- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.261
Merhaba kızlar
herkesin keyfi yerindedir umarım..benim pek değil..ya bu lohusa psikolojisi derler ya ben işte o psikoloji içindeyim..hamilelik psikolojisi yanında hiç kalır..herşeye alınır oldum..küçük bişeyde ağlayabiliyorum..özellikle eşimin her sözü beni etkiliyo..ağlamayayım sütüm kesilir diyorum tutamıyorum... bilmiyorum belki gerçekten saçma şeylere takıyorum ama bana saçma gelmiyo işte.mesela bugun eşim ve ailesi kahvaltıya gittiler..sonra erciyese çıkacaklar.. akşam eşime gerçekten sende gidicekmisin için elveriyor mu ben evde iken sen eğlenmeye dedim..ne var bunda çok tuhaf şeylere takıyosun ben gitmezsem arabayı kim kullancak dedi..çok mu şey bekliyorum bilmiyorum ama ben erkek olsam eşim evdeyken ben gitmezdim gibi geliyor... tamam giderken kahvaltımı hazırlamışlar öğle yemeğimi de yapmışlar ama yine de kendimi tuhaf hissediyorumm.ağlayasım var ama tutuyorum..bazen ağlamak istiyorum sebep arıyorum resmen.. belki diyeceksiniz kızın yanında en büyük mutluluk kaynağın o olmalı..elbette öyle.. kızım benim en buyuk aşkım şuan..onunla ilgilenmekten mutluluk duyuyorum ama eşimden daha fazla ilgi bekliyorum...uzun süredir bu kadar gün evden çıkmadığım olmamıştı..bu da bunalttı beni sanırım..atrefımdakilere takılıyorum "dışarda mevsimler aynı mı neler değişti dunyada diye.. bilmiyorum şuan kendimi ifade edebiliyor muyum... yoksa saçmaladığımı mı düşünüyosunuz.. ama benım bu psikolojiyi kaldırmam biraz zaman alcak sanırım..hamilkelik te böyle olmuştu..hiç ummadığım anda elime verilen gebesiniz soncu ile günlerce kendime gelememiştim..doğum da aynısı oldu..bu gidişle 40 ı görürüm dediğim günlerde bir anda doğum oldu..ve de planlarım dışında sezeryan oldu..herşeyi sürprizli yaşadım..alışmam zaman alıyo sanırım..üff neyse sizi de kendi sıkıntılarımla sıktım..kayınvalide aradı süt arttırıcı çayımı içicekmişim..ben çayımı yapıp geleyim..
bence alınganlıkta haklısın canım yada bende hamile olduğum için böyle düşünüorum ama kmin aklına gelmiş 12-13 günlük bebeği ve lohusa eşigelini evde bırakıp gezmeye gitmek hayret doğrusu ,maksadm seni iyice üzmek değil canım ama erken mi kalktın ayağa sen azcık naz yapsaydın o kadar taşı karnında millette yeri gelsin bizden çok heveslensin domasına sonrasında ibak
sen yinede üzme canım kendini kızınla güzel vakit geçirmeye bak doya doya bak kokla inan kimseye ihtiyacın kalmaz ,millet dönünce de yaparsın tafranı tutma içinde derim
merhaba kızlar
ayy doğumlar hızlandı valla hadi darısı başımızagerçi bizim bebekler yine tembel sayılır aralık annelerinin çoğu kasımda doğum yapmıştı. ocak ortası geldi neredeyse biz hala yavaşız
çok sağol canım doktora gittik geldik yatıyor eşim şimdi dinlensin birazişler bitti dağılmadan gelsin diyorum ben de ama daha gelmeye niyeti yok gibi ben de umutlanmıyorum artık sıkıldım çok hamile olmaktan ya ben
