2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bugün bende ya doğumdan hemen sonra sütüm gelmezse diye endişelenmeye başladım ama doktorum bu son haftayı bol sıvı alarak geçirmemi önerdi henüz doğum yapmayanlar buna dikkat edebilir.

kızlar bi kaç öneri aklımdayken

evde yapılmış kayısı kompostosu hemen için doğum sonrası gaz için çok rahatlatıo
bi gecelik bi pijama götürmüşdüm ikisinide giydim ama pijama daha rahattı bence
bebeğe 2 hastane çıkışı koymuşdum yetmedi eşim evden tekrar getirdi altını açınca çişini yapıp heryeri batırdı
4 battaniye vardı yanımda oda 5 e çıktı son gün
havalar soğuk olduğu için içine iç kıyafetlerden bol alın 3 patikli alt 3 uzun kollu badilerden almışdım anca yetti bol çorap 2 3 çift giydiği oldu
aklıma geldikçe yazarım sizde sorabilirsiniz aklınıa takılanları

canım allah analı babalı büyütsün ne güzel kavuşmuşun kuzuna allah bizede kısmet eder inşallah tez zamanda.dogumun nasıl oldu.?

Merhaba ocak anneleri...
çoğunuz doğum yaptınız ve yapacaklar var. Şimdiden olanlara hayırlı olsun olacaklarıda Allah kurtarsın...
ben mart annesiyim ama doğum şeklim kendi isteğim üzerine sezeryan doğum olacak. Bir terslik olmazsa kendimi şartlandırmak istemiyorum...

sezeryan düşündüğüm için şubat sonu gibi olacak doğumum...

sizlere sorum olacak. sezeryan doğum yapanlara yada yapacaklara çatı muayenesi yapıldımı?

çatı muayenesi yapılmasına gerek yok.bende yapılmamıştı.

Uuuuf çok canım sıkılıyor buralarda da kimse yazmıyor artık.Onları okuyup kendimi avutuyordum.Koca 8 ay geçti de şua bir ay geçmek bilmiyor son 7 gün ben bu cuma doğurmak istiyorum inşlh gelir oğlum.:26::26:

tekrar tebrik ederim canım darısı başımızaa

aynen bende çok sıkıldım yürüyecektim yağmur yağıyodu uyuya kalmışım gelip gidip bakıyom safya çok hareketsiz neydi o eski günler :) eskiyi yakalayamazdık ben doğurmak istemiyorum artık çünkü dün bebeğimin yatağı karyolasına sığmadığını fark ettim zaten geçen hafta gelmişti kokusu çıksın diye sermemiştim dün serim dedim beynimde vurulmuşa döndeüm karkola 15 cn kısa yapılmış bugün gelip aldılar bi hafta on güne gelicekmiş doğal gazımız hala bağlanmadı kaçak varmış onu aryıyolar şohbenimiz söktüler kombi için kayınvaldelerde duş alıyoz yani ben artık doğurmak istemiyorum bu işler hallolmadan akşam oturdum ağladımmm

ayy canım benim bizimkisi de kısa gelmişti hemen eşim iade etti keşke önce baksaydın neyse artık.Olmaz da gelirse bebişin yorganını altına serer üstüne battaniyesini örtersin.Ama doğalgazınız sıkıntıymış hakikaten neyse daha 10 günün var hayırlısı ile işler yoluna girer sen merka etme cnm.

ya bizim odamızı içmimar tasarladı karyolamızda 80*140 olrak çizildi bizde ona uygun yatak sipariş ettik yatak 1 ayda geldi odası geçikti ve gelen karyola 80*125 hiç aklımıza gelmedi oda kokuyo diye yatak ve bebeğin herşeyi başka odada duruyodu yanyana dursalar anlardık çünkü çok bariz fark var bizim mimar hanım mobilyacıya yanlış ölçü vermiş
doğal gaza gelince bi aydır evde kırmadık yer bırakmadılar iki kere salonumu su bastı herşey geçer diye hiç stres yapmamaya çalıştırm artık dilim şişti herhalde dün akşam patladım

kısa zaman içinde doğurmaktan vazgeçenlerdensin sende :) bende hastalandım, o yüzden hemen gelmesin istiyorum, bebeğimi nezle halimle karşılamak istemiyorum inşallah kısa zamanda iyileşirim, inşallah seninde bir an önce yoluna girer herşey.

teşekkür ederim canım sende bi an önce iyileirsin inşallah sanki siparişle geliyolar gibi kafamıza göre takılıyoruz demi

yapacak bişeyi olan varmı yada bir önerisi evde otur otur geçmiyor vakit hasta olmamak için dışarıda çıkamıyorum.

canım ben de hava şartları nedeniyle 3gündür evdeyim( camdan kafamı dışarı bile çıkarmıyorum.

Film izliyorum bol bol, ypacak biey yok çünkü. akşama kadar otur yat kalk... ev işi falan da yapmaya güç bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…