2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlaaarrr

Benim günüm yine tuhaf kocamla kavgayla başladı.. Hayırlısı olsun artık. Duruma alıştım heralde, ya da hormonlar yüzünden olağan karşılıyorum.. Neyssseee...

Günaydın kızlar.Bu gece yine suyum geldi ama her zamankinden biraz fazla koyduğum peçetenin yarısından fazlası ıslanmıştı hem de iki kere oldu böyle.Birazdan dr. gitcem 10.30 da randevum var.Sorucam bakalım.Çooook heyecanlıyım oğluşum ne alemde bakalım öpt kızlar gelince yazarım

günaydın kızlar,

ankarada heryer bembeyaz... bebişlerimizden önce kar geldi :)))

beklemeye devam sabır sabır sabır...

İnşallah az kaldı, rabbim hepimizi sağlıkla kurtarsın.

gnaydın kızlar nasılsınızzz

izmirde de kar falan yok her zamanki gibi yağmurlar sıktı içimi

ağdya gitmem lzm neden bu kadar üşeniyorum gecede uyuyamadım

bugün huzursuz bi hamileyim

bide kafayı o kadar takmışımki belirtilere gece rüyamda nişanm geldi ,sabah epey düşündüm gerçek mi rüya mı die sonra karar verdim rüya olduuna

resmen kendi kendine doğurd kadı maşallah ta ben bi fena oldum

geçen gün burda bi akrabamız doğum yaptı onu ziyarete gittik
bi kadın evde o kadar çok sancısını çekmiş ki son anda doktora gelmek istedi herhalde arabadan kadını indirdiler o anda doğum oldu daha hastaneden içeri girmemişlerdi

çok etkilendim ben ondan çokta korktum. bi kerede doğum videosu izledim ne video ne de o kadın aklımdan hiç çıkmıyor

gnaydın kızlar nasılsınızzz

izmirde de kar falan yok her zamanki gibi yağmurlar sıktı içimi

ağdya gitmem lzm neden bu kadar üşeniyorum gecede uyuyamadım

bugün huzursuz bi hamileyim

melniz merhaba, izmir deymişsin. ben de izmir deyim de merak ettim nerdesin diye, nereye gidiyorsun dr a? ben egepol e gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…