- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.101
aynen ama onumuzdekı haftasonuna dogru gelsn artık ya
inşallah sağlıkla gelir canım ben sanki 40 dan sonra doğurucam gibi bi his var o yüzden hiç umudum yok erken gelir diye
herkese selamm
nasilsiniz bugün bakalim ?
inşallah sağlıkla gelir canım ben sanki 40 dan sonra doğurucam gibi bi his var o yüzden hiç umudum yok erken gelir diye
benimde oyle bır his var içimde
limonatadan haber alaniniz var mi ?
Sanirsam Dogum yapti gözükmedigine göre belki simdi bebisiylee
iyiyiz annesi siz nasılsınız
kızlaaar belki size komik ve gerksiz gelebilir ama, hep kafamı kurcalayan birşey vardı... benim saçlarım 12 saatte 1 kg (Malum hemn banyo yapamıcaz). dün markette gezerken bişey buldum saç yıkama bonesi .. özelliği bozulmasın diye açmadım ama sanırım ıslak mendil gibi birşey saçına geçiriyosun ovuyosun temizliyormuş:44: ama kullanan varmı gerçekten işe yarıyormu?? yada daha fena bi sonuç çıkmasın ortaya:18:...kızımın karşısına yağdanlık gibi çıkmak istemiyorum böhüüüüüüüüüüüüüüüüüü
ama daha çoktu sanki ocak sonu annesi herkes doğurdumu
canım susuz temizleyen birşeyse muhtemelen kimyasal bişeler içeriyordur, doktoruna danışmadan kafana sürme istersen, ilaçlar gibi bebeği etkileyebilir, saç filan da boyanmıyor biliyorsun öyle her boyayla
neyse sekerler ben cikiyorum
daha sonra tekrardan görüsmek üzere
bye........
ben de varım ocak sonu annesi, pek gelmeye niyeti de yok gibi bu aralar
görüşürüz canım temizlik yapcan herhalde kolay gelsin çok yorulma
Günaydın kızlar,
dün rahatsızlndım tansiyonum yükselmiş hastanedeydim ama şu an iyiyim nst ye bağladılar sancı çıkmadı. Alttan da muayene ettiler açıklık yoktu. Baya telaş ettiler ama tansiyonum düşünce herkes rahat bir nefes aldı. bgn tekrar kontrole gideceğim saat 12 de güzel haberlerle dönerim inşallah.
maşallah canım kilosu haftası ile uyumlu sağlıkları yerinde olsun da biz emişirken alır onlar kilolarını
lymonata bence kesin doğurdu, görümcesi temizliğe bgn gelecekti diye biliyorum. temizlik olsa da gece mutlaka girer iki satır bişeyler yazardı. inşallah sağlığı yerindedir. Allah'ım yardımcısı olsun.
canım lymonatadan haber alamıyoruz, foruma da girmedi dünden bu yana endişeliyiz.
maşallah gözzün aydın, sağlıkla büyüt bebeğini inşallah.
:)))) ne güzell yaa maşallah canım gözün de aydın olsun ne büyük mutluluk. darısı başımıza inşallah. sağlıkla....
topiğin eskı günlerını arıym ya cook sessiz artık
ben de varım ocak sonu annesi, pek gelmeye niyeti de yok gibi bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?