2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar iyi akşamlar hepinize ben çıkayım eşimin ilaç saati ateşi de çıkmaya başlamış yine off elim kolum bağlı anlamadım ben nasıl düşecek bu ateş ya
öpüyorum hepinizi

Canım geçmiş olsun Allah şifa versin.Sen de bu arada kendini iyice strese soktun kötü oldu.Kendine dikkat et.

Herkese günaydıııınlarrrrr.Nasılsınız cici anneler.Ben yine doğurmadım.Magnezyumu dr. alma demişti gece nasıl yatcam diye korkuyordum.Ama her zaman ki ağrılarım oldu öyle çok aşırı olmadı yani.:26::26:

kızlarr , 8 ocak
3300, 51 cm normal doğum 40+2 de kızım dilara beril aramıza katıldı. bebişim gayet iyi benim ağrılarım var. iyi olunca hikayemin devamını yazarım.

canım gözünaydın,

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Darısı sağlıkla başımıza:)

günaydıın herkese nasılsınız kızlar

günaydın kübracımm.

iyiyiz sütümüzü içiyoruz:))

kar yağıyooor yine, dışarı çıkmak istiyorum ama düşerim üşürüm diye korkumdan bgn de çıkamayacağım sanırım.

bacak aramda hafif ağrım var. Onun haricinde sistim iyice yuvarlacık göbeğmle gezinip duruyorum evde:)

Sen nasılsın???

iyiyim canım benım aynen oturmaktan sıkıldm havada soguk

canım onun aynısı bendede var bi haftadır allahtan sürekli değil geçiyo arada halk arasında bi adı var ama unuttum doktorada sordum normal hatta sende geç bile başladı dedi bende bel fıtığı oldum sanmıştım :)

sezeryan olduğun için canım böle bıçak değen yerler iyice iyileşene kadar ara ara sızlar özellikle soğuklarda

kızlar bende adet olacakmışım gibi agrılar var?

aynen bende de aynı dün bütün gün vardı şissetli kasılarda olunca gece doğurrum dedim ama doğurmadım daha

arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

BENİM BEBEĞİME YETECEK KADAR SÜTÜM YOKKKKKKKKKKKKKK
LTFN YARDIMMMMMMMMMMMMMM.

üzüntüden çıldırmak üzereyimmmmmmmmmmmmmmmm.ALLAHIM YARDIM ETSİN

canım benim öğrendiklerim, süt için:
-en önemlisi bol bol sıvı alacaksın, en önemlisi suuuu, kesinlikle içebildiğin kadar çok içmen lazım
-yine bol su alabilmek için komposto, lohusa şerbeti
-humana still tea, süt arttırıcı çay'ın faydasını gören çok olmuş
-vücudunu sıcak tutmaya çalış, sıcak su torbasını havlulara filan sarıp çok sıcak olmayacak şekilde göğsüne, ara ara koltuk altlarına koy
-bol bol duş al
-hurma ye
edit:neredeyse unutuyordum malt içecekleri de var süt yapan. direk süt yapma amaçlı bebek mağazalarında satılanlar var, ayrıca marketlerde de fayrouz var, armutlusu bişeye benziyormuş onu tavsiye ediyorlar

inşallah bol bol süt olur bebişine

Son düzenleme:
selam kıslarr.

bizde dün doktora gittik 3 haftada 2,5 kilo aldığımiçin doktorum beni camdan atacaktı neredeyse. hoş gerçi 1,5 kilo da alsamaynısınıyapıyo oooh sefam olsun bi güzel yedim içtim .... elevite devam edeceksin hatta emzirirken bile içeceksin dedi ama ben ayrıca omega-3 alıyordum onu bırakacağım doğuma kadar. kanamayı arttırıyormuş çünkü. kızım da 3.200 olmuş 37+1 deyiz 00 gr almış yaklaşık olarak.. bundan sonra fazla kilo almaz sende alma bebkte fazla almasın zaten dedi.

daha doğuma 3 hafta var gözüküyor dedi.. ultrasonun verdiğiverileri fazla benle paylaşmıyo bunlar izafi şeyler diyor. 3200diyor ağırlığı ama kaç çıkar bilemem diyor.

bizde belirsizlik çokkk.

bende aynı senin gibiyim malesef. dediğin gibi dört gözle doğumu beklerken şimdi olmasın diye dua ediyorum nefes bile alamazken doğum nasıl yaparım diye.
ilaç da alamayınca çok uzun sürdü grip bi türlü geçmiyo ıhlamur kaynattım onu içiyorum portakal mandalina yiyorum devamlı
allah ikimize de bi an önce şifa versin inşallah..

günaydın arkadaşlar sonunda nete girebildim çok şükür 5 ocakta canım oğlum emir yağızı kucağıma aldım çok çok güzel bi duygu çok zor bi doğum oldu ama çok şükür onu kucağıma aldığım an unuttum herşeyi ben doğum listesinin olduğu sayfaya hikayemi yazayım geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…