- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.241
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/492604-2012-ocak-annelerinin-dogum-listesi.html (2012 Ocak Annelerinin Doğum Listesi)
doğum yapan annelerimiz bilgilerini yazarlarsa listeye eklerim ve gözümden kaçan bir doğum ya da listede bir yanlışlık olursa yazarsanız çok sevinirim kızlar..
tmm canım çok geçmiş olsun eşinede.haberleşelim merakta bırakma bizi:18:
şükür ki iyisin, kocişine çok geçmiş olsunnn. çok ama çok merak ettik seni((
lymonota hoşgeldin canım biz senin oğlanı doğurttuk iki günlük bile oldu
hoşgeldincanım.senin dünürün geldi gii yakalayamadıniyimiş dogurmamış allahtan damadın tembel
eveet benım damat uyusuk biraz gercı benım kızda öyle tam tencere yuvarlandı kapagını buldu dıyoruz biz bu durumaaa
canlarım hepinize tekrardan çok teşekkür ederim düşündüğünüz içinben çok iyiyim oğlumun yeri zaten rahat belli eşim hasta işte bir o sorunumuz var başımda hadi hadi diyor şimdi gelince konuşuruz bol bol öptüm hepinizi iyi bakın meleklerinize
kübraaa doğurmadım kız ben daha senin damat daha karnımda yanitembel bir damadın olcak galiba annene çok selam söyle canım dünüründen
:)) :123::123::123:allahın emri.......kızını bizim oglana istiyoruz :))
bir kızı yüz kişi ister 1 kişi alırmıs cnmlymonata duymasn valla kavga cıkar
yok canım ne kavga çıkacak :)) benim oglum onun oglu sayılır yani şakacıktan dedim ben şaka şaka.
kizlarrr
benimde nisan geldi sanirsam
kirmiziile kahve rengi karisimi akintim geldi
hastaneye gidiyoruz...
kizlarrr
hastaneye gidiyoruz...
merhaba kızlar
ayy doğumlar hızlandı valla hadi darısı başımızagerçi bizim bebekler yine tembel sayılır aralık annelerinin çoğu kasımda doğum yapmıştı. ocak ortası geldi neredeyse biz hala yavaşız
merhaba kızlar
2 gündür giremiyordum eşim çok hasta ona bakıcılık yapıyorum:2: birde görümcem geldi evi derledik topladık hazırlıklı olalım dedik
fazla vaktim yok geçmişe biraz bakayım yeni doğumlar varmı listemizi düzenleyim
kizlarrr
hastaneye gidiyoruz...
Evet ya bizimkiler günü gününe gelecek sanırım cnm.Nasıl hevesleniyordum bu hafta doğururum diye bu hafta da olmadı.Yarın kontrolüm var.Dr. dicem bu hafta da gelmezse suni sancı istiyorum diye çünkü o kadar sancı çekiyorum ki 1 aydır nerdeyse artık çook yoruldum.Herkesin böyle mi Allahım acaba.Sürekli bir rahatsızlık hali. 3 gündür daha berbatım.Yavrumda sancılar geldikçe kıvranıyor taş gibi oluyor.Ona da üzülüyorum
geçiş olsun canım eşine,işlerde bitmiş gelir artık senin oğlan
hayırlı olsun canım umarım bende de bu tarz belirtiler başlar artık
canım benden 3-4 hafta geride olan tanıdıklarım vardı hepsi doğurduay nasıl sinir oluyorum anlatamam birde doktor 2 aydan fazla oldu hazırlıklı olun erken gelcek diyor ee 1 haftadan fazladırda kanaldaymış daha ne bekliyor anlamadım ki ben birde erken doğum ihtimalimiz olmasaydı merak ediyorum marttamı gelecekti
sıkıntılarım da arttı iyice su toplamadım şişmedim diyordum 2 gündür bacaklarım falan nasıl şiş su toplamış hep karnımda da çatlak gördüm2-3 gün önce doğsaydı çatlak falan yoktu halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?