- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.561
canım ben de hava şartları nedeniyle 3gündür evdeyim( camdan kafamı dışarı bile çıkarmıyorum.
Film izliyorum bol bol, ypacak biey yok çünkü. akşama kadar otur yat kalk... ev işi falan da yapmaya güç bulamıyorum.
evet vakit geçmiyo ama yinede şükretmek lazım son günlerimiz sıcaklara denk gelseydi bence dahaçok zorlanıcaktık
çok haklısın canım, çok şükür şimdi bile azıcık uykuya dalsam su gibi terliyorum ki hayatımda ter nedir bilmem. yaza denk gelseydi harap olurdum. bu arada Ankara'ya çok güzelll kar yağıyooo ama dışarı çıkamadığım için çok üzülüyorum
çok haklısın canım, çok şükür şimdi bile azıcık uykuya dalsam su gibi terliyorum ki hayatımda ter nedir bilmem. yaza denk gelseydi harap olurdum. bu arada Ankara'ya çok güzelll kar yağıyooo ama dışarı çıkamadığım için çok üzülüyorum
nazlı nazlı yağıyorr canım öyle güzel kii....ankarayı çok özledim ben yaaa bide karı çok özledim mersine kar yağmıyo
nazlı nazlı yağıyorr canım öyle güzel kii....
ya bizim odamızı içmimar tasarladı karyolamızda 80*140 olrak çizildi bizde ona uygun yatak sipariş ettik yatak 1 ayda geldi odası geçikti ve gelen karyola 80*125 hiç aklımıza gelmedi oda kokuyo diye yatak ve bebeğin herşeyi başka odada duruyodu yanyana dursalar anlardık çünkü çok bariz fark var bizim mimar hanım mobilyacıya yanlış ölçü vermiş
doğal gaza gelince bi aydır evde kırmadık yer bırakmadılar iki kere salonumu su bastı herşey geçer diye hiç stres yapmamaya çalıştırm artık dilim şişti herhalde dün akşam patladım
ne sıkıcı bir gün( patlayacammmm
Belki işe yarar diye bebeğimin tulumunu aldım, göbeğime koydum. İçinde bebekle hayal etmeye çalıştım. Çok duygulandım bir an. Beklemedeyim hala.. Gerçekten erkekler günlerini doldurup öyle geliyorlar galiba...
ühüüüüüüüüüüüü ankara ankara güzel ankaraaa
kızlarr , 8 ocak
3300, 51 cm normal doğum 40+2 de kızım dilara beril aramıza katıldı. bebişim gayet iyi benim ağrılarım var. iyi olunca hikayemin devamını yazarım.
Selam kızlar,
Ben de bugün doktora gittim. Kızım doğum kanalına girmiş, normal doğum bekliyorum.
Ama sezeryan olanları ilk kez bu gün kıskandım günleri belli diye:)
Doktorum yarın da doğabilir, iki hafta sonra da dedi. Ne kadar aydınlatıcı değil mi:)
Eşim doğum için izin alıp gelecek, şehir dışında. Ona bile gün söyleyemiyorum. Çok sıkıcı bi durum...
Doğum kanalına girdikten kaç gün sonra doğuyo ki bu melekler?
eskiden Antidepresif hep buralarda olurdu o da yok şimdiiilimonata zaten yok uuuff çok sıkıldım çooook.Kocişim de göreve gitti iyice mutsuzuuuuum :84::84:
Belki işe yarar diye bebeğimin tulumunu aldım, göbeğime koydum. İçinde bebekle hayal etmeye çalıştım. Çok duygulandım bir an. Beklemedeyim hala.. Gerçekten erkekler günlerini doldurup öyle geliyorlar galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?