- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.321
İnmezseden kastı hiç inmemesi galiba ben de son anda kanala giren bebekler duydum.Ayrıca dediğin gibi erkek bebekler 9 ay 10 günü tam dolduruyorlarmış genelde benimki de son 9 günün içerisinde bu gidişle doldurur sanırım.Gelemedi gitti yaramaz oğlum
kizlar deli olcam ya........kac gündür sancilar gelip gidiyo düzensis bi sekilde.......ne yapacagimi sasirdim...sali günü kontrolüm var dr.da.............bi arkadasin 9 cm acilma olmus onun gibi olursam hic sasmam.....
benim sabah gelen kahve rengi gelen akintim yine geldi 1 saat oldu
sabah dr. bir sey yyok bir daha olursa yine gelin dedi. of ya gidip yatip kalkmaktan biktim ben yaa napsam acep internette de yaziyor 24 sat icerinde sancilar basliyor bakalim 1 saat daha gecsin.
kac gündür karnimda kasilmalar oluyordu..dün aksamdan beride alt taraftada agrilar basladi.....Nasıl birşey şu sancılar? Tam olarak nereye giriyor ve neye benziyor? Aşağı taraflarda da hissediliyor mu? Elektrik çarpması da oluyor mu?
Bence sen bugün yarın doğuracaksın. İnmiş mi kanala? Benim de derdim kanal oldu bu aralar.. Kestirmicem kendimi taktım kafaya..
kac gündür karnimda kasilmalar oluyordu..dün aksamdan beride alt taraftada agrilar basladi.....
hastaneye gitsek mi hemen ya yoksa beklim mi biraz daha ??
1.5 saat oldu geleli
hmm bilmemki..ben her seferinde 5-10 dakika arasi sancilar düzenli geldiginde gitmistim hastaneye.......hic leke su falan gelmedi....simdi gitsem suni sanci falan verirler diye korkuyorum...cok kötü birsey....normal sancilardan 2 mislisi oluyo.....benimde dün aksam öyleydi ama düzensizdi agrilar
pitircik cok hareketliydi asagi dogru bastiriyordu
ve sabah uyandigim da da kahv.rengi lekelenmeyi gördüm iste.
Ben olsam beklerdim ama dr sana bir daha olursa gel demiş. Onun dediğini yapmak gerekir bence..
yarin da hastanede kontrolümüz var
kizlar deli olcam ya........kac gündür sancilar gelip gidiyo düzensis bi sekilde.......ne yapacagimi sasirdim...sali günü kontrolüm var dr.da.............bi arkadasin 9 cm acilma olmus onun gibi olursam hic sasmam.....
hastaneye gitsek mi hemen ya yoksa beklim mi biraz daha ??
1.5 saat oldu geleli
Canım ben 1 aydır çekiyorum o sancıları.Son 4 gündür de gün içerisinde 4-5 kere yaşıyorum bazen alt tarafta elektrik çarpması gibi bazen de karın ve belimde feci ağrı.Bilmiyorum açılmam var mı dr. bakma gereği duymuyor.ama ben çok gerginim bu sancılardan dolayı.Her gün bugün mü acaba diye bekliyorum ama yok.Yarın benim de kntrl var sorcam bakalım.
canım bekle bence sancıların gelsin orda boş boş oturmandan iyidir.sancın olmadan bir şey yapmazlar san.Boş yere ord eziyet çekme.Suyun gelse bile 6 saat filan bekletiyorlarmış gittiğinde.Ben suyum gelse bile hemen gitmeyeceğim. Biraz sancımın gelmesini bekleyeceğim.
Senin ki sezeryan mı canım.!5 ocak demişsin de normalde 18 filan olması lazım senin ki sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?