2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar
benim de 15 ocak son dedi o tarihe kadar gelmezse suni sanci verip normal dogumu yaptirmaya calısacagiz diyor ama benim cati muayenesi olmadi hic dr dogum sureci baslamadan kontrol etmiyor

sikayetlerim
- bulantı
- uykusuzluk
- karın ve genital bolgede agri
arada sırada cok fazla halsizlik oluyor
kızım yakında gelmezse beni çatlatacak :)

arkadaşlar benim bebiş beni emmiyo hastanede mamaya fena alıştı kahroluyorummm. sürekli ağlıyasım geliyooooooooo.

ne yapacağımı şaşırdımmmm

kızlar herkese iyi geceler
bugün kontrolum vardı çok merak ediyorum benim gibi fırıl fırıl dönen bebeği olan var mı 4 haftadır her gittiğimde pozisyonunu değiştirmiş oluyo kızım. başı aşağıda olması gerekirken bu hafta yeniden yukarı dönmüş. doktorum bile hayret etti bu duruma. kanala yerleşmeye çalışıyo ama çok müsait değil ondan geri dönüyo herhalde diyo doktor. bi sezeryan bi normal ne olacak belirsiz halde dolaşıyorum. bi hafta daha bekleyelim dedi doktor eğer dönmemiş olursa 10 gün sonra doğumum var benimde.
bugün çatı muayenesi de yaptı. çok kolay değilmiş ama dayanılmaz bişeyde değil korkanlar için. biraz çığlık attım ama istemsiz oldu tabi. çok iyi değilmiş çatım ama kesin normal yapamazsın da demiyorum dedi bakalım hayırlısı nasıl bi doğum bekliyo beni.

merhaba kızlar bgn dr. kontrolümüz vardı çok şükür oğlum iyiymiş 3300 gr olmuş, mışıl mışıl uyuyordu. dün tansiyon yüksekliği nedeniyle hastanedeydim bgn doktorum hergün tansiyonumu ölçtürmemi söyledi. 10 gün sonra tekrar gideceğim çatı muayenesi yapacak. oğlum henüz kanala girmemiş 10 gün içinde doğum bekleme dedi.

selamm

ben geldim benimde aksam üstü karnim agriyordu kasilmam oldu

sicak bir dusa girdim rahatladim

simdi agrim yok ama kasilmalarim var sanirim kanala girmeye caqlisiyor bizim pitircik

selam kizlar...benimde 3-4 gündür sancilarim var....2 gün önce nerdeyse hastaneye gidiyorduk son anda sancilar kesildi vazgectik sonra gitmekten....sizler nasilsiniz

ne güzel yolun sonuna gelmişsiniz hayırlısıyla da doğumunuzu yaparsınız Allah ın izniyle.inşallah bende o günleri görürüm ama çok zaman vaar

ne güzel yolun sonuna gelmişsiniz hayırlısıyla da doğumunuzu yaparsınız Allah ın izniyle.inşallah bende o günleri görürüm ama çok zaman vaar
yeni hamis annemizde hosgelmis...........senin bebisin daha 2,5 aylikmis...evet bayagi önünüzde uzun yol var...allah senide hayirlisiylan bebisine kavustursun.........

kizlar bende bi dusa gireyim ..sancilar yine basladi......neolur ne olmaz....hazirlikli olayim... size iyi uykular.......gerci son günlerde artik uyumak yatmak bile iskence oluyo...allah son günlerimizde bize sabirlar versin.....

Son düzenleme:
seninki neydi cnm 2 gün büyüksünüz galiba:) bakalım sıralarını bekleyeceklermi bizim bebişler

benimki de oğlan canım minyon oğlan ama

hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşl bebeğini darısı başımıza artık

kizlar bende bi dusa gireyim ..sancilar yine basladi......neolur ne olmaz....hazirlikli olayim... size iyi uykular.......gerci son günlerde artik uyumak yatmak bile iskence oluyo...allah son günlerimizde bize sabirlar versin.....

iyi uykular,eğer doğumun başladıysada hayırlıs haberlerinizi alırız umarım.iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…