- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.441
doğuramıcam gibi geliyo sıkıldım ya
kızlar size bir şey sormam lazım. yarın 40 haftam doluyor bugun doktora gittim vajinal muayene yaptı. 1 parmak açıklığım varmış. bebegin başı kanala girmek üzere imiş. suyum normalmiş. en son günümüz cuma olsun dedi. eger cumaya kadar dogurmazsam önce suni sancı ile normal dogumu deneyecekmiş. yoksa sezaryane alacakmş.
hadi bana yardım edin noluuurrr.
1 parmak açıklık ne oluyor şimdi. yakınmıdır dogumum. birde suni sancı çekmelimiyim yoksa direk sezeryanmı olsam.... cumaya kalırmı dersiniz. hadiii cevap bekliyorum. noluuur
kimsecikler yok yaa( 3 saat kadar yattım.kaynanam aradı onun telefona uyandım.2 gündür midem bulanıyo başım dönüyo ama gelip geçiyo sürekli degil dedim başım döndü yattım dedim.sancıların başlayacak yakında dedi:))).yüzünede bi sararma çöktümü dedi.dün akşam eşim yüzüne ne oldu rengin gitmiş dediydi o mide bulantısı baş dönmesi oldugu zaman.logusa sarartısı olurmuş yüzde.kızlar kaynanamda ebelikde vardır yani 10a yakın çocuk dogurtmuş.....lafını boşa atmamak lazım demi ama....
kızlar size bir şey sormam lazım. yarın 40 haftam doluyor bugun doktora gittim vajinal muayene yaptı. 1 parmak açıklığım varmış. bebegin başı kanala girmek üzere imiş. suyum normalmiş. en son günümüz cuma olsun dedi. eger cumaya kadar dogurmazsam önce suni sancı ile normal dogumu deneyecekmiş. yoksa sezaryane alacakmş.
1 parmak açıklık ne oluyor şimdi. yakınmıdır dogumum. birde suni sancı çekmelimiyim yoksa direk sezeryanmı olsam.... cumaya kalırmı dersiniz. hadiii cevap bekliyorum. noluuur
benimde iki gündür acayip midem bulantım var arada bi de başım dönüyor.Bİr de bazen alt tarafıma çatal batırılmış gibi bir agrı vuruyorAma düzenli değil .. 37+5 deyim çarsamba günü kontrolum varrr mide bulantısı çok kötüüü
hımm ewet birde arada sancıda geliyomu dediydi:)) bende 38 oldum bugun
e hadi hayırlısı :)
kızlar nolursunuz bana cevap yazın 38 haftama giricim 2 gün sonra geçen hafta dr bana suyun iyi bebek iyi herşey normal dedi ve bu perşembe bida dr gidicem kontrole ama dr sormayı unuttum bende 15 gündür sol bacağımın üstüne basamıyorum kalça kısmı çok ağrıyo tek ayak üzerine basamıyorum sadece sol bacağım ve ağrıyı elimle bulamıyorum sanki kemik ağrısı bu ağrı normalmi herkes beni korkutuyor kemik erimesi başlamasın dikkat et diyor kimisine rahim kemikleri açılıo ondandır dio sizde böle bişe oldumu nolursunuz cevap yazın kızlar nolursunuz.. bende sancı bile olmuyor normalmi. bunlar
Canım ağrı çekmekle gelmiyor inan bebişler sadece sana acı veriyor.Ben 34 ten beri çekiyorum ağrıları.NST ye giriyordum 38 lerdeki bayanlar sancı çekmiyorlardı ben de sancı çıkıyordu bu son haftalarda daha da artı.Boşver çekmek isteme birden bire gelsin ağrıların.Kafan rahat olsun herkesin bünyesi farklı.
yaa ben çıldırıcam bu ağrı neyin nesi yaaaa offfff korkmayada başladım yaaa
geçmiş olsun canım.allah korusun daha önceden hiç baktırdın mı belinde bi sorun varmı? çünkü fıtık olursa tek bacaga vurur öyle kalçandan ayagına dogru. yatakta dönerken falan çok sızlar.bende bel fıtıgı var.bu en kötüsü.ama kötüyü düşünmeyelim benimde sagda var öyle agrı bacak aram sızlıyo sag bacagım kötü ama bu açılmadan galiba...
canım dediğin gibi yatakta dönerken çok ağrıyo ama bende bel fıtığı felan yoktu hamileliğimin son ayına girince başladı ne bilim kafam iyice karıştı bu perşembe dr dicem bakalım ne ddicek korkmaya başladım walla yaaaa inşallah açılmayla alakalıdır.
inşallah cnm yoktur bişey.bide ben elbise dolabını iterken agrı çok arttı o günden beri daha çok agrıyo agır iş fln yapmamışındır inşallah.
yaa ben çıldırıcam bu ağrı neyin nesi yaaaa offfff korkmayada başladım yaaa
yok canım yaa 1 aydır bıraktım işleri zaten artık hayırlısı beklemekten başka çarem yok napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?