- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.201
haydut
nasılsın,durumlar nasıl ??
aramızda 1 gün vardı bizim galiba..
limonata vermedimi ki canım telini sana bende çok merak ettim yahh
fazla kilolarımdan başka derdim yok şükür canım..
benimki gününü beklerse 100 kiloyla doğuma giderim heralde:18:
ocak annesı degıl de bı hazıran annesı olsa olur mu? :)))
yeni hamis annemizde hosgelmis...........senin bebisin daha 2,5 aylikmis...evet bayagi önünüzde uzun yol var...allah senide hayirlisiylan bebisine kavustursun.........ne güzel yolun sonuna gelmişsiniz hayırlısıyla da doğumunuzu yaparsınız Allah ın izniyle.inşallah bende o günleri görürüm ama çok zaman vaar
yeni hamis annemizde hosgelmis...........senin bebisin daha 2,5 aylikmis...evet bayagi önünüzde uzun yol var...allah senide hayirlisiylan bebisine kavustursun.........
seninki neydi cnm 2 gün büyüksünüz galiba:) bakalım sıralarını bekleyeceklermi bizim bebişler
herkese selam..umarım herkes iyidir...2ocak olan sezeryan tarihimi beklemedi oğluşum ve 29 aralık sabahı merhaba dedi bize..çok mutluyum onun kokusu herşeye değer...
doğum bilgilerimi diğer topiğe yazar arkadaşlar..ben kısaca özetleyim:)
sezeryan oldum oğlum 50 cm 3100 gr.ismi tuna.38 haftalık doğdu..herkese iyi akşamlar
kizlar bende bi dusa gireyim ..sancilar yine basladi......neolur ne olmaz....hazirlikli olayim... size iyi uykular.......gerci son günlerde artik uyumak yatmak bile iskence oluyo...allah son günlerimizde bize sabirlar versin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?