- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.121
yakında yeni topik açarız herhalde doğuramayan ocak anneleri :)
Ayakında yeni topik açarız herhalde doğuramayan ocak anneleri :)
yakında yeni topik açarız herhalde doğuramayan ocak anneleri :)
ARkadaşlar doğuramayan bir ocak annesi var ise oda benim :) 40+1 deyim yaa ve hala tık yok :)
Dün ki kontrolde de bir şey çıkmadı doktor en son pazartesi suni sancı veririz dedi. off off :18:
evet canım seni en doğuramayan ocak annesi ilan ediyoz :) inşallah bi avazda doğurursun pazartesiye kalmadan
A
o doğuramayan ocak annelerin içine beni de katın lütfen
dün doktora gittim nst ye koydular sancı falan çıkmadı
Allah'a çok şükür kızım 3200 kg olmuş normal doğuma çok müsaitmişim.
çatı muayenesi oldum bi de korkulacak bişi yokmuş gerçketen saniyelik bişi
kızım bide kanala girse çok memnun olacaz.
gelsin artık :)
Durun biraz arkadaşlar 38 ler 39 lar bi doğursun sonra size gelir sıraeveeeeettt yaa uff
ARkadaşlar doğuramayan bir ocak annesi var ise oda benim :) 40+1 deyim yaa ve hala tık yok :)
Dün ki kontrolde de bir şey çıkmadı doktor en son pazartesi suni sancı veririz dedi. off off :18:
Ne güzel cnm her şey yolunda işte.Daha benim oğluşum girmemişti 37+6 da şimdi girdi mi bilmiyorum.Bir de meraak ediyorum önce mi girmesi gerekiyor yoksa son anda da girebilir mi?Dr. uma sorcam pazartesi.
evet canım onu ben sormaya unuttum dün gittiğimde
sorduğunda bizimle de paylaşırmısın çok merak ediyorum bende
Ne güzel cnm her şey yolunda işte.Daha benim oğluşum girmemişti 37+6 da şimdi girdi mi bilmiyorum.Bir de meraak ediyorum önce mi girmesi gerekiyor yoksa son anda da girebilir mi?Dr. uma sorcam pazartesi.
evet canım onu ben sormaya unuttum dün gittiğimde
sorduğunda bizimle de paylaşırmısın çok merak ediyorum bende
Cnm sen de okuyodun bebek kanala ne zaman girer yazısını kk dan yakaladım seniiibak orada son anda girenler dahi olmuş.Bakalım soracağm pazartesi günü.İnşlh girmiştir. :26::26:
Cnm sen de okuyodun bebek kanala ne zaman girer yazısını kk dan yakaladım seniiibak orada son anda girenler dahi olmuş.Bakalım soracağm pazartesi günü.İnşlh girmiştir. :26::26:
evet baktım da kesin bişi yazmıyordu hani şu hafta da girer falan diye çok korkuyorum girmeyecekte sezeryan olacam die
arkadaşım sezeryan oldu hiç ağrıları dinmedi 1 hafta boyunca razıyım doğum sancısı çekmeye:):)
kızlar az önce wcde peceteye az kan geldı ne ki acaba:44:
evet baktım da kesin bişi yazmıyordu hani şu hafta da girer falan diye çok korkuyorum girmeyecekte sezeryan olacam die
arkadaşım sezeryan oldu hiç ağrıları dinmedi 1 hafta boyunca razıyım doğum sancısı çekmeye:):)
Nişan olmasın sakııınkızlar az önce wcde peceteye az kan geldı ne ki acaba:44:
acaba nişan yada açılmamı doktorunu ara bence ihmal etme bizide heberdar et
Aynen canım ben de.
Nişan olmasın sakııınsenin bebişin kanala girmiş miydi antidepresif?
zorluyordu girmeye calısıodu cnm:18:
Ayyy inşlh o zaman nişandır cnmama ben seni kıskaandım şimdii
Canım benim taa salı günü geldi o peçeteye kan. Dikkat et eğer kanama devam ederse sorun olur ama kahve rengi bir iki kez daha akıntı ile gelebilir o nişan oluyor. Korkulacak bir şey değilmiş doktorum öyle dedi ve 1.5 cm açılma var bence sancı da suyumda gelmedi. doğumun başlaması 1 hafta kadar bile sürebiliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?