- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.161
herkese slm cici anneler muyeneden geldm smdı catı muayenesı oldum korkulacak hıc bısey yok sıkmayn kendınızı sakın 1 cm açıklık varmış sancıda cıktı beklıyoruz kızımızı
kızlar az önce wcde peceteye az kan geldı ne ki acaba:44:
Kızlar utanarak bir şey sorucam amabu açılma içerde bir yerde mi yoksa dışardaki o bölgeden mi bahsediliyor? Bilgisizliğime verin.
Ayrıca kızzzlaaaar doğum hediyenizden ne haberrkocişler bi şey alcak mı size
üzülmee olur hayırlısıyla ınşallah catı muayenesı oldunmu hıc sancın yok mu
3 defa oldum en son 1.5 cm açılma var öyle tahmin ediyorum doktor kagıda bişiler yazmış tabi boşnakça 1.5 cm yazyırodu:) sancım ufak tefek sancılar doğum başlangıcı gibi değil nişanda geldi ama kızımm gelmediii :)
bende pek sonlardayım sizler de en azından 37 bitmiş bakalım her an şubat anneleri grubuna girebilirim :)
Kızlar utanarak bir şey sorucam amabu açılma içerde bir yerde mi yoksa dışardaki o bölgeden mi bahsediliyor? Bilgisizliğime verin.
Ayrıca kızzzlaaaar doğum hediyenizden ne haberrkocişler bi şey alcak mı size
benimkinde de var o kaynanalık :)) bu arada dogumun çok yakın 39,haftan demi.bebiş ne kadar kilosu fln normal dogum mu bekliyorsun
canım herkeste aynı olmaz elbet ama benım doğumumun başladığını kanla anlamıştım..wc de tam kırmızı olmayan kahverengiye yakın kan gördüm..doktoru aradım gel muayene edelim dedi gittiğimde 3 cantım açılman var doğum başlamış dedi..tabi bende böyle oldu herkeste böle mi olur bilmem..sadece yaşadığımı anlatayım dedim..ama ben öncesinde çatı muayenesi olmamştım
ben doğum hediyemi aldıım..çok hoş altın üzeri tektaş pırlanta..benim bi talebim olmamıştı düşünmüşler sağolsunlar..ama parmağıma küçük geldi büyülttürülecek..
cnm daha öncede bu konu acılmıstı ben erken dogum riskinden dolayı nerdeyse 14 haftadır evde yatıyorum ve bunaldım artık sinir stres bastı artık olsun istiyorum yoksa tabıkı daha vaktımn oldgnu ıyı bılıyorum allah kımseye yasatmasnda cok sıkıntılı oluo beklemesı
Kaç haftalıktın sen canım?
hayır kimsede teli yok sanırım herkes onu çok merak ediyo zatenlimonata dan haberr yok demi kizlar daha ????????
herkese selam..umarım herkes iyidir...2ocak olan sezeryan tarihimi beklemedi oğluşum ve 29 aralık sabahı merhaba dedi bize..çok mutluyum onun kokusu herşeye değer...
doğum bilgilerimi diğer topiğe yazar arkadaşlar..ben kısaca özetleyim:)
sezeryan oldum oğlum 50 cm 3100 gr.ismi tuna.38 haftalık doğdu..herkese iyi akşamlar
herkese selam..umarım herkes iyidir...2ocak olan sezeryan tarihimi beklemedi oğluşum ve 29 aralık sabahı merhaba dedi bize..çok mutluyum onun kokusu herşeye değer...
doğum bilgilerimi diğer topiğe yazar arkadaşlar..ben kısaca özetleyim:)
sezeryan oldum oğlum 50 cm 3100 gr.ismi tuna.38 haftalık doğdu..herkese iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?