2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biraz özel olacak ama soruma cevap verin lütfen:)) şimdi doktorun baktıgı ve şu kadar bu kadar açıklık var dedigi arkadaşlar....açıklık bakınca belli oluyormu yani kendiniz anlayabiliyormusunuz ????

kızlar biraz özel olacak ama soruma cevap verin lütfen:)) şimdi doktorun baktıgı ve şu kadar bu kadar açıklık var dedigi arkadaşlar....açıklık bakınca belli oluyormu yani kendiniz anlayabiliyormusunuz ????

serviks rahim ağzı yazan yer varya,işte oraya bakıyor doktor.oradaki açıklıktan bahsediyor canım.
bizim oraya bakmamız çok zor !

hımm yani dıştan bakılınca belli olmuyo öyle mi? bi kaç dogum videosuna baktım orda sanki dıştan belli gibiydi

canım doğum videosunda sadece vajina ağzı gözükür.dediğimiz yer gözükmezki.

bende aynısını duymuştum açıklığı ancak doktor farkedermiş bende gittiğimde kontrole hiç açılmam

evet,doktor parmaklarıyla ölçüyor açıklığı..bu arada ilk doğumunu yapacak kişilerinde kemik yapısı normal doğuma uygunmu diye de bakıyor.iki iş bir arada yani )

günaydın canım

belli ki seni bu akşamda uyutmamış miniğin

:)) yok uyudum da sabah eşimi işe yolladıktan sonra yatmadım malum mide yanması yemekten hemen sonra yatınca daha beter oluyo( gerçi şu an yatmadım ama yinede çok kötü yanıyor.sütümde bitmiş bu havada nasıl dışarı çıkılır bilmiyorum

2010 Ocak annesi olarak bu topik beni coook tatli zamanlara goturdu. neredeyse sabahliyordum her gece bizim topikte. Simdi kizim iki yasina giriyor, zaman cok hizli geciyor taze annecikler ve hamileligi sona gelmis ocak anneleri, anneligin tadini cikarin, kafaniza hic bir sey takmayin. Rabbim evlatlarinizi sizden hic ayirmasin. Henuz dogum yapmayanlari da Allah bir avazda kurtarsin. Hepinizi tebrik ederim anne olma cesaretini gosterdiginiz icin...

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnn nasılsınız

o mide yanmasıyla benimde başım beladaydı çok şükür 3 gündür hiç yanmıyor hatta akşam denemedim asitli bişiler içtim yanacak mı diye ama yanmadı inş. tekrar olmaz
internette okumuştum bebek aşağı düşünce mide yanması geçiyor diye.gerçi seninki de geçmesi lazım benden 1 hafta öndesin inşallah tez zamanda geçer.

:)) çok güzel demişin agzına saglık.allah senide yavrunla bi ömür huzurlu mutlu etsin.anne olmayı tatmadım henüz ama inşallah yakın zamanda o duyguyu yaşayacagım.allah bebegimi sag salim kucagıma almayı nasip etsin bana ve bebgini bekleyen tüm annelere.şimdiden bile çok etkiliyo bu duygu birde kucagıma alınca ne olacak bilmiyorum.az önce bi video izledim bu kadar güzel bi duygu olamaz yaa bebegini dogar dogmaz daha kimsenin eli degmeden sardı ve emzirmeye başladı

inşallah canım yaa.ama benim tek bebek degil sorun galiba normaldede çok yanıyordu.ne yesem ne içsem aynısı o yüzden bıktım artık

inşallah canım yaa.ama benim tek bebek degil sorun galiba normaldede çok yanıyordu.ne yesem ne içsem aynısı o yüzden bıktım artık

bana doktor rennıe duo diye bi ilaç vermişti 4 şişe içtim o ilaçtan bana hiç etkisi olmadı yarım saat kesti sonra yine devam etti gavıscon daha etkili olmuştu.
doğumdan sonra ciddi bi bakıma alınmamız lazım sanırım benimde problemim dişlerim oldu bu hamilelikte kırılıp kırılıp gidiyorlar 3 tane dişimi kaybettim kalsiyum eksikliğindenmiş
doktor bebeğe yeterli gelmeyince senden alıyor demişti.o kadar süt,yoğurt,peynir yememe rağmen hala eksik

benim şimdilik 10 şişelik bi tüketimim oldu :)) ama banamısın demedi:) alıştım bu yanmayla yaşamaya

kızlar bi dogum videosu izledim link atayım mı acaba sorun olmaz demi.ben çok duygulandım çok harika ya

ben bi kere izledim çok korktum normal doğumu da sezeryanı da nasıl cesaret ediyorsun bi de sessiz izledim eşim görmesin diye bebek doğarken öle bi çığlık atmışım ki o da çok korkttu sanırım bende cesaret yok

yok hiç korkulacak degil gerçekten çok duygusal(( ben sürekli bakınıyorum normal dogumlar degilde sezeryan korkuttu 1 defa izleyebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…