2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım inşallah senin dediğin gibidir ya inşallahhh

selam

ben geldim

bugün kontrolümüz vardi hersey yolunda cikti

bebis 3kilo 598 kilo tahminice 49 cm mis

dogum yakin dedi en kisa zaman da yine görüsücez dedi.

selam

ben geldim

bugün kontrolümüz vardi hersey yolunda cikti

bebis 3kilo 598 kilo tahminice 49 cm mis

dogum yakin dedi en kisa zaman da yine görüsücez dedi.

canım sanada sormak istiyorum biliyormusun 38 haftama giricim 2 gün sonra geçen hafta dr bana suyun iyi bebek iyi herşey normal dedi ve bu perşembe bida dr gidicem kontrole ama dr sormayı unuttum bende 15 gündür sol bacağımın üstüne basamıyorum kalça kısmı çok ağrıyo tek ayak üzerine basamıyorum sadece sol bacağım ve ağrıyı elimle bulamıyorum sanki kemik ağrısı bu ağrı normalmi herkes beni korkutuyor kemik erimesi başlamasın dikkat et diyor kimisine rahim kemikleri açılıo ondandır dio bazı arkadaşlar bel fıtığı dio sizde böle bişe oldumu bende sancı bile olmuyor normalmi. bunlar

kızlar bide bişe sormak istiyorum size sizin sancılarınız kaçıncı haftada başladı benim henüz hiç yok 37+2 deyim sizde kaçta başladı

merhaba canım.

anlattığın ağrı tam olarak aynısı ben de de vardı.
ayakta fazla kalma,herne olursa olsun kendini yorma.
süt içme miktarını çoğalt.
bol bol dinlen.

ben öyle atlattım dayanılması güç olan ağrılar.evet,zaten doğum için kalça kemikleri hazırlık yapıyor ve bu ağrı yetiyorken birde yorgunluk vs. eklenince anlattığın gibi dayanılmaz oluyor.

ama telefonu varsa doktorunu ara,için daha çok rahat eder.

Son düzenleme:
ay kızlaaarr.. cevap verdiğiniz izin çok teşekkür ederimm. tecrübelerinize ve bilgilerinize güveniyorum. walla suni sancı denicem önce. tabi cumaya kadar dogurmazsam:)

sağol cnm bilgilerin için doktoru aramak istemiyorum hep telefonda başından savmak istiyor gibi geliyor onun için hep randevuları bekliyorum doğum olacağı gün mecbur aricamda bunun için aramak istemiyorum ne bilim yinede canım verdiğin bilgi için sağol

canım o dediğin ağrıı bende de oldu pelvis (leğen kemiği) etrafını tutan ligamanların gerilmesine bağlı esnemeye ve doğuma hazırlık bir anlamda endişelenme

kızlarr , 8 ocak
3300, 51 cm normal doğum 40+2 de kızım dilara beril aramıza katıldı. bebişim gayet iyi benim ağrılarım var. iyi olunca hikayemin devamını yazarım.

valla bebegim hic bir bilgiye sahip degilim bu konuda dr. danis kimseyi dinleme

kızlarr , 8 ocak
3300, 51 cm normal doğum 40+2 de kızım dilara beril aramıza katıldı. bebişim gayet iyi benim ağrılarım var. iyi olunca hikayemin devamını yazarım.

selam tatlim allah analai babali büytsun

gözün aydin

darisi bizlere

bu arada bende de kah.rengi akinti geldi dün sabah dr. dogum fazla uzak degil dedi bakalim bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…