- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.481
kızlarr , 8 ocak
3300, 51 cm normal doğum 40+2 de kızım dilara beril aramıza katıldı. bebişim gayet iyi benim ağrılarım var. iyi olunca hikayemin devamını yazarım.
iyi akşamlar kızlar
kaç gündür mahvolduk eşim çok hasta bir türlü düşüremiyoruz ateşini acildeydik yine bugün yarın erkenden çağırdı doktor tahlil falan yapılcakmış. hem çok yoruldum hem doğum yapmayım diyorum doğurayım diye sabırsızlanırken şimdi doğurmayım diyorumama napayım önce eşimin iyi olması lazım
geçmişe bir göz atayım kızlar
iyi akşamlar kızlar
kaç gündür mahvolduk eşim çok hasta bir türlü düşüremiyoruz ateşini acildeydik yine bugün yarın erkenden çağırdı doktor tahlil falan yapılcakmış. hem çok yoruldum hem doğum yapmayım diyorum doğurayım diye sabırsızlanırken şimdi doğurmayım diyorumama napayım önce eşimin iyi olması lazım
merhaba canım evet malesef eşim rahatsızlandı yineslm biz iyiyiz siz nasılsınız lymonotada yok sabahtan beri acaba eşimi rahatsızlandı yine
evet evet evet kesinlikle tembel oluyorlar ben de hala tık yok çünkü doktorumun erken gelecek demesine rağmen oğlanımın rahatı yerindebu arada kızlar birkaçımız dışında hepimiz oğlanlarımızı bekliyruz hakkaten tembel mi oluyo bu oğlanlar
gecmis olsun tatlim ya
bol bol meyve yiyin
aman dikkat et sanada gecmesin bu son haftalar
geçmiş olsun canım.gripse sanada geçmesin dikkat et.sonuçta ilaç falan kullanamzasın.portakal ve narı eksik etme.
canım merak etme aynı şeyi ben de yaşadım normalde inanılmaz hareketli bebeğim bayağ şiddetli ve acımacız tekmeleri vardırkızlar 2 gün bebeğim çok çok az hareket ediyor,1 gün kıpır kıpır oluyor.sizde de böyle olan var mı ? 37+6yım ben.
selam
ben geldim
bugün kontrolümüz vardi hersey yolunda cikti
bebis 3kilo 598 kilo tahminice 49 cm mis
dogum yakin dedi en kisa zaman da yine görüsücez dedi.
kızlarr , 8 ocak
3300, 51 cm normal doğum 40+2 de kızım dilara beril aramıza katıldı. bebişim gayet iyi benim ağrılarım var. iyi olunca hikayemin devamını yazarım.
iyi akşamlar kızlar
selam tatlim allah analai babali büytsun
gözün aydin
darisi bizlere
bu arada bende de kah.rengi akinti geldi dün sabah dr. dogum fazla uzak degil dedi bakalim bekliyoruz.
canlarım çok teşekkür ederim ben kendime dikkat etmeye çalışıyorum ama ne kadar mümkün bilemiyorum sonuçta içim gidiyor onu öyle görünce gidip sarılıyorumgrip değil canım ya doktor da panik oldu iyice neden düşmüyor diye ateşi. kanda mikrop var büyük ihtimalle yarın bakalım dedi birde ciğerlere sıçramasından korkuyorum diyor ee korkuyorsun da önlem al dimi of umarım yarın artık bir çözüm sunarlar bize hem eşim hem ben bunaldık çünkü iyice
canım merak etme aynı şeyi ben de yaşadım normalde inanılmaz hareketli bebeğim bayağ şiddetli ve acımacız tekmeleri vardırama dün pek bir sakindi bugün de pek hareket yoktu hep usul usuldu doktoruma sordum dayanamadım artık daha az hareket edecek yerleri daraldı kiloları arttı dedi ama sert olur hareketleri bazen daha çok hareket eder bazen daha az ama çoğu vaktini uyuyarak geçirir doğum için güç topluyorlar dedi. sadece hareketlerine çok dikkat etmek gerekiyormuş artık
kızlar bide cevaplarmısınız kaçıncı hafta sancılarınız başladı
kızlar iyi akşamlar hepinize ben çıkayım eşimin ilaç saatiateşi de çıkmaya başlamış yine off elim kolum bağlı anlamadım ben nasıl düşecek bu ateş ya
öpüyorum hepinizi
kızlar bide cevaplarmısınız kaçıncı hafta sancılarınız başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?