- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.221
kizlar bende bi dusa gireyim ..sancilar yine basladi......neolur ne olmaz....hazirlikli olayim... size iyi uykular.......gerci son günlerde artik uyumak yatmak bile iskence oluyo...allah son günlerimizde bize sabir
hayırlısı olsun allah kolaylıklarr versinn sana
kizlar bende bi dusa gireyim ..sancilar yine basladi......neolur ne olmaz....hazirlikli olayim... size iyi uykular.......gerci son günlerde artik uyumak yatmak bile iskence oluyo...allah son günlerimizde bize sabirlar versin.....
merhaba kızlar
2 gündür giremiyordum eşim çok hasta ona bakıcılık yapıyorum:2: birde görümcem geldi evi derledik topladık hazırlıklı olalım dedik
fazla vaktim yok geçmişe biraz bakayım yeni doğumlar varmı listemizi düzenleyim
merhaba kızlar
2 gündür giremiyordum eşim çok hasta ona bakıcılık yapıyorum:2: birde görümcem geldi evi derledik topladık hazırlıklı olalım dedik
ayyyyyyyyy kızlar beni merak etmişsinizçok teşekkür ederim düşünmeniz beni çook mutlu etti çok güzel paylaşımlar yakaladık burda aile gibi olduk gerçekten birbirimizi meleklerimizi merak ediyoruz hepinize çoook teşekkür ederim
amaaa malesef ben doğuramadım daha pek de doğuracağımı sanmıyorum zaten eşim bile karar verdi şubatta da gelmez bizim oğlan dedi
ne kadar çok doğum yapan arkadaş olmuş kızlar listemizi düzenleyim
okkes canım okumadım görmedim gözümden kaçtı sanırım bakıyorum hemen
ah ah keşke doğurdum diye gelseydim ya doğuramıyorum benbebiş de kanalda 1 haftadır hala tık yok ya ne tembel çocuğum var
arkadaşlar benim bebiş beni emmiyo hastanede mamaya fena alıştı kahroluyorummm. sürekli ağlıyasım geliyooooooooo.
ne yapacağımı şaşırdımmmm
kızlar herkese iyi geceler
bugün kontrolum vardı çok merak ediyorum benim gibi fırıl fırıl dönen bebeği olan var mı 4 haftadır her gittiğimde pozisyonunu değiştirmiş oluyo kızım. başı aşağıda olması gerekirken bu hafta yeniden yukarı dönmüş. doktorum bile hayret etti bu duruma. kanala yerleşmeye çalışıyo ama çok müsait değil ondan geri dönüyo herhalde diyo doktor. bi sezeryan bi normal ne olacak belirsiz halde dolaşıyorum. bi hafta daha bekleyelim dedi doktor eğer dönmemiş olursa 10 gün sonra doğumum var benimde.
bugün çatı muayenesi de yaptı. çok kolay değilmiş ama dayanılmaz bişeyde değil korkanlar için. biraz çığlık attım ama istemsiz oldu tabi. çok iyi değilmiş çatım ama kesin normal yapamazsın da demiyorum dedi bakalım hayırlısı nasıl bi doğum bekliyo beni.
merhaba kızlar bgn dr. kontrolümüz vardı çok şükür oğlum iyiymiş 3300 gr olmuş, mışıl mışıl uyuyordu. dün tansiyon yüksekliği nedeniyle hastanedeydim bgn doktorum hergün tansiyonumu ölçtürmemi söyledi. 10 gün sonra tekrar gideceğim çatı muayenesi yapacak. oğlum henüz kanala girmemiş 10 gün içinde doğum bekleme dedi.
ayyyyyyyyy kızlar beni merak etmişsinizçok teşekkür ederim düşünmeniz beni çook mutlu etti çok güzel paylaşımlar yakaladık burda aile gibi olduk gerçekten birbirimizi meleklerimizi merak ediyoruz hepinize çoook teşekkür ederim
amaaa malesef ben doğuramadım daha pek de doğuracağımı sanmıyorum zaten eşim bile karar verdi şubatta da gelmez bizim oğlan dedi
merhaba kızlar
tmm canım çok geçmiş olsun eşinede.haberleşelim merakta bırakma bizi:18:kızlar çoook teşekkür ederm hepinizebir daha akşamda olsa girip doğurmadım derim listemizi biraz düzenledim ama bir iki eksik var daha onlarıda gelince halledicem. eşimle hastaneye gidicez şimdi hasta kocişim gelince muhabbete ortadan dalarım ben yine okkes evet canım samimi olanlar birbirlerine numaralarını verirlerse merakta kalmamış oluruz bizde geldiğimde özelden mesaj atıcam canım sana:13:
şimdilik görüşürüz kızlar öğleden sonra gelirim yine
herkese günaydınnnn bu aradaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?