2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yardımcı buldum, çok şükür, ama ona da eğitim vermem lazım. Evi ve manyak kocamın tarzını anlatmam lazım. Kadını peşin peşin uyardım zaten, benim adam herşeye karışır, elinde selpak, heryeri yoklar toz arar, eliyle koltukların altını yoklar, dolapların içini her akşam teftiş eder diye.. Kaynanam sessiz bir kadın ama, kocam kaynanayı da aratmıyor sağolsun..

allah kolaylık versin canım..herkezin sorunları başka başka..

Günaydın kızlar,

dün rahatsızlndım tansiyonum yükselmiş hastanedeydim ama şu an iyiyim nst ye bağladılar sancı çıkmadı. Alttan da muayene ettiler açıklık yoktu. Baya telaş ettiler ama tansiyonum düşünce herkes rahat bir nefes aldı. bgn tekrar kontrole gideceğim saat 12 de güzel haberlerle dönerim inşallah.

maşallah canım kilosu haftası ile uyumlu sağlıkları yerinde olsun da biz emişirken alır onlar kilolarını

lymonata bence kesin doğurdu, görümcesi temizliğe bgn gelecekti diye biliyorum. temizlik olsa da gece mutlaka girer iki satır bişeyler yazardı. inşallah sağlığı yerindedir. Allah'ım yardımcısı olsun.

bakalim bekliyoruz sabirsizliklar basladi :))

aa limonataya neoldu ki gecmisi okumadim = ???

canım lymonatadan haber alamıyoruz, foruma da girmedi dünden bu yana endişeliyiz.

selam, bu forumun ilk takipçilerindenim,
eskisi kadar grip paylaşımda bulunmasam da ara ara girip okuyorum
çok şükür ben meleğime kavuştum darısı kavuşamayanlara diyorum...

maşallah gözzün aydın, sağlıkla büyüt bebeğini inşallah.

kizlar acil sezryanla kizimi kucagima aldim saat 13.10 itibariyle spinal sezryan cok iyiyiz allaha sukur telden giriyorum mesajim gelir ins, Beril ismi 3750 kg 51 cm coook tatli

:)))) ne güzell yaa maşallah canım gözün de aydın olsun ne büyük mutluluk. darısı başımıza inşallah. sağlıkla....

günaydın kızlar lymonotadan ahla ses soluk yok kesin doğurdu antidepresifin damadı geldi herhalde bende temizliği hafta sonu yapcak diye hatırlıyorum
bide bişey sorcam göğüs kremini doktora sormayı unutmusum siz doktor tavsiyesiylemi aldınız ve nezaman kullanmaya başlıcaksınız

işin çok zor gerçekten allah yardımcın olsun... Aslında bizi yıprattıklarında ellerine ne geçiyor anlamıyorum... Inşallah bulduğunuz bakıcıdan memnun kalırsın. Kolay gelsin.

kızlar kimsede numarası yokuydu lymonatanın valla 2 gündür yok yapmazdı o böyle devamsızlık dogum mu oldu acep?.....bende girmessem benide merak edin emi kızlar :)))

kızlaaar belki size komik ve gerksiz gelebilir ama, hep kafamı kurcalayan birşey vardı... benim saçlarım 12 saatte 1 kg (Malum hemn banyo yapamıcaz). dün markette gezerken bişey buldum saç yıkama bonesi .. özelliği bozulmasın diye açmadım ama sanırım ıslak mendil gibi birşey saçına geçiriyosun ovuyosun temizliyormuş:44: ama kullanan varmı gerçekten işe yarıyormu?? yada daha fena bi sonuç çıkmasın ortaya:18:...kızımın karşısına yağdanlık gibi çıkmak istemiyorum böhüüüüüüüüüüüüüüüüüü

selam kızlarne var ne yok herkes iyidir ınsallahbizim dünür sanırım dogurdu artık baska ihtimal gelmıo aklıma... neyse bakalım ben ne zamn dogurcm merak edıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…