2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

izleme o zaman boşverrrrr

Kizlarr ben 37 haftanin icindeyim.agdayi 38in icindeyken yaptrmak daha mantikli dimi

benimde yarın kontrol alttan muayne ediceni samorum ama bugun yaptırmam lzm ama hiç havamda değilim yaa off

ben hakan bey e gidiyorum, 16 ocak a gün verdi bana doğum için, siz konuştunuz mu?

normal beklediğim için gün vermedi canım sadece kontrole gidip bebeğin durumuna bakıyoruz son dk ya kdr bi sıkıntı olmazsa beklicez galiba canım yani benim niyetim o en zından

kızlar acil cevap verin....kötüyüm dün akşamda böyle oldun
tansiyonunda iyimiş ne oldu ki acaba :44:

acaba kaç olunca doğuma alıyorlar

Ebeye ben sorduğumda kişiye göre değişir dedi kimisi aynı sancıyı hiç hissetmezken kimisi de aynı şiddetteki sancı ile doğum yapabilir dedi ben mesela bu sancıları pek hissetmiyorum da gece ki sancılarım çok berbat oluyor o zman kaça vuruyor sancılar merak ediyorum

Son düzenleme:

maşallah oğluna annesi boyu kilosu gayet iyi elevit okadar etliyomu ya

canım masallah bebegıneeben magnezyumu bıraktıgımdan berı ölüom kramplarda cok fenaaayrıca senın bebıs sanırım taam 40 haftasını doldurup gelck cnm ya

bu arada kızlar birkaçımız dışında hepimiz oğlanlarımızı bekliyruz hakkaten tembel mi oluyo bu oğlanlar

Biz sizden kucuguz ama benim bebekim de erkek..ama karnim filan hic asagiya inmediablam dior sen daha dogurmazsin ama tabiki allah bilir

benmde geçende 20lerde çıktı ama ben hçbir ağrı hissetmiyorum burda yazılıyo mesala herkes ağrıyan yerini kramplarını bende hiçbişi yok bi geçende ilk defa karnıma ağrı girdi o da yarım saat sürdü geçti acaba bende mi anormallik var yoksa daha ağrı çekmeye günüm mü var anlamadım gitti

maşallah oğluna annesi boyu kilosu gayet iyi elevit okadar etliyomu ya

Kesinlikle çok etkiliyor ben geçen hafta bırakmıştım bir hafta iççmedim her hafta 200-250 gr alan oğlum o hafta sadece 40 gr. almıştı.o hafta tekrar başladım bir haftada yine 250 gr. almış.Tabii ben de 1 kilo almışım hemen.Bırakınca ben de kilo vermiştim o hafta.Ama artık istediğim kiloya ulaştı oğluşum daha bir hafta var 100 gr da o zaman alsa 3700 arası doğar inşlh. boyu da gayet uzun babişkosuna çekecek sanırım

maşallah canım oğluna yaa ne güsel sancında çıkmış bakalım yarın bize ne dicek doktorumuz.
Sağol cnm benim.Sancım çıkıyor da bebeğimi getirmiyor o sancılar annesini yorucor ancak.

canım masallah bebegıneeben magnezyumu bıraktıgımdan berı ölüom kramplarda cok fenaaayrıca senın bebıs sanırım taam 40 haftasını doldurup gelck cnm ya

Sağol canımcım.Ben içtiğim halde sancılar bırakmıyor yakamı şimdi geceleri ne yapcam diye düşünüyorum :18::18: sanırım tam 40 haftada gelecek.Babasına kız oğluna gelmiyor diyorum o da kızıyor ama hiç dinlemiyor yaramaz

bu arada kızlar birkaçımız dışında hepimiz oğlanlarımızı bekliyruz hakkaten tembel mi oluyo bu oğlanlar

Kesinlikle annem hep derdi inanmazdım hakikaten erkek çocukları gününü doldurup öyle geliyor.gelince popolarına popolarına vuralım da acısı çıksın

36. haftalarda ben de hissetmiyordum 20 lerde idi.Şimdi 40 larda onları da hissetmiyorum ama gecekiler çoook fazla oluyor.Sanırım onlar 40 lardan fazla çook canımı yakıyorlar çünkü.

36. haftalarda ben de hissetmiyordum 20 lerde idi.Şimdi 40 larda onları da hissetmiyorum ama gecekiler çoook fazla oluyor.Sanırım onlar 40 lardan fazla çook canımı yakıyorlar çünkü.

acemilik bu olsa gerek diorum bende kendimde bi anormallik var sanıyordum o zaman ben haftaya ağrı çekecem hazırlayım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…