2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah cnm bebeğine.ne güzel normal doğuma da müsaitmişsin bundan sonrası artık beklemek hayırlısı ile gelir kızın inşlh.

herkese merhaba bizde bugün dr.dan geldik. 38+3 olduk canım kızım da 3330 gr.olmuş.
nst de sancı çıkmadı salı günü tekrar kontrol var çatı muayenesi yapılacak 2.kez :18:
geçmişi pek okuyamadım ama umarım herkes iyidir doğum yapan arkadaşlar ne mutlu size darısı da bizim başımıza inş.

Merhaba cnm.Seninle aynıyız sanırım ben de 38+3 üm pazartesi de benim randevum var.Senin bebişin girmiş mi kanala canım benimki girmek üzere idi.Çok merka ediyorum girdimi acaba?

kızlar rezene çayı içmeye şimdiden başlasam mı diye düşünürken bakın ne buldum.

Hamilelikte Rezene Çayı

İnsanlar bitkisel çayları, hastalıklardan korunmak ya da başka sebeplerden dolayı tüketirler. Gerek hamilelik döneminde gerekse normal yaşantıda içilen bu bitkisel çayların, vücuda yararlı olduğu ve hiçbir zararının dokunmadığı bilinir. Fakat durum yanlıştır. Adı ne kadar bitkisel de olsa, fazla tüketmek zararlıdır. Her bitkisel çayın vücuttaki işlevi farklıdır. Hamilelikte içilen rezene çayının, rahim kasılmalarına faydası vardır. Hamilelik boyunca devam eden kasılmalar ve kramplar için birebir olan rezene çayı günde en fazla 2 bardak içilmelidir. Bu doz aşıldığı zaman, anne adayına ve bebeğe olumsuz sonuçlar yaratır.

Yeşil çaylar ile ıhlamur tüketmek, grip hastalığına iyi gelir. Yeşil çay içerek kan dolaşımınızı düzenleyebilirsiniz. Ihlamur tüketerek de, vücutta oluşmuş olan ödemler indirilebilir. Gebelikte Hazımsızlık ve şişkinlik sorununu ortadan kaldıran papatya ve zencefil çayı, aynı zamanda adet söktürücüdür. Ayrıca, uyku problemi çekenler için papatya çayı önerilmektedir. Hamilelikte, zencefil çayı içerek, gebelik belirtilerinden olan bulantı ve kusmaları önleyebilirsiniz. Bitkisel çaylardan bir diğeri olan rezene çayı ise, yüksek dozlardaki rahim kramplarına ve ağrılarına iyi gelmektedir.

Bitkisel çayların zararları arasında düşük başta gelir. Günde 2 den fazla bitki çayı tüketmek, anne karnındaki bebeğin gelişimini durdurabilir ya da bebeğin ölmesine neden olabilir. Bu yüzden belirtilen dozajdan fazla tüketmemeye çok dikkat etmelisiniz.

alıntı

Son düzenleme:
Maşallah cnm bebeğine.ne güzel normal doğuma da müsaitmişsin bundan sonrası artık beklemek hayırlısı ile gelir kızın inşlh.

ayy cnm saol yaa düzenli yürüyüşün normal doguma olumlu etkısı cok fazla oluomus zaten baslamıstm ben yürüyüşe artık hiç bırakmcm doguma kadar evet beklıyoruz cnm yaa ama tam anlamıyla kanala girmemiş zilli :)

merhaba kızlar
nasılsınız? kızım uyuyorken fırsat bu fırsat bı bakayım dedim.. kızım bugun 10 günlük oldu.. uykuları düzene girmedi ama benım uykularm onun düzenine girdi.. kayınvalidemler yemeğimi temizliğimi yapıyo ben de fırsat buldukça yatıyorum uyuyorum..keyif yapıyorum bir nevi.. ayrıca kızımızın adını da değiştiridk..nurefşan nesibe koyduk..neşeyi de göbek adındı deriz artık:))) bu arada doğum listesi artmaya başlamış..doğum yapanların gözü aydın olsun.. bu hafta doğumlar daha da artar umarım.. bizden bu kadar kızlar.. bebişim uyanma belirtileri gösteriyo.. ya o uyanıkken uyutmaya çalışıyorum uyuyunca da özlüyorum uyansa istiyorum..gündüz tüm gün onunla ilgileniyorum gece de ruyamda görüyorum..sanırım ben kızıma aşık oldum.. meleğim benim..ayy neyse kızımdan bahsetmeye başlarsam susamam..rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın ...herkese bol muhabbetler kızlar.. mobilden yazdıklarınız okuyorum ama yazamıyorum zor oluyo diye.. ben vakit buldukça takılırım..herkese hayırlı akşamlar öpüyoruz sizi:))))

kızlarrrrr karnım çok kasılıyooo ama oğlumda çok hareketli 1-2 saattir aşağı inip kanala falan mı girmeye çalışıyo acaba çözemiyorum yaa
inşallah öyledir de haftaya cumaya kadar doğurmak nasip olur haftaya doktotum nöbetçiymiş

kızlar pazartesi doğuma gideceğim.Sezeryan olacak..Dua edin herşey yolunda gitsin, kızımı sağlıkla kucağıma alayım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…