2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet vakit geçmiyo ama yinede şükretmek lazım son günlerimiz sıcaklara denk gelseydi bence dahaçok zorlanıcaktık

evet vakit geçmiyo ama yinede şükretmek lazım son günlerimiz sıcaklara denk gelseydi bence dahaçok zorlanıcaktık

çok haklısın canım, çok şükür şimdi bile azıcık uykuya dalsam su gibi terliyorum ki hayatımda ter nedir bilmem. yaza denk gelseydi harap olurdum. bu arada Ankara'ya çok güzelll kar yağıyooo ama dışarı çıkamadığım için çok üzülüyorum

ankarayı çok özledim ben yaaa bide karı çok özledim mersine kar yağmıyo

bende öyleyim canım eşim terler ben üşürdüm şimdi tem tersi ben terliyorum hayatımda ilkkez hamileyken isilik oldum felajetti o günleri düşünerek kış gelmesi daha iyi

Maşallah o zaman senin mimara bizim yatakta 10 cm. lik bir eksiklik vardı değiştirdik biz.Hazırdı biimkisi o yüzden kolay değiştirdik.Doğalgaz olayı problem hakikaten kış günü.Ama sen mersin desin sanırım.Biz Sivas dayız bizim doğalgazda sorun olsa bu soğuklarda ne yapardık bilemiyorum.Neyse canım inşlh her şey yoluna girer bir an önce.

O ter olayı beni de sinir ediyor ve ben kötü kokudan nefret eden biri idim.Şimdi özellikle göğüs aram çok terliyor.sırtım su içerisinde kalıyor. şu hamilelik hayırlısı ile bitse de normal halime bir dönsem.Kendimden sıkıldım vallahi.İnsan içine çıkmak istemiyorum

Belki işe yarar diye bebeğimin tulumunu aldım, göbeğime koydum. İçinde bebekle hayal etmeye çalıştım. Çok duygulandım bir an. Beklemedeyim hala.. Gerçekten erkekler günlerini doldurup öyle geliyorlar galiba...

kafayı yemeden doğursaydık bi ...Sen benden 5 gün öndesin rosinetta bakalım ne zaman doğuracaksın.

eskiden Antidepresif hep buralarda olurdu o da yok şimdiii limonata zaten yok uuuff çok sıkıldım çooook.Kocişim de göreve gitti iyice mutsuzuuuuum :84::84:

selam kızlarrr....

bende hala doğurmak için bekleyenlerdenim...3 gün nst ye girdim tık yok :)) daha aşağı bile yaklaşmamış kuzum...sanırım benimkide geç gelicek...

bu arada doğum sancınız başladığında yada doğuma girceğiniz ogün fatma ana eli otu yada fatma ana çiçeği diye bi ot var aktarlarda biraz zor bulmak ama sabahtan başlayın içmeye suya koyuyosunuz önce otu tabisi...içtikçe rahim açılıyomuş inananlara Allah yardım ediyo kızlar arkadaşın içtikçe 7-8 cm açıldı..çok kişiden de duydum..otu buldum deniycem..denemekten zarar gelmez...işllah banada faydası olur....

ühüüüüüüüüüüüü ankara ankara güzel ankaraaa

bence okadar üzülme canım..ankara evdekiler için dışarısı seyredilir güzel belki ama dışardakiler çalışmak zorunda olanlar için büyük bir sorun şu an..arabalar kayıyor yollarda kalıyor,insanlar perişan Allah herkesin yardımcısı olsun..kazasız belasız kavuşsunlar evlerine

Selam kızlar,
Ben de bugün doktora gittim. Kızım doğum kanalına girmiş, normal doğum bekliyorum.
Ama sezeryan olanları ilk kez bu gün kıskandım günleri belli diye:)
Doktorum yarın da doğabilir, iki hafta sonra da dedi. Ne kadar aydınlatıcı değil mi:)
Eşim doğum için izin alıp gelecek, şehir dışında. Ona bile gün söyleyemiyorum. Çok sıkıcı bi durum...
Doğum kanalına girdikten kaç gün sonra doğuyo ki bu melekler?

bende aynı durumdayım canım eşim doğumum bekliyor gelebilmek için bende tık yok doktorumda daha var diyor beklemek zormuş gerçektenn
Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etseydi

eskiden Antidepresif hep buralarda olurdu o da yok şimdiii limonata zaten yok uuuff çok sıkıldım çooook.Kocişim de göreve gitti iyice mutsuzuuuuum :84::84:

haklısın canım yaa bi iki kişi kaldık sürekli takılan.dogum yapanlar terketti resmen.lymonata gelmiyo diye dünürüde ugramıyo heralde.ocagın sonuna kalanlar toplulugu yapalım bizde :))

:)) iyi fikir.bekliyoruz oglanları onlarında gelesi pek yok demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…