2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar
kaç gündür mahvolduk eşim çok hasta bir türlü düşüremiyoruz ateşini acildeydik yine bugün yarın erkenden çağırdı doktor tahlil falan yapılcakmış. hem çok yoruldum hem doğum yapmayım diyorum doğurayım diye sabırsızlanırken şimdi doğurmayım diyorum ama napayım önce eşimin iyi olması lazım
geçmişe bir göz atayım kızlar

gecmis olsun tatlim ya

bol bol meyve yiyin

aman dikkat et sanada gecmesin bu son haftalar

kızlar 2 gün bebeğim çok çok az hareket ediyor,1 gün kıpır kıpır oluyor.sizde de böyle olan var mı ? 37+6yım ben.

geçmiş olsun canım.gripse sanada geçmesin dikkat et.sonuçta ilaç falan kullanamzasın.portakal ve narı eksik etme.

slm biz iyiyiz siz nasılsınız lymonotada yok sabahtan beri acaba eşimi rahatsızlandı yine
merhaba canım evet malesef eşim rahatsızlandı yine fena değildi aslında ama akşama doğru 39.8 e çıktı ateşi panik yaptım ben de okadar duş aldırdım su koydum başına koltuk altına falan banamısın demedi şimdi biraz daha iyi ama yarın tekrar gidicez yaptırmamız gereken tahliller var umarım biran önce iyileşir çok üzülüyorum

bu arada kızlar birkaçımız dışında hepimiz oğlanlarımızı bekliyruz hakkaten tembel mi oluyo bu oğlanlar
evet evet evet kesinlikle tembel oluyorlar ben de hala tık yok çünkü doktorumun erken gelecek demesine rağmen oğlanımın rahatı yerinde

gecmis olsun tatlim ya

bol bol meyve yiyin

aman dikkat et sanada gecmesin bu son haftalar

geçmiş olsun canım.gripse sanada geçmesin dikkat et.sonuçta ilaç falan kullanamzasın.portakal ve narı eksik etme.

canlarım çok teşekkür ederim ben kendime dikkat etmeye çalışıyorum ama ne kadar mümkün bilemiyorum sonuçta içim gidiyor onu öyle görünce gidip sarılıyorum grip değil canım ya doktor da panik oldu iyice neden düşmüyor diye ateşi. kanda mikrop var büyük ihtimalle yarın bakalım dedi birde ciğerlere sıçramasından korkuyorum diyor ee korkuyorsun da önlem al dimi of umarım yarın artık bir çözüm sunarlar bize hem eşim hem ben bunaldık çünkü iyice

kızlar 2 gün bebeğim çok çok az hareket ediyor,1 gün kıpır kıpır oluyor.sizde de böyle olan var mı ? 37+6yım ben.
canım merak etme aynı şeyi ben de yaşadım normalde inanılmaz hareketli bebeğim bayağ şiddetli ve acımacız tekmeleri vardır ama dün pek bir sakindi bugün de pek hareket yoktu hep usul usuldu doktoruma sordum dayanamadım artık daha az hareket edecek yerleri daraldı kiloları arttı dedi ama sert olur hareketleri bazen daha çok hareket eder bazen daha az ama çoğu vaktini uyuyarak geçirir doğum için güç topluyorlar dedi. sadece hareketlerine çok dikkat etmek gerekiyormuş artık

selam

ben geldim

bugün kontrolümüz vardi hersey yolunda cikti

bebis 3kilo 598 kilo tahminice 49 cm mis

dogum yakin dedi en kisa zaman da yine görüsücez dedi.

hadi hayırlısı canım umarım banada yarın yakın der

kızlarr , 8 ocak
3300, 51 cm normal doğum 40+2 de kızım dilara beril aramıza katıldı. bebişim gayet iyi benim ağrılarım var. iyi olunca hikayemin devamını yazarım.

geçmiş olsun canım sabırlı bekleyiş bitti desene sağlıkla büyüt meleğini inşallah darısı başımıza

hoşgeldin canım tekrar geçmiş olsun umarım çabucak toparlanır inşallah

zuzu prensesin de nisani gelmis 4 gün sonra dogum olmus...

benim de dün geldi 8 ocakda

11inde bende doguma giderim ayy annemler de o gün geliyor ins. 11 inde dogurmam

kızlar iyi akşamlar hepinize ben çıkayım eşimin ilaç saati ateşi de çıkmaya başlamış yine off elim kolum bağlı anlamadım ben nasıl düşecek bu ateş ya
öpüyorum hepinizi

anlamadığım neden erteliyor?kendisinin bile şaşıracağı kadar ilerlemişse durum !
bide karaciğere sıçramasından korkuyorum diyor.allahım yaa.. neden başka hastaneye gitmiyorsunuz ??

duygusal olarak tabi dayanamazsın eşin o haldeyken. boşver git sarıl.yanında ol.sadece eşinin yarım bıraktığı suyu içmemek gibi tedbirler al.bunu demesemde yaparsında ne biliyim deme gereği duyuyor insan

evet,yerleri daraldığı için fazla hereket edemiyorlarmış.ama o kıpır kıpır olduğu günler nasıl beceriyor ?
birde duyduğum kadarı ile yollarını açmak için okadar uğraşıyorlarmış.yerleri dar olduğu için çabuk yoruluyorlarmış.
doğduklarında çok uyur bebeler sebebi gelmeden uykuya iyice alışmalarıymış.

iyi oıldu ama söylemem kafamda ki 'acaba?' gitti en azından :) teşekkür ederim

kızlar bide cevaplarmısınız kaçıncı hafta sancılarınız başladı

ben bu haftaya kadar hiç bişi hissetmiyodm ama bugün tam sancıda diyemicem ama kasıklaımda hareketlerimi kısıtlaayan yümemi etkileyen bi ağırlık ve ağrı hissediyorum ve kasılma,dışarı çıkmam gerekiğinde 1 dk düşünmeyen ben bugün ağdaya gitçek cesareti bulamadım kendimde hala devam ediyo kasılmalar nerdeyse düzenliydi bugün
göbek deliğimde bildiin dışarda artık

dün akşamdan beride genital bölgede hafif yanma sızı var inşallah enfeksiyon değildir.yarın konrol olması iyi oldu ne çok şikayetim var bugün

nezle oldum sinüzit ağrım da var başım çatlıyo, zencefil-tarçın içtim umarım daha fena olmam boğazım hafif kaşınıyor, eğer iltihap olursa çok zor olur, antibiyotik içmek istemiyorum artık.. doğurmak istiyordum bi an önce ama şimdi korkuyorum hasta hasta nasıl olacak diye.. Aman dikkat edin havalara hastalık çok zorluyor . gece de doğru dürüst uyuyamamıştım bugün hiç uyuyamam yatar yatmaz burnum tıkanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…