eşinin ailesi uzakta olunca gelmişlerken onlarıda hoş tutmak istiyo anlaşılan kötü bişi değil herkes ailesini hoş tutmak ister ama eşi bu haldeyken tuhaf oluyo biraz ,sen yinede boşver canım herkes gidip başaşa kaldığınızda uygun bi dille anlatırsın kendini diğerlerinide allaha avalae et, malum erkekler bazen hiç ummadığımız kadar üzerimize titriyolar bazende böyle düşüncesizlikler yapabiliyolar biz kadınlar gibi dengede olamıyolar malesef sıkma canını bizde burda kaynatırızya zaten doğumda da yanımda olamadılar..onlar beni en son gördüklerinde sekiz aylık hamileydim geldiklerinde kucağımda bir haftalık bebkleydim..tamam sağolsunlar geldiklerinden beri hiç bir işe dokundurtmadılar ama bunun sadece bedensel rahatlaması yok..psikolojik olarak ta rahat olmak istiyo ınsan..ve bu konuda en cok eşten destek bekliyo..ama eşim bu ince düşünmeyi yapamadı..annesigile deseydi eşimi yanlız bırakmak istemiyorum siz gidin diye kimse bişey demezdi..demek ki o da gitmek istiyordu zaten..bir de giderken yok ızgara yapcaz yok sucuk yapcaz diye anlatıyolar canım cekmedi ama çekedebilirdi..bilmiyorum psikolojik olarak çok kötüyüm şuan.. evet erken ayaklandım.. bir gün sonra aykataydım..ne bileyuim naz yapmadım pek..keşke yapsaymışım... geçende de eve 20 kişilik bir misafir geldi..hemde aniden habersiz.. sinir oldum..baktım olmuyo gititm bebeğimin odasına yattım..umruma almadım kim ne der diye..
üzmemeye çalışıyorum kendimi sırf bebeğim için.. sütüm kesilir diye korkuyorum çünkü..ama allah görüyo..allaha havale ediyorum ne diyim...
Merhaba kızlar
herkesin keyfi yerindedir umarım..benim pek değil..ya bu lohusa psikolojisi derler ya ben işte o psikoloji içindeyim..hamilelik psikolojisi yanında hiç kalır..herşeye alınır oldum..küçük bişeyde ağlayabiliyorum..özellikle eşimin her sözü beni etkiliyo..ağlamayayım sütüm kesilir diyorum tutamıyorum... bilmiyorum belki gerçekten saçma şeylere takıyorum ama bana saçma gelmiyo işte.mesela bugun eşim ve ailesi kahvaltıya gittiler..sonra erciyese çıkacaklar.. akşam eşime gerçekten sende gidicekmisin için elveriyor mu ben evde iken sen eğlenmeye dedim..ne var bunda çok tuhaf şeylere takıyosun ben gitmezsem arabayı kim kullancak dedi..çok mu şey bekliyorum bilmiyorum ama ben erkek olsam eşim evdeyken ben gitmezdim gibi geliyor... tamam giderken kahvaltımı hazırlamışlar öğle yemeğimi de yapmışlar ama yine de kendimi tuhaf hissediyorumm.ağlayasım var ama tutuyorum..bazen ağlamak istiyorum sebep arıyorum resmen.. belki diyeceksiniz kızın yanında en büyük mutluluk kaynağın o olmalı..elbette öyle.. kızım benim en buyuk aşkım şuan..onunla ilgilenmekten mutluluk duyuyorum ama eşimden daha fazla ilgi bekliyorum...uzun süredir bu kadar gün evden çıkmadığım olmamıştı..bu da bunalttı beni sanırım..atrefımdakilere takılıyorum "dışarda mevsimler aynı mı neler değişti dunyada diye.. bilmiyorum şuan kendimi ifade edebiliyor muyum... yoksa saçmaladığımı mı düşünüyosunuz.. ama benım bu psikolojiyi kaldırmam biraz zaman alcak sanırım..hamilkelik te böyle olmuştu..hiç ummadığım anda elime verilen gebesiniz soncu ile günlerce kendime gelememiştim..doğum da aynısı oldu..bu gidişle 40 ı görürüm dediğim günlerde bir anda doğum oldu..ve de planlarım dışında sezeryan oldu..herşeyi sürprizli yaşadım..alışmam zaman alıyo sanırım..üff neyse sizi de kendi sıkıntılarımla sıktım..kayınvalide aradı süt arttırıcı çayımı içicekmişim..ben çayımı yapıp geleyim..
