2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

taşucu çok güzel biyer canım ben merkezdeyim ama yazın boğsağa falan giderken ordaki yurtta kalmak isterim diyorum hep

bence kadının ilk doğumu değil çünkü çok soğukkanlı ayrıca birsürü normal doğum seyrettim ama böyle yatakta oturarak ilkkez seyrettim
acaba kadın ebemiydi ya gerçekten çok soğukkanlıydı

nencede ilk değildi arada yokluyo bide bebeğin kafası geldi mi diye ,o yere deydirmeden kucana alışı falan tam bi profosyonel

ya o söylediğiniz doğumu meraktan ölüyorum :) ama izlemekten de çok korkuyorum sanki izlersem doğuramıycam hep içimde kalıcak gibi geliyoe, birde dün doğum öyküsü konusunda iki kötü doğum hikayesi okudum bir fena oldum, :26: . canımda çok tatlıdır benim ya Rabbim yardım etsin inşallah hepimiz sağlıcakla kolay doğumlar yaparız..:2:

yok canım yaa bence böyle düşünme.1.hiç korkutucu degil 2. bu bebekler burda kalmayacak ordan çıkacaklar...ve biz en güzel duyguyu yaşayacagız anne olacagız....korkulacak bişey degil bence hiç dişinin acısı seni kıvrandır dı mı ? o sadece acı veriyo ama bebeklerimiz bize sonsuz mutluluk verecek az bi acıdan sonra...

Kızlar merhabaaa.Biz geldik kontrolden NST de yine sancı çıktı ama dr. önemsemiyor artık bu sancıları olabilir artık diyor.Sıvı geliyor dedim sızıntı şeklinde o da olabilir suyun gayet iyi dedi.Boşalma şeklinde olursa doğum başlıyormuş.Bir haftam kaldı ne yapcaz dedim beklicez dedi haftaya kadar suyun gelirse,nişan gelirse,aşırı sancın olursa gel dedi yoksa haftaya pazartesi görüşürüz dedi.Haftaya da gelmezse ne yapcaz dedim o da NST ne,tahlillerine ve bebeğin ultrason durumuna göre yön vereceğiz doğuma dedi.Bakalım son 9 günü de beklicez bu gidişlee

Veeeee oğluşum docaman olmuş artık boyu 52 cm. kilosu ise 3611 tombişim benim bu hafta elevite başlar balamaz almış hemen 250 gr. artık bu kadar yeter daha kesinlikle içmicem yoksa 4 kiloyu geçecek normal doğuramıcam Allah korusun ayrıca magnezyumum bitmişti yazar mısınz dedim artık gerek yok içmene dedi.Yani artık sancılarımı daha şiddetli hissedicem ama ne yapaym belki daha erken gelir sancılar artınca :26::26:

Siz neler yapıyorsunuz bakalım??

kızlar başım dönüyo midem bulanıyo (( sizce bu bişeyin belirtisi olabilir mi?

Canım belki tansiyonun düşmüştür.Bi bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…