2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

doğuramıcam gibi geliyo sıkıldım ya

kıyamam ya hepimiz aynıyız

kesinlikle sancı bile çekmen gerekse normali dene canım hemen girme sezeryana rahim ağzı açılmaya başlamış cumaya kadar 2-3 cm daha açılsa suni sancıyla normal olur bence ,ebe gibi konuştum yahuu

benimde iki gündür acayip midem bulantım var arada bi de başım dönüyor.Bİr de bazen alt tarafıma çatal batırılmış gibi bir agrı vuruyor Ama düzenli değil .. 37+5 deyim çarsamba günü kontrolum varrr mide bulantısı çok kötüüü

elinden geldiğince normal yolu tercih et canım.sancın varsa açıklığın çoğalacaktır.hurma yemeye çalış.suni sancı sezaryenden iyidir bence.hayırlı doğumlar..

canım bence de sen muakak normal doğumu dene baktın olmuyor en son çare sezeryana başvur şimdi ki sezeryanlar hep kolay diyorlar ama yine bıçak altına yatoyorsun dikişin fazla oluyor en az 2-3 yatmak zorunda kalıyorsun ama normal doğumda 1 gün bile dinlensen yetiyor sana mecbur kalmadıkça bence sezeryanı deneme suni sancı verilince hemen rahim açılıp doğum yapan eltim var 2 saat çekti sadece

hımm ewet birde arada sancıda geliyomu dediydi:)) bende 38 oldum bugun

mide bulantısı yaklaştığını gösteriosa sanırım benimde yakın kızlar bugün karın ağrısı ve mide bulantısıla karışık bişi hissettim 1 bucuk saat falan uyudum dinlendim öyle geçti,dün gecedrnım taş gibiydi,oğlumun hareketleri canımı yakıo artık

kızlar nolursunuz bana cevap yazın 38 haftama giricim 2 gün sonra geçen hafta dr bana suyun iyi bebek iyi herşey normal dedi ve bu perşembe bida dr gidicem kontrole ama dr sormayı unuttum bende 15 gündür sol bacağımın üstüne basamıyorum kalça kısmı çok ağrıyo tek ayak üzerine basamıyorum sadece sol bacağım ve ağrıyı elimle bulamıyorum sanki kemik ağrısı bu ağrı normalmi herkes beni korkutuyor kemik erimesi başlamasın dikkat et diyor kimisine rahim kemikleri açılıo ondandır dio sizde böle bişe oldumu nolursunuz cevap yazın kızlar nolursunuz.. bende sancı bile olmuyor normalmi. bunlar

hiç bi fikrimk canım benimde sol kasığıma sancı ağrı karışık bişi giriyo yürüyemiyorum bazen hamileliğin başında da vardı kist mi acaba diye bakıldı ama şükr bişi çıkmamıştı :44:

Benim de 36'ya kadar sancılarım vardı ama ağrısız. Yürümem bile yasaktı. Şimdi de herşey durdu. Ve de erkek bebek. Çıldıriciğimmmm

yaa ben çıldırıcam bu ağrı neyin nesi yaaaa offfff korkmayada başladım yaaa

geçmiş olsun canım.allah korusun daha önceden hiç baktırdın mı belinde bi sorun varmı? çünkü fıtık olursa tek bacaga vurur öyle kalçandan ayagına dogru. yatakta dönerken falan çok sızlar.bende bel fıtıgı var.bu en kötüsü.ama kötüyü düşünmeyelim benimde sagda var öyle agrı bacak aram sızlıyo sag bacagım kötü ama bu açılmadan galiba...

canım dediğin gibi yatakta dönerken çok ağrıyo ama bende bel fıtığı felan yoktu hamileliğimin son ayına girince başladı ne bilim kafam iyice karıştı bu perşembe dr dicem bakalım ne ddicek korkmaya başladım walla yaaaa inşallah açılmayla alakalıdır.

inşallah cnm yoktur bişey.bide ben elbise dolabını iterken agrı çok arttı o günden beri daha çok agrıyo agır iş fln yapmamışındır inşallah.

inşallah cnm yoktur bişey.bide ben elbise dolabını iterken agrı çok arttı o günden beri daha çok agrıyo agır iş fln yapmamışındır inşallah.

yok canım yaa 1 aydır bıraktım işleri zaten artık hayırlısı beklemekten başka çarem yok napim

yaa ben çıldırıcam bu ağrı neyin nesi yaaaa offfff korkmayada başladım yaaa

Bebek pelvise başını sokmaya çalıştığında sinirlere de baskı yapıyormuş. Başı siniri sıkıştırınca da elektrik çarpması, bacak kasılması, çekilmesi ve şiddetli keskin ağrılar olarak hissedilirmiş. Korkma bence, hatta sevin. Ben de kafayı soksun nereye sokacaksa da ağrı çekmeye razıyım diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…