2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

BENİM BEBEĞİME YETECEK KADAR SÜTÜM YOKKKKKKKKKKKKKK
LTFN YARDIMMMMMMMMMMMMMM.

üzüntüden çıldırmak üzereyimmmmmmmmmmmmmmmm.ALLAHIM YARDIM ETSİN

Canim rezene ve isirgan cayi ic.humananin cayi varmis guzel sut yaapiyormus.kuru sogan ye ve en onemlisi bol su ic..allah bebeginin riskina bereket versin.

Kizlarrr bugun carsiya gittim..lavaboya girdim ve gunluk pedime noktadan biraz daha buyuk hani adetin gelmeden once leke gibi bisey olur ya ole bisey olmus...ama bilemedim ne oldugunu...acaba diorum baska bisey mi yoksa kahverengi akinti mik...offf hicbi belirtide yok ama

bende de aynisi oldu canim

bekliyoruz bizde.

iyi akşamlar herkese,bu aralar 2012 ocak annelerinin yazışmalarını takip ediyorum gelişmeleri merak ediyorum.Allah herkese hayırlı,kolay doğumlar nasip etsin

Sinem canim o nisan o kdr az mi oluomus ki...ne dedi dr sana bisey yok demisler ama nisan olayini soledilermi sana

iyi akşamlar herkese,bu aralar 2012 ocak annelerinin yazışmalarını takip ediyorum gelişmeleri merak ediyorum.Allah herkese hayırlı,kolay doğumlar nasip etsin

Sagol cnm...sana da hamileliginde kolayliklar dilerim..zamani geldiginde kolay hayirli dogunlar olsun insaallah

Sinem canim o nisan o kdr az mi oluomus ki...ne dedi dr sana bisey yok demisler ama nisan olayini soledilermi sana

canim benim bir sabah geldi birde aksam geldi ama ne cok az nede asiriydi.

Dr rahim agzinin acilacagini söyledi ama 4 gün ama 1 hafta ama bir kac saat sonra belli olmaz dedi sancilar geliyormus.

hemen üzme kendini canım ende humananın çayını duymuştum kuzenden,bide arkadaşıma tarhana çorbası süt yapıyomuş gerçi ne dedilerse denemişindir ama bunuda bi dene istersen

Üzme lütfen kendini.. Sürekli bebeğini memeye tut, her fırsatta sağ, bir de meme kalkanları var, aventin ya da chicconun.. Onlar sürekli memeyi uyarıyorlar, akan süt de içinde birikiyor. En önemlisi sürekli uyarılmaları. Bir süre sonra sütün artacak, ama sakın sakın moralini düşürme.. En en en önemli şey moral! Sakın unutma.. Ben kesilmiş sütümü tekrar getirdim. Sen de yapabilirsin.

merhaba arkadaslar ben de ocak annesiyim bebegim 2 ocakta epidural-spinal yani kombine sezeryan ile dogdu. benim gibi dogum yapmis olanlara sorum var. sezeryan sonrasi neler yasadiniz ben hastane safhasinda harikaydim hic agri aci cekmedim diyebilirim. hatta cok korkmama ragmen kabiz olup gaz sancisi bile cekmedim ancak eve geldikten sonra sag tarafimda bicak gibi saplanip 3-4 saniyede gecen agrilar olmaya basladi ve beni bazen cok rahatsiz ediyor oyleki bir iki kere aglamama bile sebep oldu. bu durumda olan var mi varsa gecmesi icin neler yapilabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…