- 3 Ekim 2007
- 14.729
- 37.231
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.301
Canım sen 40 haftana girmişsin aramızda 2 gün varmış.Ben de bu hafta beklicem yarında randevum var.Bakalım ne diyecek dr.Ayrıca 40. haftada 3-4 günde bir çağırıyorlarmış seni ne zaman çağırdı?
yok caniminici daha 39. haftaya bugün girdik bismillah :)
benim dogum ultrasyonun verdigi 25 ocak
ben 32 günde bir adet oluyordum
aslinda 25 ile 27 gün arasinda olurdum hep ama Dogm kontrl hapini biraktiktan son 32 günde bir oldm.
Benim Sat : 17 Nisan#
internetin verdigi dogm tarihi 22 ocak
canım 10 gunde geciyo demişsin ben doğum yapalı 12 gün oldu..özellikle son gunler arttı... aynen anlattığın gibi bebeğime bile bakıp ağlayasım geliyor.ama hisseder belki diye tutuyorum kendimi.. ama gecen gün evde yanlızdım dayanamadım rahatlayana kadar ağladım.. bakalım sonumuz nolucak..
Sizin bebeklerinizin kafa çapı kaç, biliyor musunuz? 10cm. olunca pelvisten geçemez mi?
Canım çizelgende 39 +0 görünüyor yani 40. haftana girmiş bulunuyorsun.Orası hatalı mı?Benim sat ise 12 Nisan.doğum tarihim ise 17 ocak.ben de 38+5teyim yarın 39. haftam doluyor.
Rahim ağzının ters dönük olduğunu alt muayeneden mi anladılr cnm? geçen haftaki muayenemde 93 mm idi.!0 cm. olunca evet zorlanıyormuşsun.
Ağla, sakın tutma kendini.. Tutunca içinde kalır çünkü.. O zaman bebeğin daha çok hisseder. 10 gün sürer dediğim, başladıktan sonra.. İlk 3-4 gün sorunsuz geçer, sonra başlar.. Senin de bugünler bitmesi lazım yavaş yavaş. Bitmezse de doktora söylemelisin. Çok önemli, sakın ihmal etme.. Kendini de sakın tutma..
Sizin bebeklerinizin kafa çapı kaç, biliyor musunuz? 10cm. olunca pelvisten geçemez mi?
Benim de sat 13 nisan dogum da 15 ocakta :)
Çatı muayenesinde anlasiliyor. Baş inmezse değil bir hafta, 23 hafta beklesen dogum baslamaz dedi dr. Ama ben 2. dogumlarda dogum sirasinda pelvise giren bebekleri cok duydum. Erkek bebekler de gec dogarmis galiba..
Benim 1 haftadır geliyor.Azar azar ama akıntı gibi değil sızıntı şeklinde su gibi.Selam hanımlar..Benim öğleden beri beri su gibi beni rahatsız edecek şekilde akıntım var acep bu doğum için bir işaret mi bilemiyorum
Benim 1 haftadır geliyor.Azar azar ama akıntı gibi değil sızıntı şeklinde su gibi.
Benim de aynı ama rahatsız ediyor
Evet rahatsız ediyor her geldiğinde ben acaba o sıvı mı yoksa nişan filan mı geldi diye de merak ediyorum.sürekli lavoboya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?