- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.401
Kızlar merhabaaa.Biz geldik kontroldenNST de yine sancı çıktı ama dr. önemsemiyor artık bu sancıları olabilir artık diyor.Sıvı geliyor dedim sızıntı şeklinde o da olabilir suyun gayet iyi dedi.Boşalma şeklinde olursa doğum başlıyormuş.Bir haftam kaldı ne yapcaz dedim beklicez dedi haftaya kadar suyun gelirse,nişan gelirse,aşırı sancın olursa gel dedi yoksa haftaya pazartesi görüşürüz dedi.Haftaya da gelmezse ne yapcaz dedim o da NST ne,tahlillerine ve bebeğin ultrason durumuna göre yön vereceğiz doğuma dedi.Bakalım son 9 günü de beklicez bu gidişlee
Veeeee oğluşum docaman olmuşartık boyu 52 cm. kilosu ise 3611 tombişim benim bu hafta elevite başlar balamaz almış hemen 250 gr. artık bu kadar yeter daha kesinlikle içmicem yoksa 4 kiloyu geçecek normal doğuramıcam Allah korusun ayrıca magnezyumum bitmişti yazar mısınz dedim artık gerek yok içmene dedi.Yani artık sancılarımı daha şiddetli hissedicem ama ne yapaym belki daha erken gelir sancılar artınca :26::26:
Siz neler yapıyorsunuz bakalım??
canım nstde ne kadar sancın çıktı
canım nstde ne kadar sancın çıktı
40 lardaydı canım ama düzenli idi.
kızlar lütfen oy kullanın http://www.kadinlarkulubu.com/anket...nketihaydi-kizlar-tik-yeter.html#post22551635
izleme o zaman boşverrrrrya o söylediğiniz doğumu meraktan ölüyorum :) ama izlemekten de çok korkuyorum sanki izlersem doğuramıycam hep içimde kalıcak gibi geliyoe, birde dün doğum öyküsü konusunda iki kötü doğum hikayesi okudum bir fena oldum, :26: . canımda çok tatlıdır benim ya Rabbim yardım etsin inşallah hepimiz sağlıcakla kolay doğumlar yaparız..:2:
Kizlarr ben 37 haftanin icindeyim.agdayi 38in icindeyken yaptrmak daha mantikli dimi
ben hakan bey e gidiyorum, 16 ocak a gün verdi bana doğum için, siz konuştunuz mu?
tansiyonunda iyimiş ne oldu ki acaba :44:kızlar acil cevap verin....kötüyüm dün akşamda böyle oldun
acaba kaç olunca doğuma alıyorlar
Kızlar merhabaaa.Biz geldik kontroldenNST de yine sancı çıktı ama dr. önemsemiyor artık bu sancıları olabilir artık diyor.Sıvı geliyor dedim sızıntı şeklinde o da olabilir suyun gayet iyi dedi.Boşalma şeklinde olursa doğum başlıyormuş.Bir haftam kaldı ne yapcaz dedim beklicez dedi haftaya kadar suyun gelirse,nişan gelirse,aşırı sancın olursa gel dedi yoksa haftaya pazartesi görüşürüz dedi.Haftaya da gelmezse ne yapcaz dedim o da NST ne,tahlillerine ve bebeğin ultrason durumuna göre yön vereceğiz doğuma dedi.Bakalım son 9 günü de beklicez bu gidişlee
Veeeee oğluşum docaman olmuşartık boyu 52 cm. kilosu ise 3611 tombişim benim bu hafta elevite başlar balamaz almış hemen 250 gr. artık bu kadar yeter daha kesinlikle içmicem yoksa 4 kiloyu geçecek normal doğuramıcam Allah korusun ayrıca magnezyumum bitmişti yazar mısınz dedim artık gerek yok içmene dedi.Yani artık sancılarımı daha şiddetli hissedicem ama ne yapaym belki daha erken gelir sancılar artınca :26::26:
Canım belki tansiyonun düşmüştür.Bi bak istersen.
40 lardaydı canım ama düzenli idi.
Canım belki tansiyonun düşmüştür.Bi bak istersen.
selaam kıslar nasılsınızzz
bu arada kızlar birkaçımız dışında hepimiz oğlanlarımızı bekliyruz hakkaten tembel mi oluyo bu oğlanlar
slm biz iyiyiz siz nasılsınız lymonotada yok sabahtan beri acaba eşimi rahatsızlandı yine
Ebeye ben sorduğumda kişiye göre değişir dedi kimisi aynı sancıyı hiç hissetmezken kimisi de aynı şiddetteki sancı ile doğum yapabilir dediben mesela bu sancıları pek hissetmiyorum da gece ki sancılarım çok berbat oluyor o zman kaça vuruyor sancılar merak ediyorum
maşallah oğluna annesi boyu kilosu gayet iyi elevit okadar etliyomu ya
Sağol cnm benim.Sancım çıkıyor da bebeğimi getirmiyor o sancılar annesini yorucor ancak.maşallah canım oğluna yaa ne güsel sancında çıkmış bakalım yarın bize ne dicek doktorumuz.
canım masallah bebegıneeben magnezyumu bıraktıgımdan berı ölüom kramplarda cok fenaa ayrıca senın bebıs sanırım taam 40 haftasını doldurup gelck cnm ya
bu arada kızlar birkaçımız dışında hepimiz oğlanlarımızı bekliyruz hakkaten tembel mi oluyo bu oğlanlar
benmde geçende 20lerde çıktı ama ben hçbir ağrı hissetmiyorum burda yazılıyo mesala herkes ağrıyan yerini kramplarını bende hiçbişi yok bi geçende ilk defa karnıma ağrı girdi o da yarım saat sürdü geçti acaba bende mi anormallik var yoksa daha ağrı çekmeye günüm mü var anlamadım gitti
Ebeye ben sorduğumda kişiye göre değişir dedi kimisi aynı sancıyı hiç hissetmezken kimisi de aynı şiddetteki sancı ile doğum yapabilir dediben mesela bu sancıları pek hissetmiyorum da gece ki sancılarım çok berbat oluyor o zman kaça vuruyor sancılar merak ediyorum
36. haftalarda ben de hissetmiyordum 20 lerde idi.Şimdi 40 larda onları da hissetmiyorumama gecekiler çoook fazla oluyor.Sanırım onlar 40 lardan fazla çook canımı yakıyorlar çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?