2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar deli olcam ya........kac gündür sancilar gelip gidiyo düzensis bi sekilde.......ne yapacagimi sasirdim...sali günü kontrolüm var dr.da.............bi arkadasin 9 cm acilma olmus onun gibi olursam hic sasmam.....

Ben de son günlerdeyim ama tık yok işte.. Evde hoplayıp ufak ufak zıplıyorum. Hayırlısı tabii ama sanki ömrümün sonuna kadar hamile olarak gezecekmişim gibi hissediyorum. Sinirliyim bir de.. Millet pamuk gibi oluyor hamileyken. Bense patlamaya hazır bir bomba gibi geziyorum ortada.. Birileri sataşsa da hıncımı alsam falan dedim geçen.. Ağzımdan dökülenleri duyunca da kalakaldım öylece..

kizlar deli olcam ya........kac gündür sancilar gelip gidiyo düzensis bi sekilde.......ne yapacagimi sasirdim...sali günü kontrolüm var dr.da.............bi arkadasin 9 cm acilma olmus onun gibi olursam hic sasmam.....

Nasıl birşey şu sancılar? Tam olarak nereye giriyor ve neye benziyor? Aşağı taraflarda da hissediliyor mu? Elektrik çarpması da oluyor mu?

benim sabah gelen kahve rengi gelen akintim yine geldi 1 saat oldu

sabah dr. bir sey yyok bir daha olursa yine gelin dedi. of ya gidip yatip kalkmaktan biktim ben yaa napsam acep internette de yaziyor 24 sat icerinde sancilar basliyor bakalim 1 saat daha gecsin.

Bence sen bugün yarın doğuracaksın. İnmiş mi kanala? Benim de derdim kanal oldu bu aralar.. Kestirmicem kendimi taktım kafaya..

Bence sen bugün yarın doğuracaksın. İnmiş mi kanala? Benim de derdim kanal oldu bu aralar.. Kestirmicem kendimi taktım kafaya..

öglen Dr. kafasi iyice icerde dedi demek inmis

bu gelen akinti rahmin acilma isaretiymis bebege giden mikroplari koruyormus oda patlarsa böyle lekelenme oluyormus iste

aynen bende bekliyrm ins. Hastaneye gittigimizde baya acilirda aci cekmem

korku aldi beni yaa

benimde dün aksam öyleydi ama düzensizdi agrilar

pitircik cok hareketliydi asagi dogru bastiriyordu

ve sabah uyandigim da da kahv.rengi lekelenmeyi gördüm iste.
hmm bilmemki..ben her seferinde 5-10 dakika arasi sancilar düzenli geldiginde gitmistim hastaneye.......hic leke su falan gelmedi....simdi gitsem suni sanci falan verirler diye korkuyorum...cok kötü birsey....normal sancilardan 2 mislisi oluyo.....

Son düzenleme:

Canım ben 1 aydır çekiyorum o sancıları.Son 4 gündür de gün içerisinde 4-5 kere yaşıyorum bazen alt tarafta elektrik çarpması gibi bazen de karın ve belimde feci ağrı.Bilmiyorum açılmam var mı dr. bakma gereği duymuyor. ama ben çok gerginim bu sancılardan dolayı.Her gün bugün mü acaba diye bekliyorum ama yok.Yarın benim de kntrl var sorcam bakalım.

hastaneye gitsek mi hemen ya yoksa beklim mi biraz daha ??

1.5 saat oldu geleli

canım bekle bence sancıların gelsin orda boş boş oturmandan iyidir.sancın olmadan bir şey yapmazlar san.Boş yere ord eziyet çekme.Suyun gelse bile 6 saat filan bekletiyorlarmış gittiğinde.Ben suyum gelse bile hemen gitmeyeceğim. Biraz sancımın gelmesini bekleyeceğim.

aynen ya orada insan daha stres oluyor

acaba ne cikti dr. ne diyecek falan

simdilik bise yok

aynen dediginiz gibi kizlar.....büyük kizimdada böyle olmustu....git gel git gel insanin piskolojizi darman dagin oluyo...en iyisimi sabretmek lazim..........birde bekletiyorlar..ctg ye bagliyorlar kalp atisini sancilari kontrol etmek icin yarim saaten fazla..insani daha cok yoruyorlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…