2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar iyi akşamlar nasılsınız?

ben size bişi sorucam dün gece uyurken sağa sola döndüğümde başım döndü hemde çok kötü baya bür süre kalkamadım uyuyamadım gözümü kapattığımda da dönmeye devam ediyordu..epey bir süre öylece kaldıktan sonra biraz toparladım yüzümü yıkadım..az yoğurt yedim ne yapıcağımı bilemedim aslında..midem de bulanıyordu korktum..
benimle aynı durumu yaşayanlar oluyormu?? cvb verirmisiniz lütfen

ay canimya hadi hayirlisi olsun.

sag salim kucagina alirsn ins.

ne kadardir orda yasiyorsun ?

bosnakca bilmiyormusun gerce türkler coktur oralarda.
9 aydır buradayım . Malesef bir iki kelime cümle dışında bilmiyorum boşnakça.
İngilizce biliyor doktorlar ingilizce anlaşmaya çalışyoruz. Yarın sabah nst var bakalım hayırlısı ne olacak

aynen cnm ya eve kapanıp yatmak kadar zor bişey yokmuş allah kımseye yasatmasın cook zor yıne de sükür bugünleri geldiik

Canım, kan değerlerin düşük olabilir. Gidip kan sayımı yaptırmakta fayda var. Benim günde 1-2 defa dönüyordu başım, ara ara midemde bulanıyordu ama onunla alakalı olduğunu sanmıyorum. Kan değerlerim düşük çıktı, pekmez falan ye abartmadan derim.

Bu arada bebeğim yan durduğu için sezaryan olucam, Perşembe inşallah kollarımda olacak meleğim

anladım canım..çalışmaya alışmış biri için evde durmayı bırak evde zorunlu olarak yatmak çok zor..bilirim..tabi ben artık alıştım 4 yıldır evdeyim,çalışmıyorum :)

benimde rahim içinde kanamam vardı,çok şükür ki hiç bişi olmadı meleğime.

hayırlısıyla gelsinlerde dünyaya sağsalim inşallah..

inşallah sağsalim alırsın meleğini kollarına..son 5 gün...

canım baş dönmesi bende de var aynen anlattığın gibi yatakta sağıma soluma dönerken oluyor.genelde hızlı hareket ettiğim zaman oluyor.
doktoruma soracak kadar ciddi olmadığı için durum sormadım ban.ama sen sor istersen doktoruna.ne olur, ne olmaz..

içimemi dogdu ney 2 gün önce lymonataya msj atmıştım tel.nolarımızı birbirimize verelim ne olur ne olmaz diye haberleşiriz diye.hafta sonu temizligi vardı ama temizlik yapsada girer bi bakardı ne oldu ki dogumu mu oldu acaba....çok merak ettim ben ya

9 aydır buradayım . Malesef bir iki kelime cümle dışında bilmiyorum boşnakça.
İngilizce biliyor doktorlar ingilizce anlaşmaya çalışyoruz. Yarın sabah nst var bakalım hayırlısı ne olacak

( kötü dil bilmeyince canim ya bende almanyadayim

bende cat pat anliyorum kursa gidiyorum 1,5 yildir.

sende bir kursa falan gitseydin keske

zor olmuyor mu alisveris konusunda falan

limonata vermedimi ki canım telini sana bende çok merak ettim yahh

doğumdan bi ay sonra filan küçülttürün isterseniz, şimdi hamilelikten dolayı şişmiş olabilir parmaklar
Onu dusundum canim nisan yuzugumu falan takiyorum rahat oluyo parmaklarimda sislik yok yani zaten dogumdan sonra aldigim kilonun 9 unu vermisim bana iki kilo kalmis hamilelik oncesi kilomdayim sayilir sislik falanda olmadi sukur
yuzden buyultturmeye gondercem

kızlar bişi soracam

az önce bi ağrı girdi karnıma geçmek bilmiyor karnımın üst tarafı bıçak gibi kesiyo sanki nefes alıp verdikçe ağrı rahimime doğru saplanıyor kasılıp kalıyorum
yalancı doğum sancısı mı bu bilgisi olan var mı?yardım lütfen

gerçek de olabilir hayırlısı inşallah :) nekadar sürüyo yani hala devam ediyormu, belli aralıklarla tekrar ediyorsa doğum sancısı olabilir. tabi yaşamadım okuduklarımdan bu kadar biliyorum ben :26:

iyi akşamlar kızlar.bugün haftalık kontrolümüz vardı.benim bebişimin suyu azalmış ve kordonu çok kireçlemiş ve yine ters duruyor.pazartesi sezeryanla bebeğimizi kucaklıycaz inşallah.dualarınızı eksik etmeyin.Allah herkesin yardımcısı olsun...

gerçek de olabilir hayırlısı inşallah :) nekadar sürüyo yani hala devam ediyormu, belli aralıklarla tekrar ediyorsa doğum sancısı olabilir. tabi yaşamadım okuduklarımdan bu kadar biliyorum ben :26:
yok gelip gidiyo sürekli ama karnım taş gibi
doktora gidecez biraz daha bekleyim diorum

bizimde bugün kontrolümüz vardı 2900 olmuş boyuda 48cm civarı zilli hareket etmekten kilo alamıyor hep yakıyor ya korku kapladı beni 17 ocakta bir yaramazlık olmazsa sezeryan olacağım

bende hiç olmadı ama tansiyonla ilgili olabilir evde varsa ölç ya da bi yerde ölçtür istersen, düşükse çok sorun değil de yüksek tansiyon hamilelikte tehlikeli diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…