kucagima aldim saat 13.10 itibariyle spinal sezryan cok iyiyiz allaha sukur telden giriyorum mesajim gelir ins, Beril ismi 3750 kg 51 cm coook tatli
3000gr cıvarıı cnm öyle kılolu bebek olmuck ama uzun olckmışlymonatann görümcesı gelcektı temızlk için belkı o yuzden gırememıstr ama tam olarak bugünmuydu bılmıyorum:44::44:bak bende merak ettım şimdi:18:yoksa damadım gelıyor mu
bakalim bekliyoruz sabirsizliklar basladi :))
aa limonataya neoldu ki gecmisi okumadim = ???
selam, bu forumun ilk takipçilerindenim,
eskisi kadar grip paylaşımda bulunmasam da ara ara girip okuyorum
çok şükür ben meleğime kavuştum darısı kavuşamayanlara diyorum...
kizlar acil sezryanla kizimi kucagima aldim saat 13.10 itibariyle spinal sezryan cok iyiyiz allaha sukur telden giriyorum mesajim gelir ins, Beril ismi 3750 kg 51 cm coook tatli
yardımcı buldum, çok şükür, ama ona da eğitim vermem lazım. Evi ve manyak kocamın tarzını anlatmam lazım. Kadını peşin peşin uyardım zaten, benim adam herşeye karışır, elinde selpak, heryeri yoklar toz arar, eliyle koltukların altını yoklar, dolapların içini her akşam teftiş eder diye.. Kaynanam sessiz bir kadın ama, kocam kaynanayı da aratmıyor sağolsun..
selam kızlarne var ne yok herkes iyidir ınsallah bizim dünür sanırım dogurdu artık baska ihtimal gelmıo aklıma... neyse bakalım ben ne zamn dogurcm merak edıyorum :)[/QUOTE
gün farkı ile oğlan kızdan büyük olucak eeee münasibi de öööle zaten.
topiğin eskı günlerını arıym ya cook sessiz artık
selam kızlarne var ne yok herkes iyidir ınsallah bizim dünür sanırım dogurdu artık baska ihtimal gelmıo aklıma... neyse bakalım ben ne zamn dogurcm merak edıyorum :)[/QUOTE
gün farkı ile oğlan kızdan büyük olucak eeee münasibi de öööle zaten.
bizim kız uyuşuk yaa normalde ondan büyüktü
bizim kız uyuşuk yaa normalde ondan büyüktü
canım senin kız bence nazlı olcak
selam, bu forumun ilk takipçilerindenim,
eskisi kadar grip paylaşımda bulunmasam da ara ara girip okuyorum
çok şükür ben meleğime kavuştum darısı kavuşamayanlara diyorum...
canım senin kız bence nazlı olcak
aynen ama onumuzdekı haftasonuna dogru gelsn artık ya
herkesler doğuruyo.. biz ocak sonu anneleri iiice yalnız kalıcaz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?