2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar az önce wcde peceteye az kan geldı ne ki acaba:44:

canım herkeste aynı olmaz elbet ama benım doğumumun başladığını kanla anlamıştım..wc de tam kırmızı olmayan kahverengiye yakın kan gördüm..doktoru aradım gel muayene edelim dedi gittiğimde 3 cantım açılman var doğum başlamış dedi..tabi bende böyle oldu herkeste böle mi olur bilmem..sadece yaşadığımı anlatayım dedim..ama ben öncesinde çatı muayenesi olmamştım

ben doğum hediyemi aldıım..çok hoş altın üzeri tektaş pırlanta..benim bi talebim olmamıştı düşünmüşler sağolsunlar..ama parmağıma küçük geldi büyülttürülecek..

üzülmee olur hayırlısıyla ınşallah catı muayenesı oldunmu hıc sancın yok mu

3 defa oldum en son 1.5 cm açılma var öyle tahmin ediyorum doktor kagıda bişiler yazmış tabi boşnakça 1.5 cm yazyırodu:) sancım ufak tefek sancılar doğum başlangıcı gibi değil nişanda geldi ama kızımm gelmediii :)

ay canimya hadi hayirlisi olsun.

sag salim kucagina alirsn ins.

ne kadardir orda yasiyorsun ?

bosnakca bilmiyormusun gerce türkler coktur oralarda.

ben hediye olarak bişe beklemiyorum zaten bi sürü masrafımız oldu, kızımız yeterince büyük bi hediye benim için:)

benimkinde de var o kaynanalık :)) bu arada dogumun çok yakın 39,haftan demi.bebiş ne kadar kilosu fln normal dogum mu bekliyorsun

Normal doğum için bekliyorum. İlki sezeryandı, şimdikini normal istiyorum ama miadının da fazla geçmemesi gerekiyor. Kilosu 3700 falan görünüyor. Kafası 9.9cm ama..

doğumdan bi ay sonra filan küçülttürün isterseniz, şimdi hamilelikten dolayı şişmiş olabilir parmaklar

al benden de o kadar başta dediler ki içerde kanama alanı çok düşük yapabilrsin dinlen işte çalışıyordum doktor çalışman sıkıntı yaratabilir dedi ayrıldım işten yattım evde bol bol sonra da bebeğin poposu aşağıda sezeryan ve erken doğum riskin var dinenmelisin bol bol
şimdi çok şükür ki kızım döndü sezeryanı atlattık ama her gittiğimde bbol bol dinlen diyip duruyor doktor yatmaktan başka çare kalmıyor sıkılıyor insan bu konuda seni çok iyi anlıyorum.

herkese selam..umarım herkes iyidir...2ocak olan sezeryan tarihimi beklemedi oğluşum ve 29 aralık sabahı merhaba dedi bize..çok mutluyum onun kokusu herşeye değer...
doğum bilgilerimi diğer topiğe yazar arkadaşlar..ben kısaca özetleyim:)
sezeryan oldum oğlum 50 cm 3100 gr.ismi tuna.38 haftalık doğdu..herkese iyi akşamlar

masallah ogluna cnm rabbım analı babalı saglıklı buyumesını nasıp etsın.
teyzesının gulu dogmus
bnm yerımede kokla bıtanem hayırlı olsun tekrardan cok sevındım ınan..

allah anali babali büyütsun cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…