- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.521
kızlar iyi akşamlar hepinize ben çıkayım eşimin ilaç saatiateşi de çıkmaya başlamış yine off elim kolum bağlı anlamadım ben nasıl düşecek bu ateş ya
öpüyorum hepinizi
kızlarr , 8 ocak
3300, 51 cm normal doğum 40+2 de kızım dilara beril aramıza katıldı. bebişim gayet iyi benim ağrılarım var. iyi olunca hikayemin devamını yazarım.
günaydıın herkese nasılsınız kızlar
canım gözünaydın,
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Darısı sağlıkla başımıza:)
günaydın kübracımm.
iyiyiz sütümüzü içiyoruz:))
kar yağıyooor yine, dışarı çıkmak istiyorum ama düşerim üşürüm diye korkumdan bgn de çıkamayacağım sanırım.
bacak aramda hafif ağrım var. Onun haricinde sistim iyice yuvarlacık göbeğmle gezinip duruyorum evde:)
Sen nasılsın???
kızlar bende adet olacakmışım gibi agrılar var?
kızlar nolursunuz bana cevap yazın 38 haftama giricim 2 gün sonra geçen hafta dr bana suyun iyi bebek iyi herşey normal dedi ve bu perşembe bida dr gidicem kontrole ama dr sormayı unuttum bende 15 gündür sol bacağımın üstüne basamıyorum kalça kısmı çok ağrıyo tek ayak üzerine basamıyorum sadece sol bacağım ve ağrıyı elimle bulamıyorum sanki kemik ağrısı bu ağrı normalmi herkes beni korkutuyor kemik erimesi başlamasın dikkat et diyor kimisine rahim kemikleri açılıo ondandır dio sizde böle bişe oldumu nolursunuz cevap yazın kızlar nolursunuz.. bende sancı bile olmuyor normalmi. bunlar
sabah benımde vardı hafıfledı bıraz:26:midemde bulanıo sankı üşüttüm galıba
valla aynen midem bulanıyo hemde.arada bi başım çok dönüyıo 5 10 dakka sürüp gidiyor.
kızlarr , 8 ocak
3300, 51 cm normal doğum 40+2 de kızım dilara beril aramıza katıldı. bebişim gayet iyi benim ağrılarım var. iyi olunca hikayemin devamını yazarım.
off hergun ayrı bir sıkıntımız varr
merhaba arkadaslar ben de ocak annesiyim bebegim 2 ocakta epidural-spinal yani kombine sezeryan ile dogdu. benim gibi dogum yapmis olanlara sorum var. sezeryan sonrasi neler yasadiniz ben hastane safhasinda harikaydim hic agri aci cekmedim diyebilirim. hatta cok korkmama ragmen kabiz olup gaz sancisi bile cekmedim ancak eve geldikten sonra sag tarafimda bicak gibi saplanip 3-4 saniyede gecen agrilar olmaya basladi ve beni bazen cok rahatsiz ediyor oyleki bir iki kere aglamama bile sebep oldu. bu durumda olan var mi varsa gecmesi icin neler yapilabilir?
arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
BENİM BEBEĞİME YETECEK KADAR SÜTÜM YOKKKKKKKKKKKKKK
LTFN YARDIMMMMMMMMMMMMMM.
üzüntüden çıldırmak üzereyimmmmmmmmmmmmmmmm.ALLAHIM YARDIM ETSİN
nezle oldumsinüzit ağrım da var başım çatlıyo, zencefil-tarçın içtim umarım daha fena olmam boğazım hafif kaşınıyor, eğer iltihap olursa çok zor olur, antibiyotik içmek istemiyorum artık.. doğurmak istiyordum bi an önce ama şimdi korkuyorum hasta hasta nasıl olacak diye.. Aman dikkat edin havalara hastalık çok zorluyor . gece de doğru dürüst uyuyamamıştım bugün hiç uyuyamam yatar yatmaz burnum tıkanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?