cnm bizimkiler tembel ötesi varlıklardün benımde bır mıktar kan gelmıstı ama devamı gelmedı:26:bakalım bu hafta belkı gelır kızımmm
evet ya cidden tembel çıktı bizim kuzular. aslında onlar zamanını bekliyorlar anneleri sabırsız sanki biraz ama olsuncanım gelen kan nişan da olabilir tabi ama bence çatı muayenesi oldun ya onunla alakalı.çünkü 24 saat içinde biraz kan gelmesi normalmiş amaaa keşke nişan olsa
canımmmm ben dee aynıı :13:
Lohusalık psikolojisi çok zor gerçekten, seni anlayabiliyorum. Ben bu psikolojiye girmemek için kendi kendimin doktoru oldum. Sana tavsiyem bebeğini besleyip uyuttuktan sonra güvenlir birine teslim edip 1 saat bile olsa dışarıya çıkman. Bu duygu sana hala bağımsız bir birey olduğunu hatırlatıyor. Markete tek başına gitmek bile sana iyi gelecektir. Ya da arabayla hemen bir pastaneye gidip salep içip gelsen bile moralin düzelir, iki insan yüzü görürsün. Ben dün bebeğimi anneme bırakıp 2 saatliğine eşimle alışverişe çıktım, ondan önceki gün de yarım saat sokak boyunca yürüdüm geldim. Yoksa gece gündüz evin içinde, bebekle çok zor olur.
Merhaba kızlar
canım merak etmişsin beni çook teşekkür ederim oğluşumla iyiyiz hala tek beden olarak hareket ediyoruzhenüz doğuramadım yani
eşim rahatsız canım onunla ilgileniyorum birde görümcem geldi evi derledik toplarladık giremedim bir türlü. ahhh keşke doğurdum da geldim diyebilseydim
sen nasılsın canım meleğin nasıl
hergün bilgisayarı, bakıyım lymonata doğum müjdesini vermiş mi diyerek açar olmuştum..çok merak ettik seni.birdaha habersiz bırakma bizi.
temizliğin bitti demek gözün aydın..ohh miss..aman ev kirlenmesin diye yorma kendini.sen doğuma gidince sevgili görümcen gelir bi çeki düzen verir eve.
eşine çok geçmiş olsun canım..şimdi nasıl ?
biz iyiyiz çok şükür.elevite tekrar başladım her nekadar çok kilo almış olsamda bebeğim iyi olsun yeter dedim!
çarşamba kontrolümüz var..öyle işte :))
ah keşke doğum yaptım deseydim canım hem oğlumu artık kucağıma almak istiyorum hem de inan artık çok sıkıldım hamile olmaktan sıkıntı verir oldu hamilelik. hiç bukadar kilolu olduğumu hatırlamıyorum. ayaklarım su topladı ağırlaştım iyice. tamam yine şükür iyiyim her işimi kendim yapıyorum ama bunaldımbebeğim doğduktan sonra bayağ bir bakıma almam lazım zaten kendimi bugün acı bir gerçekle de yüzleştim karnım hafiften harita modeli olmuş hiç çatlağım yok diye seviniyordum oysa ay ne kadar dolmuşum canım saydım resmen
benim de cuma kontrolüm var yine kuzu kuzu gidip dönücem yani bişey olmayacak
sen de kendine çok dikkat et canım ya son günler artık zaten çok hızlı kilo alıcaz boşver ben hiç takmıyorum artık napayım minikler için idare edicez bırakma ilacını devam et. doğumdan sona zayıflama topiği açarız
Bugün çookc sinirim bozuk yaa durduk yere ağladım.Eşim sabah görevden geldi onu kaldırdım.O da kalkar kalkmaz sordu sancın var mı diye ben de ağlamaya başladım herkes soruyor zaten sinir oluyorum artık bu soruya Var işte vaaaar hep var diye bağırdım ağlamaya başladımo da şaşırdı.Benim psikolojim iyice bozulmay başladııı kızlar bu sancılar beni böyle yaptı sanırım.
Sen kaç kilo aldın tatlım ben 17 kilo olmuşum.Elevite başlayınca hemen bir hafta da 1 kilo daha almışımgöbişim için şimdiden kremler bakmaya başladım.Çok fazla değiiller .Şuan karınlarımız çok gergin olduğu için çok belirginler ince kırmızı çizgiler halinde benimkiler.Belki göbişim küçülünce pek belli olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?