- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.461
ne çene çaldık :))) öyle
Bebek pelvise başını sokmaya çalıştığında sinirlere de baskı yapıyormuş. Başı siniri sıkıştırınca da elektrik çarpması, bacak kasılması, çekilmesi ve şiddetli keskin ağrılar olarak hissedilirmiş. Korkma bence, hatta sevin. Ben de kafayı soksun nereye sokacaksa da ağrı çekmeye razıyım diyorum..
inşallah cnm yoktur bişey.bide ben elbise dolabını iterken agrı çok arttı o günden beri daha çok agrıyo agır iş fln yapmamışındır inşallah.
bende bu aralar bi an önce dogsun diye kendimi ordan oraya atıyorum :))) sandalye tepelerinde dolaşıyorum temizlik yapacagım diye.belki erken gelir
selam
ben geldim
bugün kontrolümüz vardi hersey yolunda cikti
bebis 3kilo 598 kilo tahminice 49 cm mis
dogum yakin dedi en kisa zaman da yine görüsücez dedi.
Sen bel fıtığın olduğu halde elbise dolabını mı ittin? Pes diyorum o zaman sana!!
canım yapma öyle yaaa yazık bebişe o ne zaman geleceğini iyi bilir :)
canım sanada sormak istiyorum biliyormusun 38 haftama giricim 2 gün sonra geçen hafta dr bana suyun iyi bebek iyi herşey normal dedi ve bu perşembe bida dr gidicem kontrole ama dr sormayı unuttum bende 15 gündür sol bacağımın üstüne basamıyorum kalça kısmı çok ağrıyo tek ayak üzerine basamıyorum sadece sol bacağım ve ağrıyı elimle bulamıyorum sanki kemik ağrısı bu ağrı normalmi herkes beni korkutuyor kemik erimesi başlamasın dikkat et diyor kimisine rahim kemikleri açılıo ondandır dio bazı arkadaşlar bel fıtığı dio sizde böle bişe oldumu bende sancı bile olmuyor normalmi. bunlar
merhaba canım.
anlattığın ağrı tam olarak aynısı ben de de vardı.
ayakta fazla kalma,herne olursa olsun kendini yorma.
süt içme miktarını çoğalt.
bol bol dinlen.
ben öyle atlattım dayanılması güç olan ağrılar.evet,zaten doğum için kalça kemikleri hazırlık yapıyor ve bu ağrı yetiyorken birde yorgunluk vs. eklenince anlattığın gibi dayanılmaz oluyor.
ama telefonu varsa doktorunu ara,için daha çok rahat eder.
canım sanada sormak istiyorum biliyormusun 38 haftama giricim 2 gün sonra geçen hafta dr bana suyun iyi bebek iyi herşey normal dedi ve bu perşembe bida dr gidicem kontrole ama dr sormayı unuttum bende 15 gündür sol bacağımın üstüne basamıyorum kalça kısmı çok ağrıyo tek ayak üzerine basamıyorum sadece sol bacağım ve ağrıyı elimle bulamıyorum sanki kemik ağrısı bu ağrı normalmi herkes beni korkutuyor kemik erimesi başlamasın dikkat et diyor kimisine rahim kemikleri açılıo ondandır dio bazı arkadaşlar bel fıtığı dio sizde böle bişe oldumu bende sancı bile olmuyor normalmi. bunlar
kızlarr , 8 ocak
3300, 51 cm normal doğum 40+2 de kızım dilara beril aramıza katıldı. bebişim gayet iyi benim ağrılarım var. iyi olunca hikayemin devamını yazarım.
kızlarr , 8 ocak
3300, 51 cm normal doğum 40+2 de kızım dilara beril aramıza katıldı. bebişim gayet iyi benim ağrılarım var. iyi olunca hikayemin devamını yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?