- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.141
cnm bakalım bekleyp görcm :44:kıskanma cnm benım sennde gelır ınsallah
canım yakınlarda çatı muayenesi olduğsan eğer 48 saat içindede hafif bi lekelenme geliyormuş doktorum bana dün söyemişti
:132::132: sağol cnm benim hepimiz hayırlısı ile doğururz inşlh.AMA KIZLAR CEVAP VERMEDİNİZbu açıklık nerede oluyor içerde mi yoksa dışarda mı biz yoklayınca anlayabilir miyiiiz?
Canım içeride oluyor yani biz yoklama ile anlayamayız. Tahminime göre bayağı yukarıda çünkü doktor muaynede neredeyse elinin tamamını sokup bakıoyor.:132::132: sağol cnm benim hepimiz hayırlısı ile doğururz inşlh.AMA KIZLAR CEVAP VERMEDİNİZbu açıklık nerede oluyor içerde mi yoksa dışarda mı biz yoklayınca anlayabilir miyiiiz?
kızlar az önce wcde peceteye az kan geldı ne ki acaba:44:
aa dün sabah ollmustm muayene belkı ondandır bızımkı bısey demedı gercı kan gelır fln dıye:44:
bana öyle demişti doktor görürsen korkma çok az bi lekelenme şeklinde olur dedi.
yapılan çatı muayenelerinde normalmiş. ama tabi yine de dikkatli bi şekilde izle canım kendini
ne olur ne olmaz.
Canım içeride oluyor yani biz yoklama ile anlayamayız. Tahminime göre bayağı yukarıda çünkü doktor muaynede neredeyse elinin tamamını sokup bakıoyor.
Bebeğin çıkacağı rahim kesesinde oluyor galiba.
Annneeeeelini miii soktuuu ben de durmadan kendi mi yokluyorum açılmam var mı acaba diyee
Annneeeeelini miii soktuuu ben de durmadan kendi mi yokluyorum açılmam var mı acaba diyee
ARkadaşlar doğuramayan bir ocak annesi var ise oda benim :) 40+1 deyim yaa ve hala tık yok :)
Dün ki kontrolde de bir şey çıkmadı doktor en son pazartesi suni sancı veririz dedi. off off :18:
Bir de ben varım. 40+1 de hala doğuramayan ve tık bile olmayan.
ARkadaşlar doğuramayan bir ocak annesi var ise oda benim :) 40+1 deyim yaa ve hala tık yok :)
Dün ki kontrolde de bir şey çıkmadı doktor en son pazartesi suni sancı veririz dedi. off off :18:
selam, bu forumun ilk takipçilerindenim,
eskisi kadar grip paylaşımda bulunmasam da ara ara girip okuyorum
çok şükür ben meleğime kavuştum darısı kavuşamayanlara diyorum...
Yaşasınn ben çok korkmuştum bir ben kaldım diye. Sana ne dedi doktor ne zaman müdahale edecekler ?
Kızlar korkmayın çatı muaynesinden 3 defa oldum 5 saniyelik bir zorlama sadece. Kızlık zarından çok acımıyor merak etmeyin:=)
lymonata kesin doğum yaptı o bukadar ara vermezdi..
antidepresif'cim muayeneden sonra hafif kan gelebilirmiş benim doktorumda öyle söylemiştim.görürsen korkma demişti.
ayrıca doktorun oraya elinin tamamını soktuğu falan yok ! 2-3 parmağı ile rahim ağzının açıklığını ölçüyor sadece.
biz hiçbir şekilde bunu anlayamayız.çünkü normalini bilmiyoruzki anormalini anlayalım di mi yani..
kızlar doğurmak için bukadar aceleniz niye,sizin yazıları okuyanda sanki günü geçiyor diyecek.mesela antidepresif, kız bizim daha var doğuma sen şimdiden başlarsan hani nerede diye 40+ları hiç bekleyemezsin..acele etmeyin kızlar zaten meleklerimizle son günlerimiz tadını çıkaralım..
40+ olanlar heyecanlanmakta haklılar..allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize..
Ya ne bileyim hani tavalette temizlenirken çok afedersiniz:)nasıl yokluyodun yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?