2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yakında yeni topik açarız herhalde doğuramayan ocak anneleri :)
A

o doğuramayan ocak annelerin içine beni de katın lütfen

dün doktora gittim nst ye koydular sancı falan çıkmadı
Allah'a çok şükür kızım 3200 kg olmuş normal doğuma çok müsaitmişim.
çatı muayenesi oldum bi de korkulacak bişi yokmuş gerçketen saniyelik bişi
kızım bide kanala girse çok memnun olacaz.
gelsin artık :)

ARkadaşlar doğuramayan bir ocak annesi var ise oda benim :) 40+1 deyim yaa ve hala tık yok :)
Dün ki kontrolde de bir şey çıkmadı doktor en son pazartesi suni sancı veririz dedi. off off :18:

evet canım seni en doğuramayan ocak annesi ilan ediyoz :) inşallah bi avazda doğurursun pazartesiye kalmadan

Ne güzel cnm her şey yolunda işte.Daha benim oğluşum girmemişti 37+6 da şimdi girdi mi bilmiyorum.Bir de meraak ediyorum önce mi girmesi gerekiyor yoksa son anda da girebilir mi?Dr. uma sorcam pazartesi.

eveeeeettt yaa uff
Durun biraz arkadaşlar 38 ler 39 lar bi doğursun sonra size gelir sıra heyecan yapmayın.

ARkadaşlar doğuramayan bir ocak annesi var ise oda benim :) 40+1 deyim yaa ve hala tık yok :)
Dün ki kontrolde de bir şey çıkmadı doktor en son pazartesi suni sancı veririz dedi. off off :18:

Kesinlikle cnm senin yanında biz susalım.Ben iyiden iyiye sıkıldım.^8+4 teyim senin yerinde olsam ne olurdum bilmiyorum.inşlh kalmam 40 lara :18::18:

Aynen canım ben de.

kızlar az önce wcde peceteye az kan geldı ne ki acaba:44:
Nişan olmasın sakııın senin bebişin kanala girmiş miydi antidepresif?

Kızlar utanarak bir şey sorucam ama bu açılma içerde bir yerde mi yoksa dışardaki o bölgeden mi bahsediliyor? Bilgisizliğime verin.

Ayrıca kızzzlaaaar doğum hediyenizden ne haberr kocişler bi şey alcak mı size

kızlar az önce wcde peceteye az kan geldı ne ki acaba:44:

Canım benim taa salı günü geldi o peçeteye kan. Dikkat et eğer kanama devam ederse sorun olur ama kahve rengi bir iki kez daha akıntı ile gelebilir o nişan oluyor. Korkulacak bir şey değilmiş doktorum öyle dedi ve 1.5 cm açılma var bence sancı da suyumda gelmedi. doğumun başlaması 1 hafta kadar bile sürebiliyormuş.

hmm bakalım cnm beklemkten baska caremız yok valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…