2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

naasılsınız doğuramayan annişler benimde yarın kontrolüm var bakalım bebiş ne kadar kilo almış birde doğumum ne zaman

acemilik bu olsa gerek diorum bende kendimde bi anormallik var sanıyordum o zaman ben haftaya ağrı çekecem hazırlayım kendimi

Canım ağrı çekmekle gelmiyor inan bebişler sadece sana acı veriyor.Ben 34 ten beri çekiyorum ağrıları.NST ye giriyordum 38 lerdeki bayanlar sancı çekmiyorlardı ben de sancı çıkıyordu bu son haftalarda daha da artı.Boşver çekmek isteme birden bire gelsin ağrıların.Kafan rahat olsun herkesin bünyesi farklı.

keşke gelse de doğsalar artık herkes arayıp duruyo bugün nasılsın kendini nasıl hissediyosun die 9 ayı geçince malum herkes 9 ay dolunca kız gelir kızlar erken gelir neden doğmadı senin kız diip duruyorlar valla kızıyorum sanki ben doktorum nerden biliim ya

kızlar bu ara çok midem bulanıyo hiç bulantısı olmayan bir annelarak tuhafıma gidiyooo bacaklarımdan artık tuvalete bile gidemiyorum arkadaşlar yürüyemiyorum ben ne yapcam

doğumun belirtisi olabilirmiş. bakalım ne zaman doğurcaz baksana sayfadakilerde azaldı . doğum listeside kabardı

mrhb kızlar cumartesi kontrolüm vardı nstde sancım çok çok az çıktı drum ağrın sızın yok dedi nolcak dedim cuma günüm doluyo dedim o zamana kadar gelmezse gün belirlicez dedi çok heyecanlıyım ben kızım içimde kıpır kıpır drum artık yerleşmiş haftaya da gelebilir 2 saat sdomra ds dedi ama kızçemin rahatı iyi heralde henüz tık yok

doğum listesini soran, arayan zor bulan arkadaşlar, öncelikle liste burda:

http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/492604-2012-ocak-annelerinin-dogum-listesi.html

ikincisi, bu listeye daha çok bakacaksınız, kolay erişmek için her seferinde forumda liste nerde diye sorup cevap alamayabilirsiniz, bi kaç önerim olacak:

1. açın yukardaki linki, internet explorer ya da firefox, ya da google chrome artık browser olarak ne kullanıyorsanız, favorilerinize kaydedin, ordan açın bakın
2. lymonata'nın yazdığı herhangi bir yazıdan(linkin olduğu yazıdan daha kolay bulunur) lymonatanın profilini açın, solda "Açtığım Konular"a tıklayın, ordan bakın.
3. ya da en güzeli yine açın linki, listenin olduğu yazının hemen üstünde, topiğin en başında, sayfa numaralarının altında "Seçenekler" var. Seçeneklerin altında "Bu konuya abone ol" seçin, sonra da abonelik ekle diyin aboneliklerinize ekleyin. sonra kolaylıkla üstteki menüden forum takip->aboneliklerimi göster diyerek ulaşabilirsiniz. diğer takip etmek istediğiniz başlıklara da aynı şeyi yapabilirsiniz.

ben bunu biliyorum da, yaparım bir ara diyorsanız üşenmeyin şimdi yapın, sonra unutuluyor, tecrübeyle sabittir, kendimden bliyorum.
hayırlı doğumlar

kimsecikler yok yaa( 3 saat kadar yattım.kaynanam aradı onun telefona uyandım.2 gündür midem bulanıyo başım dönüyo ama gelip geçiyo sürekli degil dedim başım döndü yattım dedim.sancıların başlayacak yakında dedi:))).yüzünede bi sararma çöktümü dedi.dün akşam eşim yüzüne ne oldu rengin gitmiş dediydi o mide bulantısı baş dönmesi oldugu zaman.logusa sarartısı olurmuş yüzde.kızlar kaynanamda ebelikde vardır yani 10a yakın çocuk dogurtmuş.....lafını boşa atmamak lazım demi ama....

kızlar size bir şey sormam lazım. yarın 40 haftam doluyor bugun doktora gittim vajinal muayene yaptı. 1 parmak açıklığım varmış. bebegin başı kanala girmek üzere imiş. suyum normalmiş. en son günümüz cuma olsun dedi. eger cumaya kadar dogurmazsam önce suni sancı ile normal dogumu deneyecekmiş. yoksa sezaryane alacakmş.
hadi bana yardım edin noluuurrr.
1 parmak açıklık ne oluyor şimdi. yakınmıdır dogumum. birde suni sancı çekmelimiyim yoksa direk sezeryanmı olsam.... cumaya kalırmı dersiniz. hadiii cevap bekliyorum. noluuur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…