- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.021
Allah kurtarsın canım, sağlıkla kavuş inşallah bebeğine...
inş. sağ salim bebeğini kucağına alırsın canım
ALLAH KURTASIN
biz geldiikkızımı gördüm geldim kılosu suyu normal çok şükür boyuda 51cm olmus çatımada baktı çok dar degılmiş ama normal doguma engel görmuom su anlık dedı:44::44:bol bol yürücekmişim hareketlerını say kızını suyun sancın olursa gel hemen dedı
hoşgeldin, geçmiş olsun umarım güvenebileceğin bi doktor bulursun tekrar. 28-29 ocakta bekleyen bi sürü anneyiz burda pek yalnız kalmazsın merak etme
tracker istersen bu da 29 ocak için:
http://lbdf.lilypie.com/HO4Mp2.png
herkese merhaba bizde bugün dr.dan geldik. 38+3 olduk canım kızım da 3330 gr.olmuş.
nst de sancı çıkmadı salı günü tekrar kontrol var çatı muayenesi yapılacak 2.kez :18:
geçmişi pek okuyamadım ama umarım herkes iyidir doğum yapan arkadaşlar ne mutlu size darısı da bizim başımıza inş.
Maşallah cnm bebeğine.ne güzel normal doğuma da müsaitmişsinbundan sonrası artık beklemek hayırlısı ile gelir kızın inşlh.
hayırlısıyla artık gelseler senin sancıların başladıysa artık yakındır herhalde bende hiç sancı çıkmıyo nst de senin sat ın da 17 nisan mıydı?
neredesiniz kizlarrr
sanirim herkes yemekde :)
cevap baya bir gec oldu canim evet 17 nisan di.
slm benimde sat 18 nisan bakalım nezaman gelicek bebekler bu arada lymonota kesin doğurdu herhalde umarım herşey yolundadır
ama sen bennden bi hafta öndew görünüyosun
bende kaçıyorum kayınvaldeme yemeğe gidiyorum dediğin gibi herkes yemekte herhalde canım
cevap baya bir gec oldu canim evet 17 nisan di.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?