- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.541
arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
BENİM BEBEĞİME YETECEK KADAR SÜTÜM YOKKKKKKKKKKKKKK
LTFN YARDIMMMMMMMMMMMMMM.
üzüntüden çıldırmak üzereyimmmmmmmmmmmmmmmm.ALLAHIM YARDIM ETSİN
günaydın arkadaşlar sonunda nete girebildim çok şükür 5 ocakta canım oğlum emir yağızı kucağıma aldım çok çok güzel bi duygu çok zor bi doğum oldu ama çok şükür onu kucağıma aldığım an unuttum herşeyi ben doğum listesinin olduğu sayfaya hikayemi yazayım geleyim
çatı muayenesi yapılmasına gerek yok.bende yapılmamıştı.Merhaba ocak anneleri...
çoğunuz doğum yaptınız ve yapacaklar var. Şimdiden olanlara hayırlı olsun olacaklarıda Allah kurtarsın...
ben mart annesiyim ama doğum şeklim kendi isteğim üzerine sezeryan doğum olacak. Bir terslik olmazsa kendimi şartlandırmak istemiyorum...
sezeryan düşündüğüm için şubat sonu gibi olacak doğumum...
sizlere sorum olacak. sezeryan doğum yapanlara yada yapacaklara çatı muayenesi yapıldımı?
günaydın arkadaşlar sonunda nete girebildim çok şükür 5 ocakta canım oğlum emir yağızı kucağıma aldım çok çok güzel bi duygu çok zor bi doğum oldu ama çok şükür onu kucağıma aldığım an unuttum herşeyi ben doğum listesinin olduğu sayfaya hikayemi yazayım geleyim
Güle güle git cnm.Bakalım bebişin ne kadar büyümüş.Dr. demezse ben diyeyim 10 güne kadar doğuracaksın.Bak benden söylemesikızlar birazdan dr a gidicez dua edin de heran doğurabilirsin desin
Uuuuf çok canım sıkılıyor buralarda da kimse yazmıyor artık.Onları okuyup kendimi avutuyordum.Koca 8 ay geçti de şua bir ay geçmek bilmiyorson 7 gün ben bu cuma doğurmak istiyorum inşlh gelir oğlum.:26::26:
kızlar birazdan dr a gidicez dua edin de heran doğurabilirsin desin
aynen bende çok sıkıldım yürüyecektim yağmur yağıyodu uyuya kalmışım gelip gidip bakıyom safya çok hareketsiz neydi o eski günler :) eskiyi yakalayamazdık ben doğurmak istemiyorum artık çünkü dün bebeğimin yatağı karyolasına sığmadığını fark ettim zaten geçen hafta gelmişti kokusu çıksın diye sermemiştim dün serim dedim beynimde vurulmuşa döndeüm karkola 15 cn kısa yapılmış bugün gelip aldılar bi hafta on güne gelicekmişdoğal gazımız hala bağlanmadı kaçak varmış onu aryıyolar şohbenimiz söktüler kombi için kayınvaldelerde duş alıyoz yani ben artık doğurmak istemiyorum bu işler hallolmadan akşam oturdum ağladımmm
ayy canım benim bizimkisi de kısa gelmişti hemen eşim iade etti keşke önce baksaydın neyse artık.Olmaz da gelirse bebişin yorganını altına serer üstüne battaniyesini örtersin.Ama doğalgazınız sıkıntıymış hakikatenneyse daha 10 günün var hayırlısı ile işler yoluna girer sen merka etme cnm.
aynen bende çok sıkıldım yürüyecektim yağmur yağıyodu uyuya kalmışım gelip gidip bakıyom safya çok hareketsiz neydi o eski günler :) eskiyi yakalayamazdık ben doğurmak istemiyorum artık çünkü dün bebeğimin yatağı karyolasına sığmadığını fark ettim zaten geçen hafta gelmişti kokusu çıksın diye sermemiştim dün serim dedim beynimde vurulmuşa döndeüm karkola 15 cn kısa yapılmış bugün gelip aldılar bi hafta on güne gelicekmişdoğal gazımız hala bağlanmadı kaçak varmış onu aryıyolar şohbenimiz söktüler kombi için kayınvaldelerde duş alıyoz yani ben artık doğurmak istemiyorum bu işler hallolmadan akşam oturdum ağladımmm
kısa zaman içinde doğurmaktan vazgeçenlerdensin sende :) bende hastalandım, o yüzden hemen gelmesin istiyorum, bebeğimi nezle halimle karşılamak istemiyorum inşallah kısa zamanda iyileşirim, inşallah seninde bir an önce yoluna girer herşey.
teşekkür ederim canım sende bi an önce iyileirsin inşallah sanki siparişle geliyolar gibi kafamıza göre takılıyoruz demi
yapacak bişeyi olan varmı yada bir önerisi evde otur otur geçmiyor vakit hasta olmamak için dışarıda çıkamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?