2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

:132::132: sağol cnm benim hepimiz hayırlısı ile doğururz inşlh.AMA KIZLAR CEVAP VERMEDİNİZ bu açıklık nerede oluyor içerde mi yoksa dışarda mı biz yoklayınca anlayabilir miyiiiz?
Canım içeride oluyor yani biz yoklama ile anlayamayız. Tahminime göre bayağı yukarıda çünkü doktor muaynede neredeyse elinin tamamını sokup bakıoyor.
Bebeğin çıkacağı rahim kesesinde oluyor galiba.

kızlar az önce wcde peceteye az kan geldı ne ki acaba:44:

aa dün sabah ollmustm muayene belkı ondandır bızımkı bısey demedı gercı kan gelır fln dıye:44:

bana öyle demişti doktor görürsen korkma çok az bi lekelenme şeklinde olur dedi.
yapılan çatı muayenelerinde normalmiş. ama tabi yine de dikkatli bi şekilde izle canım kendini
ne olur ne olmaz.

lymonata kesin doğum yaptı o bukadar ara vermezdi..

antidepresif'cim muayeneden sonra hafif kan gelebilirmiş benim doktorumda öyle söylemiştim.görürsen korkma demişti.

ayrıca doktorun oraya elinin tamamını soktuğu falan yok ! 2-3 parmağı ile rahim ağzının açıklığını ölçüyor sadece.

biz hiçbir şekilde bunu anlayamayız.çünkü normalini bilmiyoruzki anormalini anlayalım di mi yani..

kızlar doğurmak için bukadar aceleniz niye,sizin yazıları okuyanda sanki günü geçiyor diyecek.mesela antidepresif, kız bizim daha var doğuma sen şimdiden başlarsan hani nerede diye 40+ları hiç bekleyemezsin..acele etmeyin kızlar zaten meleklerimizle son günlerimiz tadını çıkaralım..

40+ olanlar heyecanlanmakta haklılar..allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize..

Bir de ben varım. 40+1 de hala doğuramayan ve tık bile olmayan.

Yaşasınn ben çok korkmuştum bir ben kaldım diye. Sana ne dedi doktor ne zaman müdahale edecekler ?

Kızlar korkmayın çatı muaynesinden 3 defa oldum 5 saniyelik bir zorlama sadece. Kızlık zarından çok acımıyor merak etmeyin:=)

selam, bu forumun ilk takipçilerindenim,
eskisi kadar grip paylaşımda bulunmasam da ara ara girip okuyorum
çok şükür ben meleğime kavuştum darısı kavuşamayanlara diyorum...

canımcım müsait bir zamanda bilgilerini paylaşır mısın ?

doğum hikayenide bekliyoruz,bizimde doğum topiğimiz var. http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/492604-2012-ocak-annelerinin-dogum-listesi-4.html

kızlarlymonataya kolaylık olsun diye doğum yapanların bilgilerini doğum topiğimize yazmayı düşünüyorum.benim bildiğim kadarı ile pulpy ve eass doğum yaptı.var mı başka doğum son 2 günde ??

Alıntı FeryalOremis kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Annneeee elini miii soktuuu ben de durmadan kendi mi yokluyorum açılmam var mı acaba diyee

ehi ei çok güldüm ya.. ne iğrenç bişey herbişeyi sokuyolar oramıza buramıza..bi huzur vermiyolarki bebemize doğuralım.

Son düzenleme:

En son bu cuma gittim. NST baktılar tekrar. Ve tabi ki yine hiç sancım yoktu.Kızımın keyfide yerindeydi.Pazartesi tekrar gideceğim NST için. Normalde bebekle ilgili bir sorun olmazsa 41. haftayı bekliyoruz dedi. Ama bizim bebekte biraz irice her an sezeryanada alabiliriz diyebilir.. Beklemedeyim sadece. Ama beklemek çok zor yaa artık kucağıma almak istiyorum.

cnm daha öncede bu konu acılmıstı ben erken dogum riskinden dolayı nerdeyse 14 haftadır evde yatıyorum ve bunaldım artık sinir stres bastı artık olsun istiyorum yoksa tabıkı daha vaktımn oldgnu ıyı bılıyorum allah kımseye yasatmasnda cok sıkıntılı oluo beklemesı

herkese slm cici anneler muyeneden geldm smdı catı muayenesı oldum korkulacak hıc bısey yok sıkmayn kendınızı sakın 1 cm açıklık varmış sancıda cıktı beklıyoruz kızımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…