- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.381
kesinlikle ben çok ufak bi kasabasında okudumm gerçi taşucunda ama çok başkaydı benm için eşimlede orda tanışmıştım ailesi mersini her gittiğimizde taşucunu ziyaret ederz bizim için anlamı çok başka
resmen kendi kendine doğurd kadı maşallah ta ben bi fena oldum
benim attıgım linkimi izledin?
bence kadının ilk doğumu değil çünkü çok soğukkanlı ayrıca birsürü normal doğum seyrettim ama böyle yatakta oturarak ilkkez seyrettim
acaba kadın ebemiydi ya gerçekten çok soğukkanlıydı
Evet cnm senin linki izledim..kadina helal olsun...fakettiniz mi kadin doru durust terlemio bile...ben islerken terledim walla
şirinyerde oturuyorum canım bende egepole gidiyorum gökalp bey e ya sen?
ya o söylediğiniz doğumu meraktan ölüyorum :) ama izlemekten de çok korkuyorum sanki izlersem doğuramıycam hep içimde kalıcak gibi geliyoe, birde dün doğum öyküsü konusunda iki kötü doğum hikayesi okudum bir fena oldum, :26: . canımda çok tatlıdır benim ya Rabbim yardım etsin inşallah hepimiz sağlıcakla kolay doğumlar yaparız..:2:
Kizlarr ben 37 haftanin icindeyim.agdayi 38in icindeyken yaptrmak daha mantikli dimi
kızlar acil cevap verin....kötüyüm dün akşamda böyle oldun
kızlar acil cevap verin....kötüyüm dün akşamda böyle oldun
canım doktorunu ara bi ara beden öyle olmuştum doktorum hastaneye çağırmıştı doğum belirtisi olabiliyomuş bide önce tansiyonunu ölçtür istersen
kızlar başım dönüyo midem bulanıyo(( sizce bu bişeyin belirtisi olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?