2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım nazar boncuğum arkadaşımız 05 Ocakta öğlen sezeryanla kucağına almış. erkek, 3300 kg 50 cm doğmuş. foruma aynı gün yazdım ama gözden kaçtı sanırım. tatlım bilgilerini eklersin listeye....

tmm canım çok geçmiş olsun eşinede.haberleşelim merakta bırakma bizi:18:

şükür ki iyisin, kocişine çok geçmiş olsunnn. çok ama çok merak ettik seni ((

lymonota hoşgeldin canım biz senin oğlanı doğurttuk iki günlük bile oldu

canlarım hepinize tekrardan çok teşekkür ederim düşündüğünüz için ben çok iyiyim oğlumun yeri zaten rahat belli eşim hasta işte bir o sorunumuz var başımda hadi hadi diyor şimdi gelince konuşuruz bol bol öptüm hepinizi iyi bakın meleklerinize
kübraaa doğurmadım kız ben daha senin damat daha karnımda yani tembel bir damadın olcak galiba annene çok selam söyle canım dünüründen

bende önce dogurma bak bozusuruzsenin gelınde tembel rahat oleşinede üzüldm gecmiş olsun tatlım yaaanneme selamını söylerm cnm

merhaba kızlar
ayy doğumlar hızlandı valla hadi darısı başımıza gerçi bizim bebekler yine tembel sayılır aralık annelerinin çoğu kasımda doğum yapmıştı. ocak ortası geldi neredeyse biz hala yavaşız

Evet ya bizimkiler günü gününe gelecek sanırım cnm.Nasıl hevesleniyordum bu hafta doğururum diye bu hafta da olmadı.Yarın kontrolüm var.Dr. dicem bu hafta da gelmezse suni sancı istiyorum diye çünkü o kadar sancı çekiyorum ki 1 aydır nerdeyse artık çook yoruldum.Herkesin böyle mi Allahım acaba.Sürekli bir rahatsızlık hali. 3 gündür daha berbatım.Yavrumda sancılar geldikçe kıvranıyor taş gibi oluyor.Ona da üzülüyorum

Son düzenleme:

geçiş olsun canım eşine,işlerde bitmiş gelir artık senin oğlan

kizlarrr

benimde nisan geldi sanirsam

kirmiziile kahve rengi karisimi akintim geldi

hastaneye gidiyoruz...

hayırlı olsun canım umarım bende de bu tarz belirtiler başlar artık

canım benden 3-4 hafta geride olan tanıdıklarım vardı hepsi doğurdu ay nasıl sinir oluyorum anlatamam birde doktor 2 aydan fazla oldu hazırlıklı olun erken gelcek diyor ee 1 haftadan fazladırda kanaldaymış daha ne bekliyor anlamadım ki ben birde erken doğum ihtimalimiz olmasaydı merak ediyorum marttamı gelecekti
sıkıntılarım da arttı iyice su toplamadım şişmedim diyordum 2 gündür bacaklarım falan nasıl şiş su toplamış hep karnımda da çatlak gördüm 2-3 gün önce doğsaydı çatlak falan yoktu halbuki

geçiş olsun canım eşine,işlerde bitmiş gelir artık senin oğlan

hayırlı olsun canım umarım bende de bu tarz belirtiler başlar artık

çok sağol canım doktora gittik geldik yatıyor eşim şimdi dinlensin biraz işler bitti dağılmadan gelsin diyorum ben de ama daha gelmeye niyeti yok gibi ben de umutlanmıyorum artık sıkıldım çok hamile olmaktan ya ben

Uuuf yaa haklısın cnm benim.Şu sancılar filan olmasa umut da etmicez daha var dicez ama hep bir husursuzluk hali insanın hiçbir şey yapası gelmiyor.Evet senin erken doğum tehliken vardıı bir de.Ben de 34 ten beridir bekliyorum çatlaklarım benim de arttı ne güzel çatlamadım diyordum 2 hafta öncesine kadar.Bir de onlar acıyor penyem değdikçe.Durmadan kremliyorum ooooof of çok dertliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…