2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar bende bi dusa gireyim ..sancilar yine basladi......neolur ne olmaz....hazirlikli olayim... size iyi uykular.......gerci son günlerde artik uyumak yatmak bile iskence oluyo...allah son günlerimizde bize sabirlar versin.....

kolay gelsin ... uyu ama ihtiyacın olacak.ama bende uyuyamıyorum bu saatte uyandım.mide bulantısı var.

merhaba kızlar
2 gündür giremiyordum eşim çok hasta ona bakıcılık yapıyorum:2: birde görümcem geldi evi derledik topladık hazırlıklı olalım dedik
fazla vaktim yok geçmişe biraz bakayım yeni doğumlar varmı listemizi düzenleyim

nerdesin kız sen öldürdün bizi meraktan...

Ay bbiz seni dogurttuk haberin yok

ayyyyyyyyy kızlar beni merak etmişsiniz çok teşekkür ederim düşünmeniz beni çook mutlu etti çok güzel paylaşımlar yakaladık burda aile gibi olduk gerçekten birbirimizi meleklerimizi merak ediyoruz hepinize çoook teşekkür ederim
amaaa malesef ben doğuramadım daha pek de doğuracağımı sanmıyorum zaten eşim bile karar verdi şubatta da gelmez bizim oğlan dedi
ne kadar çok doğum yapan arkadaş olmuş kızlar listemizi düzenleyim
okkes canım okumadım görmedim gözümden kaçtı sanırım bakıyorum hemen

tabi merak ederiz kız demirbaşsın sen :)) telefon numaralarımızı verelim dedim ne olur ne olmaz haberdar ederiz birbirimizi.

arkadaşlar benim bebiş beni emmiyo hastanede mamaya fena alıştı kahroluyorummm. sürekli ağlıyasım geliyooooooooo.

ne yapacağımı şaşırdımmmm

Canııım benim hiç mi almıyo ağzına :18: sen ısrarla vermeye devam et.Uff yaa sen mi verdin mamayı yoksa ebeler mi verdi hastanede.Bir de biberonla mı verdiniz.Biberonla verince anneyi unutuyormuş yaramazlar

Canım yaa senin yaramaz da hakikaten hiç durmuyor yerinde.Eğer gittiğinde dönmüş olursa hemen suni sancı ile başlattır doğumu bir daha dönmesine fırsat verme şaka bir yana inşlh dönerde sağ salim yaparsın doğumunu.:26::26:

Maşallah oğluşuna.Bu ocak annelerinin bebişleri ne de çok sevdiler annelerinin karınlarını yapıştılar çıkmak bilnmiyorlar.Kanala girenler bile gelemedi bir türlüü

Canım nerelerdesin yaaa özledik valla seni kesin doğurdu dedik.Neyse iyisin ya hoşgeldin Sevindim döndüğüne buralar sensiz çook sakin

kızlar çoook teşekkür ederm hepinize bir daha akşamda olsa girip doğurmadım derim listemizi biraz düzenledim ama bir iki eksik var daha onlarıda gelince halledicem. eşimle hastaneye gidicez şimdi hasta kocişim gelince muhabbete ortadan dalarım ben yine okkes evet canım samimi olanlar birbirlerine numaralarını verirlerse merakta kalmamış oluruz bizde geldiğimde özelden mesaj atıcam canım sana:13:
şimdilik görüşürüz kızlar öğleden sonra gelirim yine

şükür ki iyisin, kocişine çok geçmiş olsunnn. çok ama çok merak ettik seni ((

tmm canım çok geçmiş olsun eşinede.haberleşelim merakta bırakma bizi:18:

kısss benden önce dogurdun dıye içim içimi yediallahtan daha bıse yokmuş çatladım meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…